Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 349
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Язък и за старанието на Зори да помогне на Тони, за да не разбере Марио за Мона, но и не разбирам как двамата мисля, че ще я скрият и той няма да разбере за нея, особено, че е като сянка на Тони Grinning за да му напомня да си пие хапчетата например. Когато бяха сами Тони и Зорница, както бяха близо един до друг, той хванал я за ръката, очаквах Марио да цъфне точно в този момент Joy

# 691
Язък и за старанието на Зори да помогне на Тони да не разбере Марио за Мона, но и не разбирам как двамата мисля, че ще я скрият и той няма да разбере за нея, особено, че е като сянка на Тони Grinning за да му напомня да си пие хапчетата например. Когато бяха сами Тони и Зорница, както бяха близо един до друг, той хванал я за ръката, очаквах Марио да цъфне точно в този момент Joy

Хаха, Майче, и аз това очаквах да стане Joy А Тони не го разбрах - брат, искам да ти кажа, Зорница, не му казвай, явно в другия епизод все пак ще разбере, тя май го предупреди, че няма как да остане скрито...и той се чуди какво да измисли. Обаче не знам дали само на мен ми се струва или много ясно си личи различното отношение на Зорница към двамата братя...

Аааа, и да не забравя да похваля Пешко - опъна се на шефката! Бях изумена направо Joy

# 692
Ма много ме кефи тази Фотева! Сладурана. Само облеклото не мога да преглътна. Grinning С тези все черни одежди е като вдовица.

Междудругото, Хинова-Мазова много ме дразни. Нейният персонаж никога не ми е бил особено симпатичен, а пък сега с вечното мрънкане и цупене, пък съвсем.

# 693
Ма много ме кефи тази Фотева! Сладурана. Само облеклото не мога да преглътна. Grinning С тези все черни одежди е като вдовица.

Междудругото, Хинова-Мазова много ме дразни. Нейният персонаж никога не ми е бил особено симпатичен, а пък сега с вечното мрънкане и цупене, пък съвсем.
Лорчето е една Многострадална Геновева, гледа много сериозно на живота,  с никакво чувство за хумор, намира трагедии и там, където ги няма. Направо не знам Мазов защо е влюбен в нея. То аз съм пропуснала и моментът на влюбването им, де, може да си има причина. Но като цяло е малко като глътнала бастун.

# 694
  • There I was on a July morning
............................
Обаче не знам дали само на мен ми се струва или много ясно си личи различното отношение на Зорница към двамата братя...
Да, различно и е отношениеот към двамата братя. Към Тони е приятелско-покровителствено, а към Марио -враждебно-отбранително.  Thinking Поне, аз така ги виждам нещата.
Е, при постоянното присъствие на лудото Ванче, какво да и е държанието? Дори много търпелива ми се струва. Crazy   Peace

# 695
Тя още от преди Ванчето е така, сега съвсем изтрещя.
Момента, в който Мазов осъзна, че я обича беше (ако не бъркам) като имаше стрелба в болницата и един от куршумите я засегна във врата.

# 696
Да, различно и е отношениеот към двамата братя. Към Тони е приятелско-покровителствено, а към Марио -враждебно-отбранително.  Thinking Поне, аз така ги виждам нещата.

Враждебно-отбранително и още нещо Grinning Привлечена е от него, то си личи. Ако беше просто враждебна и отбранителна, нито вчера щеше да се спре при него на рецепцията, нито днес щеше да му признае, че я е изненадал отново... да не говорим, че щеше много по-лесно да се измъкне от ситуацията в спешния кабинет, като примерно му прочете едно конско за предната вечер. А тя се смути ужасно много, направо я е страх от това, което усеща спрямо него.
Докато Тони като я хвана за ръката, направо цялата се стегна, очевидно не ѝ беше приятно, че си позволява такава близост.

И аз мисля, че Лора и преди Ванчето си беше такава пак, е, в по-лека форма, но все пак. Още не мога да преглътна факта, че тя сама взе решение да ползват сурогатна майка и изтипоса Стефан пред Ванчето.

Много ми е интересно сега Калин и Наталия се връщат само за малко ли или за постоянно? В смисъл по сценарий, иначе е ясно, че ще са постоянно. Но нали Милошев спомена нещо, че обстоятелствата ще ги принудят да останат. И от тая гледна точка се чудя сега Калин отива ли директно в болницата да работи или ще се помотае известно време. Въобще, чакам с нетърпение да видя как точно ще ги вкарат ви новото ежедневие на  болницата. Между другото, Наталия я виждам като да си пасне с Ина. И тя е малко отвеяна. Не е куку като Ина, но би могла да е по-толерантна към чуждите странности Grinning

# 697
Ах, Зорница, Зорница......
много ми хареса момента със спомена, много добре успяха да го вмъкнат и да ни припомнят мъката й!

Отношенията им с Марио започват да се затоплят, вече ще започват да разкриват малки части от себе си един на друг.

