Дневникът- тема 89 - Да отслабнем всички заедно!

• 62 141
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Бийпс, готова ли си за утре? Аз смених батерията на кантара, приготвих сантиметъра, тЮфтерЯ и химикала. Утре заран ще давам отчет Simple Smile
Mamasuper, къде си? Аз днес много се чудех дали да я започна, но така добре ми дойде тренировката. Голям зор беше плъзгането, а на последната упражненията едва до половината ги докарвах, хем без ластици я правих. Вече усещам мускулна треска на корема, утре как ще е не ми се мисли.
Днес с храната съм джелезна, нищо непланирано и нережимно. За сега Simple Smile

# 136
Чоколадка в старите теми беше писала, че някакъв оцветител много й дразни червата и не ядеше ник’ви подобни, може нещо от тях да е
Охх, лигавя се, едно моно ми се щеше да метна и 3ти ден е с фалстарт, събота е следващият ден първи

Утре мерачките да не се отметнете, може и със снимки Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 19:19 от Herzen

# 137
  • София, България
И аз ще се меря утре заради почивката в чужбина не знам какво се случва с мерките. Преди заминаване бях, както е отразено долу на лентичката като килограми, но днес се измерих с дрехи, без ходене до двете нули и общо взето под 1 кило отгоре посочи, което ми се вижда нереално, а аз отмаах поне 7 тестеняка за това време. Най-правилно ще покаже утре шивашкия метър. Стискам палци на Танчето и Бийпс да имаме резултати, па макар и с малко.

П.С. Моля ви, дайте ми предложение как да вкарам малко спорт в ежедневието си. Кое е най-началното нещо, което се прави? Каква е градацията? Не мога да се понасям за това, че си седя на трътката по цял ден и не предприемам нищо. Както казват, не, че не искам, но нямам желание. Моля, помогнете ми в тази насока.

# 138
  • София
Танче, на нисък старт съм. Онзи ден извадих кантара и го позатърках, че беше прашасал. Сигурно се е разкалибрирал от седене в гардероба.
Херци, как бе...Сега пролетно обмислям покупка на т.нар летни ботуши на дупки Simple Smile Два пъти ходих вече, ама само за пътека. Изненадващо нормални екземляри виждам.
Тиси, времето е супер. Вдигни си трътката и направи една дъъъълга разходка. Аз не мога да се рзхождам безцелно (голям ад и мъка беше с количката) и гледам от точка А до Б по работа нещо да свърша.

# 139
Ако те изгонят без причина, да не се чудиш, миришат ти краката Laughing
с ботушки ще мо ходи принцесата, моля ти се Laughing
кажи за сауната, плс

# 140
Бийпс, готова ли си за утре? Аз смених батерията на кантара, приготвих сантиметъра, тЮфтерЯ и химикала. Утре заран ще давам отчет Simple Smile
Mamasuper, къде си? Аз днес много се чудех дали да я започна, но така добре ми дойде тренировката. Голям зор беше плъзгането, а на последната упражненията едва до половината ги докарвах, хем без ластици я правих. Вече усещам мускулна треска на корема, утре как ще е не ми се мисли.
Днес с храната съм джелезна, нищо непланирано и нережимно. За сега Simple Smile

Туканка съм.Не можах да стигна днес до тренировката.И цял ден съм гладна.Хапнах повече режимно , но е повечко.Предпочетох така пред това по нощите да ми падне пердето и да стане сефтето Grinning
За глутена наистина се преекспонира и се отвори една голяма ниша на пазара за скъпи безглутенови продукти.
Много обичам тесто и всичко хлебно, но съм с хаши и нямам избор.Или аз него или той мен Simple Smile
Браво на теб за тренировките.Продължавай.То винаги ще е трудно.Само така може да се развиваме.
На мерачките утре успех.Аз ще съм в събота.Стискайте ми палци.

# 141
tissi доколкото ти позволява времето се придвижвай пеш. Това е н.1.  има и нататък ...

# 142
  • София, България
Значи да ви кажа, като бях в Кипър бях отседнала в квартала, в който едно време живеех, като бях там. Наложи ми се да ходя до болницата и после до съда. Това са грубо към 11 км и си счупих гъза от ходене, защото нали не съм с кола. Но направих това упражнение, защото нямаше как, трябваше да върша работа. Седейки тук в България нямам никакъв повод за излизане и съотвено не се виждам сама да изляза безцелно без да ми се налага. Ако имам компания със сигурност бих се разтъпкала, но сама 100% няма да имам този порив. Мамка му, какво ми има толкова! Много си се дразня.

# 143
  • София
И аз съм с Хашимото, но яденето на тесто не ми се отразява на антителата или на нивата на хормони. Аз съм с Хашитоксикоза де..Много се надявам да продължавам да съм в норма, на половин година следя. В събота ще мина за едни хормони да видим неяденето на тесто дали ще се отрази. Цигарите и кафетата са ми по-големия враг, не само на жлезата.
Тоя мил глутен, чак ми става жал за него колко го отнася в последно време..

# 144
Бийпс, Танче, чакаме ви утре!  Ще се замеря и аз да следя обиколките.

Много са ми трудни упражненията за начинаещи,  не виждам как и кога ще направя лицева опора като аз не мога в опростен вариант да я направя.

Tissi, аз ползвам щерката за компания. Приятелките са на работа,но детето маа крачоли с мен. Само да се стопли малко времето.  Купили сме и кънки така че ще я водя да кара, а аз ще припкам покрай нея.

Между другото оказа се че имам голям повод да отслабна до лятото. Фиданка не очаквам да стана, но поне да не се треса така. Май съм най тежката в темата Simple Smile))

# 145
Честит празник, мили дами!
Преди като четях как Сиска става в 5.30 да тренира и се чудех, но ей ме днес станах и аз в толкова, защото
вечер с децата ми е много зор и вчера не ми стигна времето.Та вече и аз така смятам да тренирам сутрин рано, че вечер да ми е по- спокойно и да не съм зла Wink
Герганче, не се отказвай.Бях 100+, когато започнах и правех лицевите на стена.Днес съм 80+ и правя лицевите по мъжки а не вярвах, че някога ще успея.
Beeps, дано с хормоните всичко да е ок.Моите антитела са до небесата, но април ще пускам изследвания да видя как съм с безглутеновото хранене.
Танче, много трудна беше тренировката(вчерашната, която правих тази сутрин).Направо се размазах от зор.

# 146
Добро утро и честит празник. И аз, заразена от духа на темата, днес извадих кантара. Ама не съм мръднала нито грам Simple Smile Не че е лошо, можеше да съм нагоре. Казвала съм ви, че не обичам заменки, по-скоро заместители, ама ей на, в събота правих кокосови палачинки за мен, обикновени за детето и обикновени с кокосови стърготини - за мъжа. Кокосовите обаче хич не ми харесаха. Тази вечер мъжете искат пица, ще се облажа и аз, ама ще е с карфиолен блат, пък нищо, че не обичам заместителите, може да ми хареса.

# 147
  • Бургас
Честит празник, момичета! Да сте много обичани и много щастливи!

Аз да се отчета докато децата спят:
Килограми: + 0,800
Сантиметри: бедро и дупе - без промяна
корем под пъпа - 1,5 см.
талия - 1 см
гръдна обиколка -1 см
бицепс - 1 см

Много, ама много съм доволна. И както редовно се оказва "килограмите не са това, което са" Simple Smile
Моята теория, е че съм започнала да отглеждам мускули Simple Smile

Гери, ако върнеш две седмици назад, ще видиш, че бях написала почти същото за тренировките за начинаещи. А сега се потя с напредналите. Не се отказвай, не бързай, нещата се нареждат без да усетиш.

Прекрасен ден и много усмивки на всички.

# 148
Честит празник на всички!

Честити мускули на Танчето Simple Smile

Аз си купих ластици за тренировка, мноооого съм доволна  Simple Smile

# 149
Честит празник на всички ви Wink
Марена, аз си чакам моите от Декатлон. Поръчах си сет от три ластика.
Аз не знам дали съм доволна, на килограми не свалям, на сантиметри не свалям и въпреки това виждам разлики: в бедрата, в долната част на корема, в гърба където има едни извивки не знам как се наричат, но най-вече в раменете и ръцете. Рърцете винаги са били нещо, от което ме е срам - много обемни. И сега са си обемни, но са по-стегнати, мускулът се вижда. Онзи ден една приятелка ми каза, че като си вдигна крака и през дънките се вижда мускул на бедрото - чак пък толкова не мисля, но без дънки виждам как се оформят, особено над коляното.
Та така, странно ми е, че не свалям, но съм доволна от промените. Тренирам си двуразово тази седмица, в началото на програмата едвам издържах една тренировка, а сега и две понякога са ми леки. Радвам се на себе си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт