Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли контакти на ферибота в икономичната зона за зареждане на телефони или трябва да вземем външни батерии?
Какви са плажовете и времето на Олимпийската ривиера?
Какви са хотелите и ресторантите в Платания, Гърция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли контакти на ферибота в икономичната зона за зареждане на телефони или трябва да вземем външни батерии?
-
Какви са плажовете и времето на Олимпийската ривиера?
-
Какви са хотелите и ресторантите в Платания, Гърция?
Платания предлага разнообразие от хотели и ресторанти. Плажът на Платания е подходящ за бързо топване, но има и други плажове в близост като Катигиоргис, които са по-подходящи за по-продължително прекарване на време. В самото селище има различни таверни и ресторанти, където може да се опитат разнообразни ястия от гръцката кухня.
-
Какви са възможностите за спокоен отдих в Гърция през август?
-
Какви са плажовете на Крит и Родос в края на юни?
.

и избрахме о. Сирос за почивката ни . Сега моля за малко помощ-ще пътуваме с ферибот от Атина ,като по разписание има един,който тръгва от Лаврио в 17,00 ч и друг-от Пирея в 19,00 ч.Тъй като не тръгваме от София,мисля да пренощуваме в Петрич и да тръгнем от там. Как мислите,дали ще успеем да стигнем навреме и да хванем ферибота от Лаврио? Как е пътя до това пристанище след магистралата ,гледам на картата ,но не мога да се ориентирам дали ще ни отнеме много време ?Другият от Пирея е по-късно,но е по-скъп ,пък и не ми се иска да влизаме в задръствания в Атина,мисля,че съвсем ще ни забавят.
и дано няма проблем на границата. Ще погледна и този път,но проблем е времето,не километрите.
,никак не ми се набутваше в Пирея .Вярвам ,че Сирос ще ни хареса ,планираме и да прескочим за 1 ден до Миконос или друг остров на близо.А на връщане все пак ще пътуваме с ферибота до Кавала,вече купих билети
.Не знам защо само през м. Юли и Август ферибота от Кавала не спира на Миконос и Сирос баш.