Дневникът- тема 89 - Да отслабнем всички заедно!

• 61 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Привет Simple Smile
Аз рестартирам и се чудя защо загубих последните 3 месеца, а не се взех в ръце по-рано. Пак си започнах интервалното хранене, но този път реших не постепенно, а изведнъж. Като ще е гарга, да е рошава. Та те така от снощи в 21 часа ядох днес в 14 часа или 15 часа глад. Подейства ми страшно добре този глад и, въпреки главоболието, се чувствах супер. Заложих и на чистата храна - миш-маш, супа от лапад със сирене, салата маруля и КМ, и малко фъстъци. Не ми се яде сладко, не ми е тежко и гадно, абе супер ми е.
Едит: и 1 банан изядох + малко домашна руска салата ама не сега - одеве, преди 4 часа Grinning

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 20:57 от bebok_86

# 616
Несериозно е да се обобщят всички режими като неработещи и пари хвърлени на вятъра. Много хора знаят повече за колите си, отколкото за тялото си и въпреки цялата информация в интернет, отсяването й не е лесна работа.
След като човек си плаща, за да му оформят косата, не виждам причина да не си плати за специалист, който ще му помогне да влезе във форма. За мен подобен тип коментари са несериозни или са на хора, които просто нямат подобен опит, на който да се базират.

През годините съм имала точно 2 режима и не съм гладувала никога. Номерът е да свалиш мазнини, защото това е смислено отслабване, а не да караш на чай и ябълки.

От години плащам за индивидуални тренировки и това е едно от най-смислените неща, които съм направила за себе си.

Всеки има избор за себе си. Но е факт, че през годините съм виждала хора, които се опитват сами да свалят килограми и да оформят тяло, но на много малък процент им се получава. При повечето успехът идва с режим - хранителен и тренировъчен.

# 617
Танче, браво за хормоните! Според теб на коя точно промяна в храненето се дължи подобряването на хормона?
Ти се хранеше ВМНВХ, но по- либерално нали така?

# 618
  • На топло
Несериозно е да се обобщят всички режими като неработещи и пари хвърлени на вятъра. Много хора знаят повече за колите си, отколкото за тялото си и въпреки цялата информация в интернет, отсяването й не е лесна работа.
След като човек си плаща, за да му оформят косата, не виждам причина да не си плати за специалист, който ще му помогне да влезе във форма. За мен подобен тип коментари са несериозни или са на хора, които просто нямат .... При повечето успехът идва с режим - хранителен и тренировъчен.
Мерси за експертното ти мнение.
Разбирам, че тези, които следват балансирана диета, спортуват за кеф, хармонично тяло и здраве, просто нямат място в тази тема.
Съжалявам, че приоритетите ми в живота не се въртят единствено около това да имам три плочки на корема....

# 619
След като човек си плаща, за да му оформят косата, не виждам причина да не си плати за специалист, който ще му помогне да влезе във форма. За мен подобен тип коментари са несериозни или са на хора, които просто нямат подобен опит, на който да се базират.

През годините съм имала точно 2 режима и не съм гладувала никога. Номерът е да свалиш мазнини, защото това е смислено отслабване, а не да караш на чай и ябълки.

От години плащам за индивидуални тренировки и това е едно от най-смислените неща, които съм направила за себе си.

Всеки има избор за себе си. Но е факт, че през годините съм виждала хора, които се опитват сами да свалят килограми и да оформят тяло, но на много малък процент им се получава. При повечето успехът идва с режим - хранителен и тренировъчен.
Нямам опит с платени програми, но имам собствен опит със собственото си тяло. След като с една диета въртяща се в интернет пространството успях да сваля 40 килограма и след като правих тренировки (да, в домашни условия) отново с програма свалена от нета, бих могла да претендирам за някакъв опит. И в крайна сметка все още имаме право да си изказваме собственото мнение, нали? Никой никого не е нагрубил за избора му. Поне аз не видях такова нещо до сега в коментарите. Всеки сподели своя опит и своето мнение. Нека бъдем поне малко толерантни.

# 620
  • София
Аз се дистанцирам от дискусията на база лични наблюдения през годините. Научих се, че това, което виждам на пръв поглед изобщо не е цялата картинка. Затова единствено не съм съгласна да съдим просто на база "виждам дебелана- начи е мърда, която набива баници по цял ден, движи се единствено от бюрото до колата и не вижда по-далече от носа си". Хора много, причини бол и ние сме само собствената си последна инстанция.

Станах в 5, пих кафе, бързи 40 минс за задно и странично бедро+100 коремни преси. Онова горе с трите плочки на корема е само във фантазиите ми Simple Smile Мноого работа напоследък, децата бухат като магарета, но съм си обещала едно бягане следобед.

Честит сняг на столичани!

# 621
Според мен like smoke добре го каза, не бива да се обобщават всички режими под общ знаменател. При един е подействала 90 дневната, супер за което, при друг действа друго. Много хора си разбират от работата и изготвят хубави хранителни и двигателни режими. Нека не заклеймяваме всички, нали това е целта на темата.

