Лакове за нокти - 120

• 85 432
  • 725
  •   2
Отговори
# 105
Честит празник, момичета! Желая ви и кутии преливащи от лакове
Мерси мерси, много ми хареса пожеланието  Heart Eyes
И аз искам същото, обаче нещо не се получава, от кога чакам едни фирми да направят празнично намаление,  и не искат и не искат  Crossing Arms
Вчера ги питах пак едните, щели да ми направят персонално намаление, викам си, брех, супер, давайте го, то..намаление с левче  Joy
Смях се с глас...

# 106
Честит празник, мадами!
Стар нейлз няма ли да ни зарадват с нещо Grinning
П.П. Много ви благодаря на всички, много сте мили! Purple Heart

# 107
Честит празник, дами! Нека лаковите вдъхновения никога не ви напускат! Two Hearts
Скрит текст:
Май темата наистина ще се напълни с бебета. На мен ми е още рано за лекар, но двата ми положителни теста са обнадеждаващи Grin

# 108
  • София
Честит празник на всички. Нека имаме хубави маникюри и красиви лакове Simple Smile
Г-жа Вейдър, стискам ти палци да е положително и при лекаря.  Simple Smile

# 109
Честит празник! Бъдете вдъхновени, щастливи и обичани! bouquet Hug

# 110
# 111
Чесит празник мили момичета! Бъдете красиви като цветята и много обичани.
Дай Боже повече положителни тестчета и бебенца.
Много цветен ден на всички и пълни кошници с лакове Flowers HibiscusHeartStuck Out Tongue Winking Eye

# 112
Честит празник дами Hands Nail Care

# 113
Значи... предлагам да въведем тенденция със снимки на лак,поставен върху корем Sweat Smile

Аз се събудих празнично с олющен червен Katherine Arley ... Хем червен, хем грозно излющен - безценно! Smile Та, ще видя днес какво ще слагам....

# 114
Вейдър, ще чакаме новини Purple Heart
Арабескче, ти в кой месец си?!
Скрит текст:
На мен ми е рано за корем, с първата бременност започна истински да ми личи в 5-6 месец и то за по-наблюдателните...

# 115
  • някъде
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи, обичани и обгрижвани! Gift HeartFlowers HibiscusHug

# 116
Честит празник, момичета!

Purpletka, Г-жа Вейдър, Чудесни новини! Честито!

Аз смених лака за 8 март. Сложих розов.

Скрит текст:

# 117
Честит празник и от мен! Simple Smile

Аз съм по заздравител, няма какво да ви покажа Simple Smile

# 118
Честит празник Flowers Rose

И аз смених лака по случай празника - заложих на розовия нюд Essence 98 Pure Beauty

в комбинация с розово-златния Pull & Bear на безименните и средните пръсти. Комбинацията стои страхотно за моя вкус, но снимки няма да покажа, защото сутринта се събудих с ужасни следи от чаршафи по ноктите и ще се наложи да се прелакирам възможно най-скоро.

# 119
  • sof
Дискретни честитки на purpletka, и най-сърдечни пожелания за Г-жа Вейдър!

Намерих ви, честита нова тема, пак=все така зашеметяващи маникюри! Ето една снимчица на мойте климактерични остатъци от нокти, специално с/ъс Cinderella Red by Jessica, и то от разпродажбата на застоялите остатъци при Старнейлс, с Eveline 8-in-1 за основа - за по-сигурно, че наистина не знам колко точно са стари. Цвета не е лош, особено пък за тази цена. Ще призная, че ако не беше заради зареждащото вдъхновение, което струи от темата нямаше да рискувам да купя стар лак. НО сега, като чета за този Димитър, може и да преодолея параноята и да отида лично да огледам офиса и Служителя (нищо лошо няма да му се случи, ммм дори Напротив). Вижда се и "доставката" от мм на China Glaze - той си е Hard - червено и черно, продавачката го информирала, че цвета на годината е лилаво, та взел, за всеки случай, дресирали сме се.

Солидарна съм с Denisha, коментар #63, както и densi, верно, че няма много клиенти за цените на хубавите марки в БГ, но пък и разпродаването на застояващи партиди не е никак на ниво.

nadia23, ти си извън всякаква категория, а имаш ли фен-клуб да се присъединя...

Покрай вас ще купя нова кутия за съхранение, май стигнах 30 броя... това не е оплакване.

Общи условия

Активация на акаунт