Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 17

• 96 180
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Полуголите съм ги пропуснала (засега).

И на противогрипна е имало назад във времето, influvac май се казваше. И на ваксина срещу хепатит имаше реклама, twinrix, един сервитьор заливаше с жълта боя двама седнали на вечеря в луксозен ресторант. Доста често се рекламират ваксини, всъщност, и ротарикса си върви, наскоро съм го гледала, в рамките на годината, тази церварикс я спряха, но я помня добре също. То като цяло лекарствените средства заемат 2/3 от рекламните блокове май.

# 211
Рекламата на абв е една от най-лошите и зле нанравени реклами на света. Текстът, актьорската игра и замисълът са безумни. А никой в днешно време не пише мейли на семейството си!

# 212
  • Terra incognita
На мен ми лъха яко соц от тази реклама. Все едно не е от 2018, а от 1978, когато са се писали такива писма. В ерата на фейсбук и вайбър да предствиш подобна реклама си е безумие.

# 213
  • София
Нищо чудно криейтивът да е на моята възраст.

# 214
На Загорка рекламата е много трогателна Simple Smile

# 215
  • София
Рекламата на абв е една от най-лошите и зле нанравени реклами на света. Текстът, актьорската игра и замисълът са безумни. А никой в днешно време не пише мейли на семейството си!

И все едно тези, с които си говорят за мъртви. Такова впечатление оставя рекламата. Много страшно и зловещо.

# 216
  • Wonderland
На Загорка рекламата е много трогателна Simple Smile
Много ми харесва. Музиката е много приятна също. Вчера като я чух цял ден ми беше в главата Joy

# 217
Ужасяващи реклами на Вива кредит и Икеа!!!

# 218
  • Пловдив
Много тъпа реклама на Бони.

# 219
Дразни ме рекламата на млякото с историята на щастливото семейство Паскалеви. Какво общо има млякото с щастието на семейството??? И още: марката се обявявала в подкрепа на щастливите семейства, и за това разказва историята на уж "Паскалеви" . Малоумно ми се струва, е гати подкрепата на семейства е това 😂

# 220
  • София
Сега се сетих за коя реклама исках да пиша - за Фанта. Който я е измислил или е бил надрусан, или си е мечтал да се надруса - тийновете в рекламата халюцинират като надрусани.

# 221
  • Пловдив
Току що видях рекламата на Кауфланд с децата. Много ми е дразнеща и тя.

# 222
  • Разпиляна във въображението
Чудна е рекламата на Загорка.

# 223
На мен семейство Паскалеви са ми много симпатични. Може да е само от рекламата, но ми изглеждат като страхотни родители.
Много са ми тъпи рекламите от цялата поредица на Витаголд(май беше) с лекарите. 

# 224
Тази с децата, на Кауфланд, много ме дразни. Откъде им хрумват такива тъпи идеи? На Метро ми харесва тази, в която свързват продуктите с ежедневието (да отметнем, да се ободрим и т.н.). Но пък се *раха на метеното с тази, която оплюва Лидъл.
Приятна ми е рекламата на НетКредит, с жената, която има 200 лв. до заплата. А от рекламата на другата за кредити, където един малоумник (говорещ с г*за си) казва "милоо Ше те вОда на околосветско", получавам уртикария.

Общи условия

Активация на акаунт