Кауфланд - тема 27

• 78 246
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
То пък голямото намаление. До нас на супермаркета са по 21 ст. L-ките. Това е намаление.

# 151
Viki,така е-и за мен не са намалени,някой каза,че не ги вижда в брошурата и затова ги снимах.
Вчера доволно накупих намалени(поне за мен) :кърпички Памперс,шампоан Бочко,Циф,Доместос,Пур-около нас всички тез неща са с левче нагоре.

# 152
При нас от около Коледа насам портокалите са много хубави на вкус: сочни и сладки.

# 153
  • In transit
Аз не разбрах какъв проблем има с маслиновите масла. Някое е било без отстъпка ли?
Да, най-евтиния екстра върджин Grinning

# 154
Идвам бясно да изревЪ- тръгнах за пилешки бутчета и крилца/знам, че не са на промоция/,
оообаче, бутчетата били свършилииии- в 15 ч. То и крилца нямаше де...
Получи се "елате утре, за да не ви връщаме днес"

Участвах заради ММ  ooooh!  с :
масло-3.49, кух. ролка- 1.99, храничка за папугая, картофи, тиквички, спагети, 4 цвята чер пипер,
мая с лястовицата, брашно-2 кг, семки за латинки и калдъръмче, пушена гауда и др.

# 155
  • София
Бутчетата поне вчера бяха на промоция, на 2.49лв/кг. Затова са свършили.  Wink

# 156
Ми те до 18.03. са на промоция  (:

# 157
  • оттам, откъдето започва България
При нас бутчетата са на промоционална цена от 2.69 лв. до 18-ти, но не съм ходила да ги търся все още.

Пишете им във формата за контакти. То иначе кой ще знае, че в еди-кой си Кауфланд няма бутчета.
 newsm78 Само аз ли пиша в тази форма за контакти?

# 158
За мен не е голяма драма, когато нещо се е свършило, че чак и да се оплаквам, да пиша във форми и КЗП. За другите магазини оплаквата ли се някъде и ни говоря за другите хипермаркети?

# 159
  • Русе
И при вас ли има само червен и розов омекотител Бинго? Нито снощи, нито тази вечер имаше бял. И не, че е обран. Просто кашоните са само с червен и розов.
Купих тоалетна хартия Селпак и Роли.
И тази вечер беше пълно с яйца - промоционални и непромоционални.

# 160
В Перник имаше доста от бялото Бинго.Не ми хареса аромата,както и това на Коколино.Какво става с тея Сензитив,развалиха им ароматите...

# 161
  • shumen
Аз днеска се добрах и взех бутер тесто Тракия,кафе 3 в 1 една кутия,лукчета,кроасани,солети,прах за пране,но цветоулавящи кърпички нямаше.Наоколо имаше едно момиче и го питах дали има и каза не,,обажда се да пита и в склада има ли,но и там нямаше и каза ако искам утре да проверя дали ще има.

# 162
Някой с мнение за микровълнова фурна Switch on? Видях, че има два вида-с грил и без. Всяко мнение ще ми е от полза.
Чудя се от К ли да взема, или да избера Беко или Горение. Моля, за съвети Hug

# 163
Микровълновата аз си я избирах на външен вид да ми хареса. Е, моята има и грил, който нито веднъж не съм ползвала и нямам намерение да ползвам.  Което само ми оскъпи цената, но пък външния вид ми хареса и за това си я купих. Кеф цена няма, както се казва...

Тригодишната гаранция в К е предимство, защото смяна на магнетрон е 60-70 лева /скоро сменяхме на нашата, та знам/.

На марки лично аз не робувам, избирам на външен вид предимно.
Зависи и за какво ще я ползваш - аз единствено за претопляне и за пуканки. за друго не съм и май нямам намерение да я ползвам.

# 164
Взимам я основно за топлене на храна и евентуално размразяване. Грил на практика не ми трябва. Визията на черната ми харесва, 3 годишната гаранция също. Исках да разбера има ли ползващи тази марка. Аз също не е общувам на марки,но все пак ако има отрицателни мнения ще се радвам да ги чуя.

Общи условия

Активация на акаунт