Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 576
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
.....
А Юлиан Вергов е пуснал вчера снимка от снимачна площадка. Може би да загатне за завръщането си.
Вече е минал цял час и на никого не му пука , че бай... Ю-Ве се завръща  ooooh!
 Peace Браво ,група ! Така се  продължава напред !
Според мен Романова може да си падне по Баткото . Той пък толкова е вторачен да накара почти насила Тончо-......  да живее , че няма време за сериозна връзка с жена и си търси  нещо заместващо /освен това вече пробвано и приятно/ . Чакам с нетърпение  момента , в който ще разбере , че  приема Зорничка  много по насериозно , отколкото си мисли  Laughing .

# 391
.....
А Юлиан Вергов е пуснал вчера снимка от снимачна площадка. Може би да загатне за завръщането си.
 Peace Браво ,група ! Така се  продължава напред !
Според мен Романова може да си падне по Баткото . Той пък толкова е вторачен да накара почти насила Тончо-......  да живее , че няма време за сериозна връзка с жена и си търси  нещо заместващо /освен това вече пробвано и приятно/ . Чакам с нетърпение  момента , в който ще разбере , че  приема Зорничка  много по насериозно , отколкото си мисли  Laughing .

Вълнува ни, но не казваме нищо, за да не бъдем изядени с парцалите. Освен това видях снимката и не мисля, че снима сериала, затова не написах коментар.

# 392
Прекрасно е това да се уважаваме , но прекалената толерантност също е проблем - пречи на разговора .
Защо ви пука  кой ще се вбеси , аз  още в началоно не  бях фен на Вергов , но никога не ме е затормозявало това , че някой друг тук си го харесва  Thinking
Който иска  "мазен" форум и стерилни изрази - да си пусне тема , възхваляваща  всички участници във филма .

# 393
Аз съм доволна от всички, дори Коко не ме дразни Simple Smile
Ели, то ако се върне ще е някакво мазало,  положението ще е от Ура до Е, не Joy

# 394
Прекрасно е това да се уважаваме , но прекалената толерантност също е проблем - пречи на разговора .
Защо ви пука  кой ще се вбеси , аз  още в началоно не  бях фен на Вергов , но никога не ме е затормозявало това , че някой друг тук си го харесва  Thinking
Който иска  "мазен" форум и стерилни изрази - да си пусне тема , възхваляваща  всички участници във филма .

Ели така е, ама понякога просто не ми се разправя JoyJoy Да се обяснявам ама защоооо, ама кааааак и затова си затрайвам Joy В някои случаи споря, в други не Simple Smile

# 395

Вярваш ли ми, че първата ми мисъл беше - дано не Joy
Обожавам Вергов, но на Зорница Банков не ѝ трябва, освен това не виждам как би могъл да я излекува, дори и да се върне. Той вече направи своя избор. Така че аз лично паля свещи да си седи в Германия.

Той пък толкова е вторачен да накара почти насила Тончо-......  да живее , че няма време за сериозна връзка с жена и си търси  нещо заместващо /освен това вече пробвано и приятно/ . Чакам с нетърпение  момента , в който ще разбере , че  приема Зорничка  много по насериозно , отколкото си мисли  Laughing .
Направо е покъртително малкият колко нужда от грижите на брат си има, даже и лекарствата не може да се сети сам да си изпие. А сега като и бившото му гадже попадне в отделението, Батко ще получи сърдечен арест, горкия Grinning

Марио ще я поопознае с времето Зорница, ще разбере туй-онуй и ще се усети. Като пък разбере, че Зорница набива периодично канчето на Тончо вместо него, направо ще падне на колене и ще ѝ предложи брак Joy А докторката в момента е ледената кралица. Харесвам я такава. Много ми допадна как овика малкия Grinning

# 396
Аз съм доволна от всички, дори Коко не ме дразни Simple Smile
Ели, то ако се върне ще е някакво мазало,  положението ще е от Ура до Е, не Joy

Аййййй, каква сапунка ще стане, ако го върнат Joy Както е тотално омазана работата в момента.

Забравих вчера да напиша за Коко - много ми хареса, че сле дкато Жекова го направи на 5 стотинки  (май го цапардоса даже?), той отиде и я прегърна Blush Не че знаеше детето за какво всъщност му се кара, но беше хубаво.

# 397
И така - значи разбра се, че тази Мона е бившето гадже на Тони и за която явно говореше Марио. Тони от там е запознат с наркотиците, но според мен не ги е използвал. Мисля си и че когато е започвал връзка с тази Мона, тя не е била наркотично зависима, а после е станала /по време на връзката/. Явно съвсем е пропаднала след раздялата им.
Аз не мисля, че Тони би изпитал нещо към Зорница. По скоро я чувства точно като приятел, сестра. Близка я усеща и до там. Но това няма да му попречи да създава погрешни представи на брат си, който пък ще се пръска от ревност.
За Магда и Ненева - на нито една от двете постъпките не ми харесаха. Ненева, можеше още като видя, че Магда взема парите, да не се крие като мишка, а да попита какво става. Напълно нормален въпрос при такава ситуация. А тя като порта отиде при Евгения. Магда - да, не направи хубаво като взе общите пари, но пък донякъде я разбирам за бързо взетото решение, под натиск и страх. И още нещо  - Магда може е клюкарка, но наистина никога нищо не е присвоила. Винаги гледа всичко  да е точно и изрядно. Направи една грешна стъпка и човека, на който тя има пълно доверие я изпорти. А ако беше получила въпрос какво става, можеше и да даде отговор.
А това, за разпределянето на парите от ВИП стаите от сестрите /само/, съм сигурна, че го няма в ни една реална болница, освен в Св. Кирил Grinning.

# 398
Много ми е интересно , но излизам да свърша малко работа , докато се върна сигурно ще сте 10 страници напред  newsm78

# 399
Да, сцената с Коко беше трогателна, освен това ми напомни за моите деца, които винаги като развалят нещо, казват, че ще го купят с джобните си Grinning
Между другото, може би Коко е пораснал, но е малко по-добре сега с играта си, не е чак толкова анемичен.

Дона, ако ще се връща, ще се връща, когато вече всичко между Батко и Кака е наред. А така като ги гледам, това ще стане към края на сезона Grinning Въпреки че аз лично предпочитам да ги гледам как се дебнат, опознават и ухажват половин сезон, отколкото да се съберат бързо и да почнат с проблемите.

Пепи, според мен, би трябвало да е взимал наркотици, защото все отнякъде ще да е този проблем с черния дроб. Марио му каза - внимавай със Зорница, последният път знаеш какво става, не ти се отразява добре на здравето. Което означава, че по някакъв начин гаджето му е отговорно за болестта му. Или покрай нея е почнал да взима наркотици и е скапал черния дроб, или, ако не е бил наркоман, тя го е заразила с нещо, най-вероятно Хепатит.
Иначе според мен той вече си я харесва, просто Зорница е доста дистанцирана и периодично го полива със студен душ.

# 400

Вярваш ли ми, че първата ми мисъл беше - дано не Joy
Обожавам Вергов, но на Зорница Банков не ѝ трябва, освен това не виждам как би могъл да я излекува, дори и да се върне. Той вече направи своя избор. Така че аз лично паля свещи да си седи в Германия.

Той пък толкова е вторачен да накара почти насила Тончо-......  да живее , че няма време за сериозна връзка с жена и си търси  нещо заместващо /освен това вече пробвано и приятно/ . Чакам с нетърпение  момента , в който ще разбере , че  приема Зорничка  много по насериозно , отколкото си мисли  Laughing .
Направо е покъртително малкият колко нужда от грижите на брат си има, даже и лекарствата не може да се сети сам да си изпие. А сега като и бившото му гадже попадне в отделението, Батко ще получи сърдечен арест, горкия Grinning

Марио ще я поопознае с времето Зорница, ще разбере туй-онуй и ще се усети. Като пък разбере, че Зорница набива периодично канчето на Тончо вместо него, направо ще падне на колене и ще ѝ предложи брак Joy А докторката в момента е ледената кралица. Харесвам я такава. Много ми допадна как овика малкия Grinning

Fairy, ще те успокоя. Grinning Снимката не е от там. Заснемали са как четат литературни произведения. Даже дъщеря му е снимала с него, имаше нейни снимки качени от нея.

# 401
А, да, щях да пиша нещо в предния си пост, ама забравих - как пък го измислиха това, че парите за ВИП стаите се взимат от сестрите?!
Вярно, че трябвало да се измисли нещо, че да може Жекова да го вземе скришом, но това дори не е законно Grinning

# 402
Наркотично зависим  - действащ лекар... не ми се връзва. Ще гледаме и ще разберем /може би/

# 403
Наркотично зависим  - действащ лекар... не ми се връзва. Ще гледаме и ще разберем /може би/
Аз също преди писах, че това малко не ми се връзва, плюс, че на наркотично зависимите никой няма да седне да им трансплантира черен дроб. Но, да, ще гледаме в очакване да ни разкрият мистерията Grinning

Видях промото с Марио и Зорница. На Зорница само дето дим от ушите не ѝ излизаше от бяс. Бутна го, но повече ѝ се искаше да го набие май Grinning

# 404
Аз също преди писах, че това малко не ми се връзва, плюс, че на наркотично зависимите никой няма да седне да им трансплантира черен дроб. Но, да, ще гледаме в очакване да ни разкрият мистерията Grinning

Видях промото с Марио и Зорница. На Зорница само дето дим от ушите не ѝ излизаше от бяс. Бутна го, но повече ѝ се искаше да го набие май Grinning

Къде го има това промо ?
Аз гледах, такава сцена не видях.

Общи условия

Активация на акаунт