Дневникът- тема 89 - Да отслабнем всички заедно!

• 62 144
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Моите ластици са тези http://suples.bg/hirts/hirts-fighter.php

Духче, и аз понякога съм си на същите кг и обеми, а изглеждам различно и си мисля, че да, обема е същият, но е разположен по различен начин в пространството (не мога да го обясня хубаво), примерно, бедрата ми като са натренирани,  погледнати отпред са по-слаби, а от страни по-обемни, докато като не тренирам, някак се разливат, и погледнати отпред са по-обемни, а отстрани по-слаби. Не знам дали някой ме разбра Simple Smile

# 151
Марена, аз те разбрах.
Например, дори когато бях 59 кг., има корем, казват му "престилка" над срамната кост. Бях се вторачила там и ми беше много неприятно, всеки казваше, че това ще се махне само с операция и е кожа. И аз вярвах, както за там, така и за ръцете, защото тренирах, ходех на кикбокс 5 пъти в седмицата и не виждах нищо да се променя. Но от 24.12.2017 тренирам по друг начин, у дома - въпросния корем и ръце, изглеждат по коренно различен начин и аз съм удивена от тази положителна промяна, нищо че съм 69кг., а не 59.
По сходен начин са бедрата - особено лявото имах издутинка, нещо като малко юмруче под кожата - мастно натрупване явно. От тренировките, започна тази част много да се променя - отакто се помня и на 58 кг и на 69, бедрата ми все са си 55 см. Но разликата във външния вид я има определено.
Моите са тези https://www.decathlon.bg/p/8490988_lastici-za-gimnastika-3-br.ht … /7435-254-no_size чакам ги от Пловдив.

# 152
Честит празник на всички!Да сте весели, красиви, щастливи и слаби!   Gift Heart

Аз пък обожавам самотните разходки.....направо са ми като медитация.Особено сега, като се затопли времето, с огромен кеф ходя покрай Марица до гребната, и там 1-2 обиколки, после обратно до в къщи.Това са около 10 км с една обиколка и 15 с две.Оставам сама с мислите си, страхотно релаксиращо ми действа.

# 153
Честит празник, прекрасни девойки!

# 154
  • here, there, everywhere
Привет дами и честит празник. Гледам за глутен си говорите, та викам да се включа. Аз забелязах, че в някои тестени продукти използват съставки ( някой консервант предполагам), към които съм чувствителна. Тестени ям рядко, но ако ми се прияде хляб примерно, после ми се нацепва крайчето на устата и започват сърбежи по тялото. Не винаги се случва, предполагам използват различни подобрители. Друго, за което се съмнявам е, че ако хапна няколко пъти хляб ( а това е много рядко), след 1-2 дни нямам сила за нищо, много съм уморена. Това става дори и след домашен хляб с квас ( правя за половинката). Та много съм раздвоена относно глутена.
Направих на Деси пилешкото с кокосово мляко ( май в другата тема беше рецептата). Много ни хареса.

# 155
  • тук и там
Честит празник на всички!!! bouquet
Аз вчера хапнах повечко.В сряда -едно че децата са в къщи(тук са до обяд всяка сряда,даже малкото във 11,15 ч трябва да съм го взела),но поради липсата на време сутрин-правя 20-30 минути интервално кардио,но от  най-старите на Румянка.Та освен децата-мисля си дали пък от това кардио не огладнявам толкова.. newsm78.

За разходките-и аз не мога да моткам безцелно.Ей така да изляза просто  да се разхождам- абсурд.Трябва да има някаква  конкретна цел .Между другото-аз и на плажа или на басейн през лятото едва издържам.Не мога ей така да си полегна  и да си стоя-или трябва да разцъквам нещо на телефона (ако има добър нет) или да съм постоянно в басейна-тоест или вниманието ми трябва да е ангажирано ,или физически да съм ангажирана или и двете.На края на Кундалини йогата има 5-10 минути релакс-в легнало положение,без да правиш нищо..Ей,до сега нямам случай да съм ги изкарала..Докарвам до 2 минути най-много и до там.. ooooh!

За алергиите-според мен най-добрият вариант ако имате съмнения за такава са тестовете.Моята дъщеря имаше АБКМ-и кръвните и кожните тестове които сме правили през годините -показваха ясно наличието на такава.Но е добре да се правят във читава болница от хора,които разбират от това.. Peace

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 09:43 от Kaisia

# 156
Добро утро и честит празник, мили дами Revolving Hearts Бъдете здрави, красиви, обичани и обичащи Gift Heart

Преди време правех тренировки у дома. Бях си свалила доста програми от интернет. Най-много ми допадаха тренировките с Шон, Джилиян и Фитнес блендърите. Тренирах някъде около година и половина и определено имаше голяма полза, най-вече относно издържливостта. За оформяне на тялото не бих казала, че е имало кой знае какъв ефект. След това тръгнах по планините. Точно за преходите тази придобита издържливост много ми помогна. След това в живота ми влязоха две други същества и вече разходките са ни ето така YumYum

Скрит текст:

Имаме си и едни други съмишленици, любители на кучета и понякога си правим съвместни разходки в гората.
Според мен човек трябва да намери неговият си начин, това, което го удовлетворява и му носи наслада, защото ако се прави нещо насила или, само защото трябва - няма да се получи.

# 157
  • София, България
Измерила съм си мерките на 22.02 последно... Статистиката не ми хареса. Десен прасец и десен бицепс с по 1 см нагоре.Бюст  с 2 см надолу, под пъп с 1,5 см нагоре, поне ханша е спаднал с почти цял сантиметър.Иначе килограми 71,9...голяма работа!

Като се връщам в детските си години, нашето семейство всяка събота или неделя ходихме на планина, отделно всеки ден е имало игри пред блока, скачане на ластици, въжета, гоненици, фризбита, федербал, волейбол, кър, дама... Всички игри като се вгледам изискват тичане, бягане, скачане и големият бонус е, че беше забавно. Искам точно това да върна в живота си. Да играя и да се забавлявам, а не да се затворя във фитнес за възрастни. Май, май не мога да порасна и това си е.

# 158
  • София
Добрах се до компютър!
Честит празник и от мен! Пожелавам ви много женственост, бъдете самоуверени и се харесвайте повече- такива, каквито сте!

Кантар днеска, а? Като спрях меренето преди месец, пак гравитирах около същите, за един проблясък видях 52,8 де. Ей сега ще си кажа, за разлика от оная информационна циция Тили...
Днес:
53,6 кг, за съжаление все още 160 см. Мерки съм вземала последно на 29.12.2017 г.
талия:  -0,5 см.
ханш: -1,5 см.
бедро: ня-ма мърдане, мамето му (а изглежда по-стегнато и по-тясно бее)
бицепс (мерила съм само веднъж досега заради Луна):
+0,5 см. в отпуснато и +1 см. в стегнато (гърл пауър, фит мама руулз, гоу гоу гоу!!)

Сутринта 35 минс пътека; около мен е баници, тутманици, бонбонЕ, само цветята не се ядат...

# 159
и от мен честит празник.
NoMe какви килограми имаш да сваляш каквато си фиданка ... а да, сигурно кучетата гледаш да не качат някое кило Simple Smile

И аз мога да се разхождам. Целта ми например е да си хапна сандвича навън в парка или да разгледам съседите какви цветенца са посяли и как са си направили градинките или да огледам нещо интересно ...

# 160
Ха, честит празник и от мен, Мочичета!!!  Hug
Ден за мерене? ОК.
Последно съм се мерила преди 3 седмици. От тогава:
-2 кг, талия -2, бицепс -2, обиколка на врата -1, подгръдна -1,ханш- без изменений, бедър- без изменений.
Мчи кО, не е зле, никак даже, от началото на годината погледнато, за 2 месеца- резултатите са още по- впечатляващи, особено имайки предвид, че МЦ е пред портата. Продължавам!
Днес по желание на Щуката /щерката/ ще празнуваме в японски ресторант, така че ще се постарая деня да го изкарам основно на кефир, само след тренировката ще хапна едни пълнени чушки с кълцано месо /и жито вместо ориз/, като ще ги полея обилно с кисело мляко и разтворен в него протеин /без вкус и аромат/.

Обожавам да се разхождам сама и безцелно и напоследък не пропускам възможност. Така да ме зарежда и разведрява, не е истина просто.  Heart Eyes

# 161
  • Козлодуй
Честит празник момичета, да сте здрави и красиви и да постигнете мечтаната фигура Simple Smile
Аз нямам време за пълни мерки но бях на София и там се отпуснах с яденето и днес съм 61 кг. въпреки това се харесвам в момента тренирам по тази програма ChaLEAN Extreme но съм със смесени чувства относно вдигането на тежести (за първи път го правя) преди карах предимно на кардио като свърша програмата ще споделя резултати защото мисля че записах мерките си преди да я започна Simple Smile

# 162
  • Бургас
Я, Бийпс, и аз съм 160 см. Ама съм 58,5 кг. Бая има да те гоня.
Сега за колко време ще командироваме кантара? Нещо към 2-3 април ме влече.

# 163
ей, всичките ли сте по-слабички от мен Disappointed

# 164
  • София
Я, Бийпс, и аз съм 160 см. Ама съм 58,5 кг. Бая има да те гоня.
Сега за колко време ще командироваме кантара? Нещо към 2-3 април ме влече.

Никакви грижи нямаш!

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 16:03 от Beeps

Общи условия

Активация на акаунт