Смешки от форума 29

• 122 155
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Еми, проблем са такива деца, които се раждат с нежелана зодия и сега горката жена ще изживее живота си в напрежение.

# 676
  • София
Така си е...номер две се роди Водолей, и когато стана на три, заявяваше на всеки, че е "вече Лъв" (като кака му). Дето се казва, всичко е избор.

# 677
  • София
Ми щом хората си сменят пола, името, или религията, защо да не си сменят и зодията?

# 678
  • София
Цитат
Без платно подстргване
Подстригване югозападна България 087*** тел за записване

Айде на далаверата!

Последна редакция: чт, 16 авг 2018, 10:49 от bubanka

# 679
  • София
Божке, прочетох се и аз.
Скрит текст:
Подминавам с безразличие констатациите и само да вмъкна, че това за зодията на бебето е от мен и е в духа на шеги относно зодиите. Нито вярвам в зодии, нито реално ми пука коя е детето ми.

# 680
В темата млада самотна майка се чуди кой от двама кандидати-мъже за гадже да избере и ето един от отговорите>

Цитат
реши си проблема!  има толкова свободни жени , които ще ти обърнат внимание .... че няма да помислиш за мъж.  те не са ти виновни , че ти имаш проблем. 

# 681
JoyJoyJoy Нестандартно решаване на проблемите. Laughing

# 682
Цитат
Някой почивал ли е 10 месец в Турция? Ако е да - как е времето?

Аз само в 7.5 месец, но беше мнооого отдавна и не мога да кажа нищо за времето...

# 683
  • Ямбол
Възможно е аз да не съм схванала шегата. Мислех, че темата е за оплакване, а не за шеги. Но има реални кукувици, които планират дата час, минута и още какво ли не според зодиака, нумерологията и т.н., последният да затвори вратата. после са толкова убедени, че са се сдобили с гений, че всяка грамота, за тях е световен златен медал. Имаше една такава тук, не я срещам вече, но подозирам, че пише с друг ник или профил.

# 684
Цитат
Оплаквам се, че на 25 май трябва да свикна да ме определят като “леличка” по детските площадки

Та да се посмея на себе си. Или може би липсват необходимите запетайки?!
  Но поне 5 пъти го прочетох и се чудех защо точно на 25.05. (25-ти май) трябва да я определят като леличка? Рожден ден ли има? Или е по-специална дата? А вие схванахте ли веднага смисъла?

# 685
  • Другата България
Цитат
Оплаквам се, че на 25 май трябва да свикна да ме определят като “леличка” по детските площадки

Та да се посмея на себе си. Или може би липсват необходимите запетайки?!
  Но поне 5 пъти го прочетох и се чудех защо точно на 25.05. (25-ти май) трябва да я определят като леличка? Рожден ден ли има? Или е по-специална дата? А вие схванахте ли веднага смисъла?
Да.

# 686
Значи "проблемът е в моя телевизор". Посмях се на воля над себе си!:laughing:

# 687
И аз като 25-ти май го прочетох Grinning

# 688
Аз също.

# 689
Ха, ще се съберем отбор юнаци, на които ни липсва едно "г.". Всички ще си признаете!:smiling_imp:

Общи условия

Активация на акаунт