Лакове за нокти - 120

• 85 438
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
На мен ми трябва втора кутия... Добре че периодично раздавам, че щеше да ми трябва и трета. ooooh!

# 121
  • Prismatica Aerie
Честит празник, дами!

Г-жа Вейдър, два теста са си за честитка Hug

dinkov2, екстра ти е маникюрът, ама фокусирай по-хубаво, и не се крий зад диагноза дъртоза - много сме, силни сме Grinning Hug

Аз успях да се обновя, но нещо не съм впечатлена от резултата.
China Glaze Get It Right Get It Bright
Скрит текст:

# 122
  • sof
Забелязях, че е нефокусирано, ами, толкова си мога да фотографирам. Сега на хипер-фокуса виждам, че съм размазала към основата на палеца, но нека да се изложа и аз. Утре ще мисля и действам по въпроса.

Catalano, гледах Pic. Polish, мисля преди Брекзит-а да успея да поръчам от AU до UK адреса на доставчика едно начално количество, не е чак толкова недостъпно, пък и екзотичното си е тръпка, не гледай, че вече недоскивам и като се лакирам де. И очила ще сложа пък, ако трябва - бих искала да се науча и печати да ползвам/правя, гледам, че има тема.

# 123
  • Prismatica Aerie
dinkov2, имаш хубава плочка. А PP ги има в английски и холандски сайтове, че и в един унгарски -  защо от AU да поръчваш.

# 124
Каталано, на мен Чайната ми харесва. На колко слоя е?

# 125
Честит празник мили дами!
И още хубави новини Simple Smile
Да питам за кутиите за съхранение на лакове. Как изглеждат и от къде поръчвате?

# 126
  • Prismatica Aerie
Каталано, на мен Чайната ми харесва. На колко слоя е?
На 3 и на някои пръсти още прозира - но подозирам, че основата ми прави този номер и лакът не се разнася равномерно...  Четката не е миниатюрна, за щастие. И слънце му трябва Simple Smile

# 127
  • sof
Ами, Catalano, с праволинейно мислене съм си: изобщо не е по-скъпа доставката до mainland, а пък е директно от производителя, числата са в AUD, не в GBP и като че ли там има най-богат избор във всеки дадент момент, за това. Ми ще се амбицирам да се пробвам...

georgieva118, аз ги държа в дълбока пластмасова домакинска най-обикновена кутия, нищо специално нямах пред вид, ами просто тя "отесня" за наличностите ми вече. За да са на едно място и да не прашасват. Познавам една женка, която си купи търговски стелаж да си ги реди, но не съм толкова луда (все още?).

Мерси ви за компанията!

# 128
Моите кутии за лаковете и гримовете ми, са такива, от Джъмбо.

# 129
Честит празник момичета и от мен! 💐🌹🌸🌺🌼🌻🌷

# 130
Честит празник!

Аз също използвам кутии от Джъмбо, но моите са метални (общо 5). Предпочитам ги пред пластмасовите, тъй като лаковете са защитени и от светлина.
Нямам нищо ново за показване - с гел лак съм от две седмици. Нямам търпение да го сваля утре и да се лакирам пак сама.
Споделям малко идеи за хромови лакове:

# 131
Честит празник! Бъдете здрави и винаги с красив маникюр! 💅🏻🌺❣

Аз днес се сдобих с Перфекта цвят горчица и нямам търпение утре да се намажа с него. 😍

# 132
# 133
Честит празник момичета¡Бъдете здрави,красиви и обичани.

# 134
  • Кюстендил
Честит празник момичета!!!Бъдете много обичани и уважавани Simple Smile
Не са ми насърце тези златисти цветове,но ми се искаше да го видя как е на ноктите

Общи условия

Активация на акаунт