Лакове за нокти - 120

• 85 378
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, преди си купувах Есси от Лили, но сега минах през 3 магазина и ми казаха, че вече не предлагат. Къде мога да открия Есси? Благодаря предварително! bouquet

# 76
  • София
Здравейте, преди си купувах Есси от Лили, но сега минах през 3 магазина и ми казаха, че вече не предлагат. Къде мога да открия Есси? Благодаря предварително! bouquet

Магазин ДМ, аптека Ремедиум.

# 77
Много благодаря! Вчера бях в ДМ и казаха, че не предлагат. Ще потърся пак.

# 78
Малко съм комуникирала със Старнейлз, но имат един служител Димитър, който ми направи чудесно впечатление, много професионално се държи, много съм доволна от него.

Димитър е страхотен и не е точно редови служител - той е от онези вдъхновяващи и енигматични личности, за които си струва да се работи и за мен е изненадващо, че има хора в екипа му, които реагират по този начин *триста съчица, но без да ми излиза име, моля!* Stuck Out Tongue Winking Eye
за мен той е една от причините да пазарувам от старнейлс - втората е, че наистина харесвам продуктите им /нямам предвид само лаковете/ и третата са промоциите им Grinning

# 79
Загледах го и аз, но е досущ като един на фабрични, който имам.
Това не го разбрах  newsm78

Кажете тоя Димитър как да го намерим Wink Аз все попадам на едно момиченце, много любезно, между впрочем Simple Smile

# 80
Такааа, записвам се и аз в новата тема, за която благодаря!
Аз не съм се включвала скоро, защото ръцете ми са в потресаващо състояние. Ноктите ми се поначупиха, а от сухота и цепене на кожата чак корички имам вече. Просто ми писна, искам да става пролет! А по принцип толкова обичам зимата!!! Освен това се разболях и вече трета седмица се влача, мрън!!!
Ще видим кога ще се включа, но когато и да е навярно ще е с него с много free-та в него...
Скрит текст:
оказа се, че и аз съм в отбора на Ариа и Арабеск Heart Eyes шшшш, тихо, че е тайна Wink

# 81
Кажете тоя Димитър как да го намерим Wink

офф: нахалствах из фейсбук на сайта им преди много време и той сам ме намери GrinningGrinningGrinning
после спряха да се обаждат за потвърждаване на поръчки /което аз горещо одобрявам - с тези две "кротки" деца позвъняване от непознат номер и официален глас, който ме търси по две имена винаги ми докарва сърцебиене Scream /

# 82
Скрит текст:
Отборът приема нови попълнения с отворени обятия Purple Heart Purple Heart Purple Heart

Отказах поръчката на Зоите... Днес ми съобщиха, че и вторият лак от поръчката бил свършил, ама не видели вчера. Е, много е несериозно!

# 83
Кажете тоя Димитър как да го намерим Wink

офф: нахалствах из фейсбук на сайта им преди много време и той сам ме намери GrinningGrinningGrinning
после спряха да се обаждат за потвърждаване на поръчки /което аз горещо одобрявам - с тези две "кротки" деца позвъняване от непознат номер и официален глас, който ме търси по две имена винаги ми докарва сърцебиене Scream /

Късметлийка Simple Smile Така го описахте това момче, че живнах за секунди и се ококорих Grinning

# 84
  • ГОре на черешата...
Лилавке,
Скрит текст:
честито! Purple Heart Purple Heart Purple Heart

# 85
Силки, говорим за адекватно обслуждане на клиенти, не за секс символи GrinningGrinningGrinning
спирам със спама Stuck Out Tongue Winking Eye

# 86
Скрит текст:
Силки, говорим за адекватно обслуждане на клиенти, не за секс символи GrinningGrinningGrinning
спирам със спама Stuck Out Tongue Winking Eye

Да де, колко често се среща това  Heart Eyes

# 87
Ох, че хубави новини Simple Smile))) И за отбора в цвят лилав и за факта, че имало такова животно в БГ-то... трябва да покажем някаква признателност и благодарност публична на този човек! Simple Smile)))

Искам пролет, но сме по средата на снежна буря, та набързо омазах OPI My Doglsed is a Hybrid, защото има пролетен цвят и зимно име Wink)))))

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 16:46 от Agent Provocateur

# 88
От Димитър и изобщо от Стар нейлз и аз съм много доволна Heart Eyes

purpletka  Hug bouquet

# 89
Още едно pregnant три за щастие! Честито  bouquet

За утре - отрязах ноктите до дъно и сложих Антония Heart Eyes
Скрит текст:

Аз май попаднах на Димитър в една дискусия в страницата за Алиекспрес във фейса. Направи ми забележка, че лакът ми е за смяна, а аз му казах, че топът им не струва! Laughing Забавно си поговорихме. Той май е PR на Старнейлз.

Общи условия

Активация на акаунт