Танче, браво за резултатите! Браво! 

Честит сняг и от Враца. След като се препекохме на слънце в събота, в неделя ни издуха ураганен вятър, по късно същия ден ни заля дъжд, в понеделник ни затрупа сняг. Да живее пролетта! 

# 622
  • Козлодуй
Beeps, TuЛи благодаря Simple Smile

# 623
Добро утро Simple Smile

Закуска- 4ри кюфтенца (мааалко по- големи от цариградските) и 40гр луканка
Обяд - 4ри кюфтенца, варено яйце и авокадо

Мрънках ли колко ми е гаден протеина и не мога да го изпия 3ти месец Sad

Режим и да имам, не съм сигурна на кой ден ще го зарежа
И си зависи какъв е, Румяна ми е направо с абсурдни предложения, 2 нейни съм виждала

Айде проба от днес без шоколад, плодове и млечни

Хубав снежен ден ви пожелавам Hug
Ние сме с три служебни коли пострадали от летящи ламарини, едната е мн зле, с огъната врата и счупен прозорец, някакъв покрив се разлетял в събота, разправят портиерите

# 624
Аз пък ще ви кажа - честита първа пролет. Забравете го този сняг, няма да се задържи. Пролет е, ще има повече възможност за движение и да си показваме който, каквото си има - плочки, дупета и т.н.

# 625
Добро утро!

И аз съм съгласна донякъде с like smoke. Пък колко пъти се каза, че платените режими не е равно на глад (и то от хора, които са с платени режими)...

Благодаря на Тили за инструкциите за В контакте и онази хубава група там. Сега, ако стана топ фитнес мацка, тя ще да е основният виновник Grinning Даже и ластици си поръчах Grinning

Днес храната
закуската: кисело мляко с овесени ядки, ленено семе и кокосови стърготини
обяд: свински ребърца със салата
вечеря: супа и салата

# 626
Според мен like smoke добре го каза, не бива да се обобщават всички режими под общ знаменател. При един е подействала 90 дневната, супер за което, при друг действа друго. Много хора си разбират от работата и изготвят хубави хранителни и двигателни режими. Нека не заклеймяваме всички, нали това е целта на темата.

И аз съм на същото мнение. Няма нужда от заклеймяване на изготвените режими като излишни.

5кг и 18кг не се свалят по един и същи начин. За последните няколко наистина си трябва фина настройка и помощ от външно лице. Тялото си ги стиска, гадинката, като кърлеж е и не пуска. Laughing То на мен май ми останаха 2-3. Не мога да преценя.

Herzen, моят протеин е много вкусен. Пробвай, ако искаш.
Скрит текст:

# 627
Какъв глад, един колега с режим на Любо по 2 салати с пържолата ядеше
Блеки, ти сигурна ли за това с месото и млякото от Сърбия, то направо си е пазарски туризъм от там, ние и македонското сирене много харесваме

Мерси, Дези, ще го видя

Ох, че хубаво, честита първа пролет Simple Smile

# 628
  • тук и там
Като прочетох  Hello J,си дадох сметка че може би зависи от целите ни най-вече.Има хора,които искат релеф и чистене на мазнини(не са със наднормено тегло),други искат покачване на мускулна маса маса и подобряване на спортните постижения и т.н,трети-да са със нормално тегло и да спортуват само за удоволствие и т.н.Ако  сме открили начина да постигнем целите си(които са различни ) сами-нямаме нужда и от съветите на специалист и платени режими и тренировки, напътствия и т.н.Ако все още не сме постигнали целите си - то тогава-продължаваме и  да търсим начини-сами,чрез метода проба-грешка,на база собствен опит,или на  база чужд опит,със помощ от специалисти  и т.н.Не виждам абсолютно никакъв смисъл от спора.Някои биха ползвали такава услига,други -не.

"Глад" пак си е според личните ни усещания.Някои се наяждат със една пържола,други със една тава пържоли.. Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 08:14 от Kaisia

# 629
Блеки, ти сигурна ли за това с месото и млякото от Сърбия, то направо си е пазарски туризъм от там, ние и македонското сирене много харесваме

Уви, сигурна съм. Преди Коледа излязохме през пункта на Стрезимировци и изрично граничарите ни предупредиха, че е забранено - млечни, месни и яйца. А ние точно за това отивахме. Уплашихме се, решихме да се приберем през Калотина, където е по-голям трафикът и е по-малък шансът да ни проверят. Защото наистина през Стрезимировци са ни гледали багажа. И така на Коледа прибирахме по чанти, под седалки. Сега по същия начин. На границата пък, като давах документите на полицайката, ме попита какво имам в багажа.

Преди години пък, като яйцата по Великден бяха кът в България, много хора си купуваха от Сърбия и им ги взимаха по границата.

Според мен правят някакви хайки от време на време. На тях им е ясно защо ходим натам. А и те си пазаруват, убедена съм. Колко теми по форуми има, колко статии по сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт