Откраднат живот - ТЕМА 34 Критична точка... в частна болница "Св.Кирил"

• 42 329
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Фотева става все по-интересен образ. Опитва се да се докаже с всякакви средства. Не се спира дори и когато явно стана за смях в желанието си да е в помощ на болницата. Сега персонално се заема с всеки проблем и скоро като понатрупа опит няма да разчита само на чути и недоразбрани модни тенденции, но и ще се сработва с хората без да се налага да се прави на директор. Само се чудя Тасев дали ще успее да изиграе някаква различна роля покрай нея освен обикновеното присъствие. Как не е наследил и капка от таланта на баща си.
Интереснотп е, че нещата са тръгнали натам, че скоро реалният директор ще е Ина, а Пешко пак ще си живурка в сянката на една жена. Grinning

Наистина е страхотен образът на Марио, само съжалявам, че в реалния живот няма такива лекари като него Такива, които идват на работа през почивните си ден от загриженост към пациентите и се трогват от съдбите и личните им истории.
Надявам се, следващия път, когато Зорница и Батко да решат да общуват по-интимно, да не изскочи пак призракът на Банков, че много им пречи този човек на връзката Sweat Smile
Когато дойде моментът тя да му се довери и да му разкаже какво е било, според мен призракът ще избледнее.

Айрин, вярно е. Сега например Мазов реагира много спокойно на факта, че тя е заспала, тя пък му се разсърди, щото бил много спокоен.

# 706
Голямата част от лекарите в тази болница наистина са пример на смели и безкористно всеотдайни специалисти готови на всичко за пациентите си. Чак нереално преувеличено ми изглежда всичко това като редовна практика. Сигурно има и такива лекари, но вероятно са от изключенията. За по-старото поколение такива като професор Камбуров съм напълно съгласен, че са съществували и не са били като изключение.

# 707
  • There I was on a July morning
Наистина е страхотен образът на Марио, само съжалявам, че в реалния живот няма такива лекари като него Такива, които идват на работа през почивните си ден от загриженост към пациентите и се трогват от съдбите и личните им истории.
Надявам се, следващия път, когато Зорница и Батко да решат да общуват по-интимно, да не изскочи пак призракът на Банков, че много им пречи този човек на връзката Sweat Smile
Когато дойде моментът тя да му се довери и да му разкаже какво е било, според мен призракът ще избледнее.
Ще чакаме да избледнее споменът, само да не се появи на живо призракът, че тогава ще стане по-сложно.Smirk

Yahoo, и аз не съм попадала досега на толкова всеотдайни и безкористни лекари. Мисля, че образите са им доста поизлъскани.

# 708
  • 221B Baker Street
Аз във всички болници, в които съм била до сега, а те не са малко, винаги е лудница. Пациенти, лекари, всеки бърза за някъде... А тука нашите са едни спокойни, лежерни... В спешното почти винаги е празно, асансьора никога не е пълен с хора, пред входа на болницата няма чакащи линейки или таксита, дори една свястна баничарница няма... Дори рентгенолога сам разнася снимките из кабинетите.... В една нормална болница чакаш минимум три часа за снимка!
Нооо, това са битовизми, да не задълбаваме...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 709
Чакам утре завръщането на Калин за да разкаже и за впечатленията си от лекарите в Канада, ако изобщо е срещнал много такива. Разликата е огромна в много отношения и ще е интересно да прави паралел от време на време по конкретни поводи. Съвсем не всичко е в полза на Канадското също уж безплатно здравеопазване.

# 710
Пак гледах епизода посред нощите и чак сега успявам да ви изчета Joy
Все по-приятно съм изненадана от образа на Фотева. Преди да започне сезона, си я представях като красив придатък на мъжа си, умираща от скука държанка, която изведнъж вижда Тасев и припада по него. А тя ще има доста голяма роля в болницата, ми се струва. Незнам само дали не е попила доста от мутренските навици на мъжа си - визирам сцената с листчетата. Определено малко по малко ще получи влияние над много хора в тази болница.

Зорница.....аааааххх, Зорница! Удариха ме в сърцето със сцената в кабинета и спомените й. Не очаквах да вкарат сцени като спомени от предишния сезон.

Тони все повече ми харесва - много мил и грижовен към Мона. Надявам се да успее да покаже на брат си и на Зорница, че хората могат да се променят. Също дано не го убият.

# 711
Хубав епизод...
Харесва ми Марио как действа, как говори, харесвам такъв тип хора, мъже...
Препратката към целувката в спешния кабинет беше жестока, не е готова Зорница да започне нещо ново, но е разколебана. Трябва ѝ още малко време и Баткото ще я излекува Heart Exl
Така ми се иска някой да ѝ хване спатиите на тази Ваня и да си получи заслуженото тази змия.

# 712
  • София

Жребият на Фотева затвърди мнението ми за нея - още преди да покажат второто листче, бях сигурна, че на него пише - остава. Убедена бях, че доброто начало в нея ще надделее.
То ясно че щяха да са еднакви, но за какво беше театъра? Да не се покаже като милостива?

# 713
  • Разпиляна във въображението
За мен Фотева се измъкна от положението. Жекова й каза за липсата на сестри и да не си развали тежкото реноме като си промени мнението заради старшата сестра. Иначе Ненева си беше пътник.

Фотева финансов директор ли е или личен състав, административен и т.н. - ор?

Марио е пич, но аз си ви казах де Simple Smile

# 714

Жребият на Фотева затвърди мнението ми за нея - още преди да покажат второто листче, бях сигурна, че на него пише - остава. Убедена бях, че доброто начало в нея ще надделее.
То ясно че щяха да са еднакви, но за какво беше театъра? Да не се покаже като милостива?

Според мен беше точно обратното - да се покаже като гаднярка и Ненева да мисли, че остава заради късмета си, а не заради това, че Фотева й е опростила провинението. .

# 715
Фотева е жената на собственика. Коли, беси и прави каквото си иска Grinning
Ама болницата като си няма истински директор...макар че вчера Захариев показа признаци на живот, макар и малки. При репликата на Ина, че трябва да се накаже Ненева, той съвсем спокойно можеше да я скастри, че не й е работа.

Снощи си кислех като гледах, че всъщност за ролята на Марио Велислав пасва идеално, защото трябва да е суров, мрачен и изстрадал. Представете си някой с бебешко лице да го играеше Grinning

# 716
Фотева е жената на собственика. Коли, беси и прави каквото си иска Grinning
Ама болницата като си няма истински директор...макар че вчера Захариев показа признаци на живот, макар и малки. При репликата на Ина, че трябва да се накаже Ненева, той съвсем спокойно можеше да я скастри, че не й е работа.

Снощи си кислех като гледах, че всъщност за ролята на Марио Велислав пасва идеално, защото трябва да е суров, мрачен и изстрадал. Представете си някой с бебешко лице да го играеше Grinning

Сещаш ли се как си мечтаехме за Калин Врачански Grinning

# 717
За да те запомнят, че са ти дали шанс жребия да ти прости прегрешението, но да внимаваш да няма друг път защото тогава “късмета” може да ти изневери когато пак би могъл да е базиран на две еднакви листчета, но с противоположния текст.

# 718
  • София
Аз във всички болници, в които съм била до сега, а те не са малко, винаги е лудница. Пациенти, лекари, всеки бърза за някъде... А тука нашите са едни спокойни, лежерни... В спешното почти винаги е празно, асансьора никога не е пълен с хора, пред входа на болницата няма чакащи линейки или таксита, дори една свястна баничарница няма... Дори рентгенолога сам разнася снимките из кабинетите.... В една нормална болница чакаш минимум три часа за снимка!
Нооо, това са битовизми, да не задълбаваме...Stuck Out Tongue Winking Eye
е то е болничка...едва ли не е в покрайнините, какъв наплив да има. Мен ми прилича на санаториум.
А и младежа дето щеше да скача да се самоубива от 6 метра... Close

# 719
Сещаш ли се как си мечтаехме за Калин Врачански Grinning
Точно това си мислех, да Grinning Но Калин е твърде....миличък някак си, нямаше да пасва на тая роля в никакъв случай.

Болницата си е направо "бутикова" Grinning Но и аз като ги гледам колко е спокойно, се сещам как наскоро бях във ВМА и един от основните ми проблеми беше, че имаше 5 асансьора за по 15 души и въпреки това не можех да се доредя да се кача нагоре Grinning

Да не говорим, че ми е малко мътно къде са отделенията, къде са приемните кабинети за прегледи....в тая болница всеки пациент си щъка навсякъде Grinning

Общи условия

Активация на акаунт