Тони също ми хареса, в този епизод го видях в една по-добра светлина.
Той първоначално искаше да каже на брат си за Мона, но след като разбра каква й е диагнозата, реши, че ще е по-добре да не се срещат.

За Мазови съм без коментар, бяха много готина двойка, защо така ги набутаха с тази история?!

Вече две седмици гледаме и все още никой не е умрял! 😃😃
Признавам, че бях предубедена към пети сезон и предвид липсата на основни актьори и изчерпване на историите, очаквах този сезон да бъде по-слаб и разочароващ. Но засега съм много проятно изненадана, дано и занапред да задържат това темпо.

# 698
Тя още от преди Ванчето е така, сега съвсем изтрещя.
Момента, в който Мазов осъзна, че я обича беше (ако не бъркам) като имаше стрелба в болницата и един от куршумите я засегна във врата.
То и Мазов има един чепат характер и нестандартно поведение, та не и беше хич лесно с него. В началото на връзката им, доста хапливи и заядливи подмятания изтърпя.
Враждебно-отбранително и още нещо Grinning Привлечена е от него, то си личи.
Да, има и физическо привличане, ако не беше така, нямаше да се напъха под душа при него. Освен това, мисля, че харесва смелото му и адекватно поведение в критични моменти.

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 23:52 от Скубиду

# 699
Мазов и Лора, нищо чудно и тях да ги докарат до развод и за финал на сезона да се женят и те отново Grinning, само не знам как ще се отърват от тази гад. Ясно е, че тя ще продължава да ги пуска лекичко по-пързалката, настройвайки ги един срещу друг....
Калин и Наталия може би плануват да останат за постоянно в Канада, но нещо ще стане щом ще вкарат Калин в болницата като пациент.
Прочем, в коридора когато Зорница го похвали, че я е изненадал и явно искаше да продължи разговора, чух любимата ми реплика от миналия сезон "много съм уморен" Joy рязко получих дежа вю, което след това заковаха с ретроспекцията.

# 700
Забравяте какво преживя Лора докато убеди Мазов да имат деца, колко изстрада докато се случат тези мечтани две чертички, каква радост беше, но за кратко защото последваха големите трагедии осакатили я завинаги. Сега бере душа като непълноценна жена и не знае как да брани нероденото си дете и съпруга си, който вече съвсем не я разбира и подкрепя. Ще е цяло чудо, ако издържи психически до края.

# 701
Яху, прав си, но се поддава на зловонното влияние на Ваня (егати Злодеидата, дето са създали!) и много гадно влошава нещата, вместо да ги оправи. Като му мрънка на главата постоянно и му се сърди, и му повтаря как всичко се срива, няма да се оправят отношенията им.

Майче, точно днес по едно време  щях да ви казвам как Марио има едно положително качество - не се уморява и....с глас се смях на репликата му Joy Но пък на него умората рязко му мина в спешния кабинет Joy
Все пак не разбрах Зорница просто не можа да измисли за толкова кратко време какво да му каже или ужасно се притесни от него, та се оплете като пате в калчища.

Скубиду, да, тя по принцип си пада по героите. И тия негови героични постъпки много я привличат.
Но пък той, отделно от тия взаимоотношения, е много як, бе, така да ме кефи как са го изградили като образ. Много е адекватен, уверен е, същевременно постоянно прави някакви неща, с които показва, че е загрижен за някакви хора, включително непознати. Днес например, изобщо не трябваше да е там, а изкара цяла смяна само и само да е близо до детето. И когато го прегръщаше детето и му казваше, че животът е всичко, признавам си, и на мен ми идваше да му се метна на врата Joy

# 702
Фотева става все по-интересен образ. Опитва се да се докаже с всякакви средства. Не се спира дори и когато явно стана за смях в желанието си да е в помощ на болницата. Сега персонално се заема с всеки проблем и скоро като понатрупа опит няма да разчита само на чути и недоразбрани модни тенденции, но и ще се сработва с хората без да се налага да се прави на директор. Само се чудя Тасев дали ще успее да изиграе някаква различна роля покрай нея освен обикновеното присъствие. Как не е наследил и капка от таланта на баща си.

# 703
Наистина е страхотен образът на Марио, само съжалявам, че в реалния живот няма такива лекари като него. Такива, които идват на работа през почивните си дни от загриженост към пациентите и се трогват от съдбите и личните им истории.
Надявам се, следващия път, когато Зорница и Батко да решат да общуват по-интимно, да не изскочи пак призракът на Банков, че много им пречи този човек на връзката Sweat Smile

# 704
  • 221B Baker Street
Аз понякога се дразня на Лора, защото никак не подкрепя Мазов, все очаква тя да е обичаната и подкрепяната. Нищо чудно, че Мазов така се връзва на Ваня, тя знае как да го прикотка.

Общи условия

Активация на акаунт