На море в Гърция 2018

• 115 096
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Наобратно ще ни вози мъжът ни Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 466
  • София
Здравейте.
Търся студио за 2 или апартамент за 4 с отделни спални помещения в Олимпиада...до Ставрос.Моля за съвет и споделяне на "пробвани"от там места.
Примамливи, спокойни и красиви плажчета видях там( по карта и фотоси)
Благодаря Ви предварително.

# 467
  • Велико Търново
Здравейте.Отзиви за hotel Kronos Платамонас.В руски сайтове има доста добри отзиви...Ама все пак да питам Simple Smile

# 468
Горещо препоръчвам остров "Паксос". Невероятен е!

# 469
  • В Космоса
Здравейте!

Може ли информация за пътуване до о-в Самотраки. Всичко ще бъде от полза. Благодаря!

# 470
В Гърция разрешено ли е паленето на барбекю на плажа? Ние ще бъдем на плаж, където предполагам, че няма да има много хора, особено вечер и е извън населено място. В интернет само четох, че барбекюто е позволено само с дървени въглища, обаче нищо друго по-конкретно.

# 471
  • София
от 1 май е забранено паленето на огън в Гърция.

# 472
  • София
С оглед честите горски пожари, от които си пати Гърция ежегодно, имам впечатление, че гърците са особено чуствителни към паленето на огън, и аз лично не бих рискувала дори и с барбекю.
Змия, това от 1 май тази година ли влиза в сила?

# 473
Здравейте,
        Моите планове съвсем се объркаха.Последвах  препоръките на Параход Flowers TulipFlowers Roseи избрахме о. Сирос за почивката ни . Сега  моля за малко помощ-ще пътуваме с ферибот от Атина ,като по разписание има един,който тръгва от Лаврио в 17,00 ч и друг-от Пирея в 19,00 ч.Тъй като не тръгваме от София,мисля да пренощуваме в Петрич и да тръгнем от там. Как мислите,дали ще успеем да стигнем навреме и да хванем ферибота от Лаврио? Как е пътя до това пристанище след магистралата  ,гледам на картата ,но не мога да се ориентирам дали ще ни отнеме много време ?Другият от Пирея е по-късно,но е по-скъп ,пък и не ми се иска да влизаме в задръствания в Атина,мисля,че съвсем ще ни забавят.
ViaMichelin  ми дава 670 км. за 7 часа и нещо,но нещо се съмнявам .
Благодаря

# 474
  • София
С оглед честите горски пожари, от които си пати Гърция ежегодно, имам впечатление, че гърците са особено чуствителни към паленето на огън, и аз лично не бих рискувала дори и с барбекю.
и миналата година имаше забрана за палене на огън. Мисля, че от 1 май по принцип е забранено, не само тази година

# 475
Здравейте,
Искам да ви помоля за помощ за намиране на екскурзия със самолет до Санторини през юли или август. Кои агенции предлагат такава екскурзия освен Бохемия?

# 476
Медлаб,
просто тръгнете рано и си дайте аванс, пътят е 6-7 часа от Петрич до Атина, до Лаврио да е преко сили час отгоре - до летището е магистрала. Не съм ходила да хващам ферибот там! и не мога да споделя личен опит, но от опита ми с други по-малки пристанища, далеч по-лесно и удобно е за ориентиране на начинаещи в сравнение с Пирея, което е огромно и около него има огромни задръствания.
Надявам се Сирос да ви хареса Simple Smile

# 477
  • Варна
Здравейте,
        Моите планове съвсем се объркаха.Последвах  препоръките на Параход Flowers TulipFlowers Roseи избрахме о. Сирос за почивката ни . Сега  моля за малко помощ-ще пътуваме с ферибот от Атина ,като по разписание има един,който тръгва от Лаврио в 17,00 ч и друг-от Пирея в 19,00 ч.Тъй като не тръгваме от София,мисля да пренощуваме в Петрич и да тръгнем от там. Как мислите,дали ще успеем да стигнем навреме и да хванем ферибота от Лаврио? Как е пътя до това пристанище след магистралата  ,гледам на картата ,но не мога да се ориентирам дали ще ни отнеме много време ?Другият от Пирея е по-късно,но е по-скъп ,пък и не ми се иска да влизаме в задръствания в Атина,мисля,че съвсем ще ни забавят.
ViaMichelin  ми дава 670 км. за 7 часа и нещо,но нещо се съмнявам .
Благодаря
Пътят наистина е около 7 часа, но при идеални условия. Винаги можете да се забавите някъде, я на границата да има опашка, я нещо друго да стане. Така че сложете поне още 1-2 часа за резерв, а ако пристигнете по-рано можете да седнете някъде да хапнете и да отпочинете. Така че ако тръгнете около 8 часа сутринта би трябвало да успеете. Това ако сте си купили билет и трябва само да се качите на ферибота, иначе трябва повече време.
П.П. Ако искате да спестите някой километър можете след Лариса да карате по обикновения път до Ламиа, пак толкова време отнема, единствения недостатък са малкото завои преди Ламиа но не са много, пробвано.

# 478
  • София
и миналата година имаше забрана за палене на огън. Мисля, че от 1 май по принцип е забранено, не само тази година

Точно така е, ежегодна е забраната. Не съм сигурна докога важи, но май е до края на октомври.

# 479

Maria nova ,каквато съм паника ,ще вдигна компанията още в 5ч. Yum и дано няма проблем на границата. Ще погледна и този път,но проблем е времето,не километрите.
   Благодаря Параход,точно като начинаеща се чувствам Rage,никак не ми се набутваше в Пирея .Вярвам ,че Сирос ще ни хареса ,планираме и да прескочим за 1 ден до Миконос или друг остров на близо.А на връщане все пак ще пътуваме с ферибота до Кавала,вече купих билети Smiley.Не знам защо само през м. Юли и Август ферибота от Кавала  не спира на Миконос и Сирос баш.
Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 15:50 от medlab

Общи условия

Активация на акаунт