Лакове за нокти - 120

• 85 417
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Хаха, Лили, страницата на Алиекспрес хора събира, знаеш, и аз там съм те срещала  Laughing
В първият момент, реших, че и при теб е на път още едно дете Mr. Green
На Димитър съм попадала, след разни запитвания във фейса и на сайта им, значи съм късметлийка  Flutter
Който поръчва от Старнейлз,  да го похвали дружно, от отбора на бг мамите  Grinning

Забравих да пиша на:
Каталано, за онова сиво Опи, което е с променен цвят, Вселената ти говори,  че е време да си вземеш някой нов лак  Sunglasses
Криси, ето, подсетих те за синьото Кико, слагай го. Simple Smile  Особено в комбинация с бяло е чудно.

# 91
  • някъде
Лилавке HugGift Heart

# 92
purpuletka, честито! Много готина новина! 🌺

Арабеск, много несериозно! Нямам думи. Реших да погледна в сайта и Dream още си седи наличен. Колко пък време е нужно да обновиш тази информация. 😒

# 93
Забравих,  Лили,  чудна е тази Антония,  и ти отива.
Интересно, изглеждаше ми по лилава в сайта им.
Пурплетка, щом е тайна, ще си мълчим значи  Wink

# 94
  • София
purpletka, честито. Много хубава новина, направо страхотна Simple Smile
Реших да сменя манията по лакове с манията по фитнеса. Нямам идея дали ще успея или ще си имам 3 мании /плюс събиране на химикалки/ Simple Smile

# 95
Реших да погледна в сайта и Dream още си седи наличен. Колко пък време е нужно да обновиш тази информация.

Да... Миналата година с един пясъчен беше така. Сигурно два месеца стоя наличен след като ми бяха казали, че го няма Rage

# 96
  • Prismatica Aerie
purpuletka, много тайно честито! Purple Heart Hug

Леми, Hug а Вселената да вземе да се сети за мен, аз още (още Disappointed Relieved!) чакам минитата! То не бяха метеорологични условия, то не бяха празници, то все нещо им пречеше да дойдат... Сега съм с дълги нокти, които не щат и да се чупят, че да ме провокират да ги скъся...  и съм с някаква боза върху тях и довечера ако не намеря време - ще си ходя като орел явно.

Реших да сменя манията по лакове с манията по фитнеса. Нямам идея дали ще успея или ще си имам 3 мании /плюс събиране на химикалки/ Simple Smile
Oo още може - проверено Sweat Smile А и лаковете не са мания - необходимост са Smile

# 97
  • Благоевград
Честито и на трите момичета, че все не идва ред да пиша  Hug bouquet Да повлечете крак и темата да се напълни с бебета  Heart Eyes

# 98
Навън се затопли, та и аз позеленях Stuck Out Tongue Winking Eye
Cirque Colors Paraiba

https://instagram.com/p/BgBtHt7BKwj/

# 99
Реших да сменя манията по лакове с манията по фитнеса.
А дано ме тресне тази мания някога! Много си го пожелавам  Laughing

Lemy, цикламена си е Антония и няколко пъти казах, че много прилича на онази, спряната от производство Магдалена. И мерси! Hug
Скрит текст:
В Алито споделям дрънкулките си... Blush Други боклучки рядко купувам от там, да не кажа никога, щото... не намирам смисъл.

Скрит текст:
В първият момент, реших, че и при теб е на път още едно дете Mr. Green
А това да не съм те чула да споменаваш никогаш повече! Stop Crossing Arms Mr. Green Нема да нося резили на дърти години... Големият ми син след седмица ще навърши 28!

# 100
Лили
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 22:27 от Lemy

# 101
  • виртуално
OPI DS Indulgence

# 102
  • София
purpletka, страхотна новина! Честито!

# 103
Здравейте, отдавна не съм се разписвала...

# 104
Честит празник, момичета! Желая ви сърца пълни с любов и кутии преливащи от лакове! Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт