Смешки от форума 29

• 122 499
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Другият вариант е:
37г.- бащата
4г. - едното дете
8,5г. - другото дете

И най-вероятно е така. Аз така го разбрах. Бащата е причислен към децата, защото обикновено няма голяма разлика.

# 226
  • Германия
Я каква дискусия се е разгорила. Не се бях усетила, че може да брои и бащата към хубостниците ѝ, защото ставаше дума за детската стая.

# 227
Я каква дискусия се е разгорила. Не се бях усетила, че може да брои и бащата към хубостниците ѝ, защото ставаше дума за детската стая.

Явно редовно го гони да спи при децата... Grinning

# 228

Явно редовно го гони да спи при децата... Grinning
Ми тъй де, поне да има право да си избере пердетета човека.  Grinning

# 229
Цитат
Последната кориозна среща за която си спомням беше с един грък.Не го харесвах особено,но той все настояваше да излезем.Един ден ми предложи да ме вземе от работа и да пием по кафе в моя квартал.Съгласих се,тамън нямаше да се разкарвам по рейсове.Иии така,взе ме той,отидохме на кафе и когато се качихме в колата да ме прибира беше голямото шоу.Спира той на червен светофар и се опитва да ме целуне,при което аз се дръпнах.Но момчето много му се иска, разкопчава панталона,вади си атрибута и ми казва  "Хапни малко,моля" ... Бях в пълен шок

Joy
Не можах да се сдържа да не го цитирам тук , това е хит просто Joy

# 230
Цитат
Последната кориозна среща за която си спомням беше с един грък.Не го харесвах особено,но той все настояваше да излезем.Един ден ми предложи да ме вземе от работа и да пием по кафе в моя квартал.Съгласих се,тамън нямаше да се разкарвам по рейсове.Иии така,взе ме той,отидохме на кафе и когато се качихме в колата да ме прибира беше голямото шоу.Спира той на червен светофар и се опитва да ме целуне,при което аз се дръпнах.Но момчето много му се иска, разкопчава панталона,вади си атрибута и ми казва  "Хапни малко,моля" ... Бях в пълен шок

Joy
Не можах да се сдържа да не го цитирам тук , това е хит просто Joy

Тайсче, като споделяш такива бисери, давай и линк към темата!!! Laughing

# 231
Темата днес я открих и толкова се хилих , че я оставих наполовина , защото и за  утре да си имам порция смях  Joy
Ари , как си изпуснал най- великата тема . Flushed
Ей сега ще кача линк.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1029044

# 232
Темата днес я открих и толкова се хилих , че я оставих наполовина , защото и за  утре да си имам порция смях  Joy
Ари , как си изпуснал най- великата тема . Flushed
Ей сега ще кача линк.

Голям клюкар съм и аз - все последен разбирам за най-великите теми... За нищо не ставам!

# 233
Направо ти завиждам , че ще четеш тепърва  . Страхотно четиво е тази тема . Извор и на житейска мъдрост и превенция срещу всякакви събития.

# 234
Темата я следя от създаването ѝ. Позамря в последните дни, но има някои супер попадения. Колегата ми се чуди понякога, защо цвиля в обедната почивка.

# 235
Ааааааааа, аз съм я изтървал, понеже съм много грозен и беден (както ми казаха из други теми) и никога не съм ходил на срещи... А като чета другите как са се забавлявали, ще се разплача... Някоя мама да ме утешава?! Flushed Laughing

# 236
Сложила съм си отметка, да получавам известия за всички нови теми в Клюкарник. Има и много плява, но има и бисерчета, които се виждат още в зародиш.

# 237
 Ако поръчам чаршафи, с размер най-близък до матрака, ще мога да го намотая близо 2 пъти по ширина, защото той идва някак си дълъг и тънък.

Здравейте,
Имаме детско легло Lorelli Trend Plus. Много съм доволна от него, но дойде време, в което трябва да махнем кошарата и да минем към юношеското легло. Започнахме да търсим матрак и се оказа, че само производителят на леглото произвежда такъв матрак с нестандартни размери. Нямам нищо против това, но не мога и да намеря чаршафи за матрачето (161/62/14 см). Та се запитах, аз ли не мога да ползвам Гугъл както трябва, или наистина няма чаршафи за този матрак? Ако поръчам чаршафи, с размер най-близък до матрака, ще мога да го намотая близо 2 пъти по ширина, защото той идва някак си дълъг и тънък.
За това моля тези, които имат такова легло и са се сблъсквали със същия проблем, да споделят как са го разрешили. Има ли наистина фабрични чаршафчета или са ги ушили по поръчка? 

# 238
Здравейте! Вие с какво се развлечавате? Какво правите, за да избягате от скучното и монотонно ежедневие? Всеки си има такъв период в живота, където му е адски скучно, монотонно и смотано и ми е интересно вие какво правите, за да избягате от такъв тип ежедневие? Не става въпрос само за хоби, а като цяло. Опитвам се да не изпадам още повече в тази рутина или дупка както искате го наречете и събирам идеи за развлечения Blush

Развлечавате ...

# 239
Здравейте! Вие с какво се развлечавате? Какво правите, за да избягате от скучното и монотонно ежедневие? Всеки си има такъв период в живота, където му е адски скучно, монотонно и смотано и ми е интересно вие какво правите, за да избягате от такъв тип ежедневие? Не става въпрос само за хоби, а като цяло. Опитвам се да не изпадам още повече в тази рутина или дупка както искате го наречете и събирам идеи за развлечения Blush

Развлечавате ...

РАБОТИМ. С кво да се занимаваме? Чепкаме вълна. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт