Лакове за нокти - 120

• 85 303
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря, Amiamo!  Simple Smile

Да се допълня с отговор на въпроса Simple Smile Педикюр правя основно през топлите месеци. През останалото време поддържам без лак. Цветовете ми са предимно светли и телесни.

Flowers Cherry Blossom за темата!

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 13:11 от Silky_soft

# 46
Milena_318 мерси за темата!

Никога педикюрът и манкюрът ми не са в различни цветове, при направата на педикюр също използвам база и топ, плюс продукти за грижа за ходила. Изобщо не харесвам педикюр в тъмни цветове, затова зимните месеци слагам само база.
Още съм с тоуп OPI-то от миналата тема, днес е 9-ти ден и маникюрът е без никакви поражения, но е време за смяна - мисля довечера да сложа розово-златния Pull & Bear по случа предстоящия празник.

Amiamo заинтригува ме с тези Essie-та и Sally Hansen в кварталния DM, ще мина довечера да видя какво е останало. Наскоро се сдобих с един Sally Hansen Redgy:

Много красив в бутилката и на нокти, но просто не е моя цвят, хич не си падам по червеното и кораловото. Подарих го на мама недокоснат, тя много го хареса Simple Smile Покрива на 1 пласт и е много траен.

# 47
  • София
Обадиха се от Бюти 1 за Зоите. Потвърдиха, че ще ги получа на промоционалната цена, поради невъзможност сайтът да ги преизчисли и затова излизали на редовната цена.

# 48
  • Germany
Аз отново съм на зимна вълна:

Първо бях с този прекрасен лак на Мерцедес, който обаче не успях да уловя, но е най-реален на първата снимка. Лакирах се преди работа и не се харесах, та вечерта сложих Андрей.

https://www.instagram.com/p/Bf-lMO1jCqs/?taken-by=chrissie_nails

С Андрей постоях два дни, но се напука от бързосъхнещия на ГР, който за съжаление често ми напуква някои лакове.

https://www.instagram.com/p/Bf-k4RpjNCW/?taken-by=chrissie_nails

Скрит текст:

И сега съм така, но не за дълго. Все не знам как искам да се лакирам и като се лакирам, все искам да сменям лака... Шантава работа.

https://www.instagram.com/p/Bf-lCOHjR8b/?taken-by=chrissie_nails

И обещаните "голи" нокти. За съжаление са в доста лошо състояние, но това е положението.

Скрит текст:

Относно педикюра, обикновено съм с различни цветове на ръцете и краката, но такива, които си пасват. Случва се и да сложа еднакъв лак, но рядко. Иначе подържам педикюра си и в домашни условия, както и при професионалист. Зимата не си лакирам краката.

# 49
  • волно калдъръмче
Педикюрът ми е с различен цвят от маникюра и винаги дюс. Не слагам печати, ваденки, камъни и други декорации там. Ако на ръцете съм с нещо очеизбождащо, предпочитам неутрално за краката. Ако циганското у мен вземе връх, може да плесна син, зелен, жълт лак на краката, а на ръцете да съм с корал. През зимата - също като Денси.

# 50
  • Prismatica Aerie
Все не знам как искам да се лакирам и като се лакирам, все искам да сменям лака... Шантава работа.

И аз така Simple Smile Чудесни са ти маникюрите, петроленият на Манхатън ми е любим цвят Heart Eyes

# 51
  • София
Момичета, в четвъртък ще ходя до магазина на Бюти 1. Ако някоя иска лакове от там да каже. Simple Smile /За София мога да ги доставя лично/
За педикюр лак не слагам, че освен на палеца другите нокти са ми твърде малки и няма как да ги лакирам. Simple Smile
Някой поръчвал ли е от този сайт:
http://www.sallybeauty.co.uk
Имат намалени opi, china glaze и други на смешни пари, но не знам нищо за сайта. Излезе ми като реклама.

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 13:38 от Milena_318

# 52
СалиБюти са верига тук, в САЩ, има ги и е ЮК, очевидно... съвсем легитимни, аз си купувам от тях лакочистелите, ацетона, някои лакове, вкл онлайн, но пак казвам, че съм запозната само с ам. сайт. Таргет са им салоните, имат огромни разфасовки на добри цени в сми литър лакочистител при тях може да ми излезе на цената на 1-2 малки шишета от дрогерията.

# 53
  • София
Днес ходих в ДМ в Мега МОЛ-а. Има намалени лакове на SH и Essie. Имам повечето цветове,
 а тези, които нямам, не ми харесват. Не са много бройките. Трябва всеки да види и да прецени за себе си дали го устройват цветовете., Цените са 7.99 лв./бр.

# 54
ARIA* говореше за други цени. Rolling Eyes
Салито беше на 1.55, а Еситата на 4.

# 55
  • София
Не знам. Аз видях лаковете на 7.99 лв. Ако е имало по-евтини, може да са били малко бройки и да са се свършили. Днес ходих след 12.30 ч. През почивните дни в този МОЛ е пълно с хора.

# 56
Явно последните Есита на тази цена съм взела. Другите бяха по 7.99, но не ми харесаха. От Салитата имаше още един, два на 1,55 и нито един на 8.
Скрит текст:

# 57
  • София
Тогава явно щом продадат намалените ллакове, изваждат други. Днес видях Еси, което си купих миналата седмица от същия ДМ на редовна цеан, окло 16 лв., а днес същия цвят беше на 7.99 лв.
 Как да не те е яд?!  Embarassed

# 58
Момичета решила съм да си правя колекция от гел лакове на Catrice iconails  доволна съм от трайността им.Heart Eyes дано не е налудничава идея хахаха Flushed,но няма да го споделям с мм хихи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 59
  • волно калдъръмче
Момичета решила съм да си правя колекция от гел лакове на Catrice iconails  доволна съм от трайността им.Heart Eyes дано не е налудничава идея хахаха Flushed,но няма да го споделям с мм хихи Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз луднах по тези. На последната снимка съм с четвъртия.

Общи условия

Активация на акаунт