На море в Гърция 2018

• 115 085
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
  • Bristol
Аз направих грешка, че не погледнах сайтовете, които сте включили на първа страница за закупуване на фериботните билети.
Ползвах този сайт https://greeceferries.com/
Взели са плащането, но имало проблем с резервацията и да съм им изпратила пак отделен имейл с имената на пътниците и датите 🤔 Някой имал ли е взимане даване с тях или да си канселирам плащането и да резервирам през други?

# 481
П.П. Ако искате да спестите някой километър можете след Лариса да карате по обикновения път до Ламиа, пак толкова време отнема, единствения недостатък са малкото завои преди Ламиа но не са много, пробвано.
С това не съм съгласна, минавали сме по този път поради сходно заблуждение - не е вярно, че отнема същото време, значително по-бавен е от магистралата, макар да е широк и нелош Simple Smile  единственото, което се спестява, е някое евро за тол.
Иначе другото е така, хубаво е да имат поне 1-2 часа аванс, за да не си изпуснат ферибота.

Merry,
тези не са ми познати, виждам, че са лицензирана гръцки туристическа агенция, предполагам, че ще ви вземат и малка такса за покупката през тях, освен че са ви създали главоболия Simple Smile Принципно няма проблем да им изпратиш имената, иначе погледнах условията им за канселиране:

• Tickets can only be canceled in accordance with the following conditions, as long as you hold refundable tickets:
o Up to 14 days before departure : 100% refund
o Up to 7 days before departure : 75 % refund
o Up to 12 hours before departure : 50 % refund

• Our booking fee is non refundable and, apart from the above mentioned fees, a cancellation fee of 5 EUR per ticket is also applied. (VAT 24% included on all fees)

# 482
  • Bristol
Ох, ако са лицензирана е ок, да не са някой скам, се чудех. Взеха ми такса, но в интерес на истината те ми предложиха най-евтините билети, въпреки таксата.
Видях условията за канселираме и ми се сториха ок, но аз гръцки фериботи до сега не съм ползвала и реално не знам до колко е нормално това 🤔
Мерси, Параход!
Мъча Ви с моите фериботи, но съм свикнала на малко по-конкретна и по-лесно достъпна информация, като правя пътувания и сега се шашкам много, като не мога да намеря.

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 17:59 от Merry

# 483
  • Варна
Кой ден от седмицата е пазара в Катерини ?

# 484
  • Пловдив
Здравейте. Миналата година бяхме в Неа Ираклица и района.Искам пак да отидем там и търся апартамент /къща под наем. Миналата година резервирах през airbnb. Държа да сме там,защото ми е близо ,а отпуската малко.Та питането ми е освен Този сайт и booking  ,къде да погледна.Доста сайтове прерових но или имат малко предложения или са без цени.Ако може нещо да ми препоръчате.

# 485
Здравейте. Миналата година бяхме в Неа Ираклица и района.Искам пак да отидем там и търся апартамент /къща под наем. Миналата година резервирах през airbnb. Държа да сме там,защото ми е близо ,а отпуската малко.Та питането ми е освен Този сайт и booking  ,къде да погледна.Доста сайтове прерових но или имат малко предложения или са без цени.Ако може нещо да ми препоръчате.

Съжалявам, нищо не мога да предложа, но исках да те помоля да разкажеш за селото малко.

Свекърите ми ще ходят това лято до Гърция за първи път, искат някакво оживено село с избор за таверни и магазинчета, но и близък плаж, на който могат да почиват на тихо и спокойно, без бийч барове и навалица. Като цяло, свекър ми е малко неспокоен да шофира извън страната, поради което ние ще ги заведем и оставим, след което ние продължаваме към Тасос. Понеже фериботът тръгва от Кавала, мислех за нещо около Неа Ираклица/Неа Перамос. Другият вариант ни е Керамоти, но там ми се струва голяма навалица.

# 486
  • София

Този гледа ли? http://www.greek-hotels.ltd.bg/index1.htm

# 487
  • Пловдив
Макарон,селото е много спокойно.Плажът е близо.Ние ходим на плаж в Неа Перамо ,но пък там самото селце не ми харесва.Спокойно е.
Йованка,мерси сега ще погледна и там.
sweetvit,тази вила ми е в листа ,има още 5-6 .Просто търсих и друг сайт.Иначе от сайта имам над 12 резервации.

# 488
  • София
В неделя се върнахме от уикенд в Ираклица.
Никога досега не бях виждала толков амръсна морска вода в Гърция. Но за тези, които не ги бе гнус, ставаше за къпане.

НА мен ми е любимо място за уикенд, но ние не се настаняваме в селото, а на плажа в посока Кавала.

# 489
  • Пловдив
https://Миналата година водата беше кристално чиста.А вие къде отсядате?
Бяхме отседнали тук https://www.airbnb.com/rooms/14877307 .Вилата е страхотна но няма климатик

# 490
  • София
Миналата година водата беше кристално чиста.А вие къде отсядате?

На плажа, пътуваме с кемпер. На изток от къмпинга има място, на което спират кемпери и никой не ни гони.
Но има неписани и писани правила, които всички спазваме.

А относно водата - имаше всякакви боклуци и много медузи. Може и да им е спешъл период.

Тук не се вижда, но водата беше гадна
Скрит текст:

# 491
  • иска ми се Варна през лятото

Този гледа ли? http://www.greek-hotels.ltd.bg/index1.htm
И тук https://www.greobg.com , много любезни, отговарят бързо и във фейсбук, но може и само да си харесаш и да намериш директни телефони.

# 492
  • Пловдив
Благодаря,вече ми ги препоръча една мама.Гледам ги в момента

# 493
  • София
Здравейте. Прпоръки за студиа в североизточната/западната част на Евия? Били сме в Едипсо,пренаселено ми дойде, предпочитам някое от по - малките селища в района.

# 494
  • някъде ... тук ...
Ние бяхме в околностите на Орей тук. Спокойно и диво беше.

Общи условия

Активация на акаунт