Кауфланд - тема 27

• 78 249
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
SwitchOn вдъхва ли ти доверие като име, на първо четене? Още повече, ти се колебаеш между доста хубави и доказали се марки,не се прецаквай. Като гледам как връщат постоянно някакви уреди на Информация, ми е ясно.
А някой да каже сега с тези нови шкафчета с пароли и тн. как се процедира?!

# 166
За съжаление не познавам уредите на К. От Лидл имам всякакви уреди, вкл. и мини фурна. Бих взела смело и съвсем спокойно и микровеле от там, но не я дочаках тогава.
Но в К съм приходяща и нередовно посещаваща и пазаруваща, за това нямам поглед върху техните продукти.
Дано някой от старите клиенти на К се включи Simple Smile

ПС...на каква цена са? то пък за 70 лева не бих казала че е прецаквация някаква. беко-меко да не мислиш, че не се правят и те в китай и околностите?

Какви са тези шкафове с кодове, че синът ме е заврънкал за сейфове разни, та съм по темата ? Или те са за багаж?

# 167
# 168
На марката аз имам ел. кана, която ползвам 1 година. Така че защо и микровълновата да не работи добре. А и сигурно повече от половината уреди, които се връщат не са защото са развалени. Аз лично върнах две неща не по тази причина.

Колкото до шкафчетата с пароли, то си го пише там. Нямам как да се обясни по - просто.

# 169
Има някакви нови шкафчета с кодове, с електронни ключове, абе модерна работа хахаха, гледам като индианец, да не смееш сега да влезеш в К с багаж. На информация има само едно момиче.
В Лидл уредите са ок, но в К според мен Не. Сигурно досега 20-30 уреда са върнали пред мен, когато си оставях багажа на информация.

# 170

Какви са тези шкафове с кодове, че синът ме е заврънкал за сейфове разни, та съм по темата ? Или те са за багаж?
Багажните клетки са.

# 171
Честно казано, това че МОЖЕ безпроблемнно да се връщат уреди, за мен е предимство, а не недостатък.
Пробвал, не му харесало, върнал - какъв е проблемът? Няма такъв-има улеснение за клиента само.

А коя е марката на К? На Лидл основната е Силвър крест, на К коя е реципрочната?

За паролите - помислих, че продават такива шсафове. Моя грешка.

# 172
  • София
И при нас сложиха такива, но пак има хора, които си оставят багажа на Информация.

# 173
Накрая ще си оставя багажа в аптеката в К Grinning
Как работи тая глупост?
Хората,на които съм слушала обясненията са за неработещ уред или за изгорял. И пари са им връщали пред мен.
Кауфланд нямат само една марка за ел уреди, всякакви измислени има включително и  AYCO Grinning

# 174
Клетките са за личен багаж, има малки и по- високи.
Въвежда се измислен код от клиента, заключва, при отключването трябва да се въведе същият код.
Възможността за връщане на Ел. уред закупен от К. е голям +,  каприз като не ми харесва, не ми върши работа другаде не минава, недай си Боже пък при повреда, чака се да го ремонтират, не да подменят или направо да върнат парите.

# 175
А нещо взимаш ли със себе си, или само въвеждаш код, затваряш и после отваряш?

# 176
А нещо взимаш ли със себе си, или само въвеждаш код, затваряш и после отваряш?

Пелли, не е толкова сложно, колкото си мислиш Wink Пробвай и ще видиш. Въвеждаш код и това е, само да не го забравиш.

# 177
Клетките са за личен багаж, има малки и по- високи.
Въвежда се измислен код от клиента, заключва, при отключването трябва да се въведе същият код.
Възможността за връщане на Ел. уред закупен от К. е голям +,  каприз като не ми харесва, не ми върши работа другаде не минава, недай си Боже пък при повреда, чака се да го ремонтират, не да подменят или направо да върнат парите.
Не знам от къде Ви е инфото, но аз върнах и ни- що не са ремонтирали. Взеха си повреденият уред и  ме попитаха дали искам парите или да вляза в магазина да си избера нов.
Не искам да споря , но явно в различните магазини е различно, вече не им разбирам политиката. Освен с разбъркването на стоките.  

Пелли, елементарно е с клетките, измисли си код. В аптеката ще ти откажат, мисля.

Едит: Mühler, не знам дали е тяхна марка, но от всичко на тази марка съм доволна, стига да не са ги разграбили, и най вече китайците още не са ги копирали. Произведени са в Германия.

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 17:36 от Билян@

# 178
Биляна, може би не си ме разбрала правилна,а може бе и аз да не съм обяснила добре.
Мисълта ми е, че, ако уред се повреди в К. може  веднага да си получим сумата за него. Докато в други вериги за Ел. уреди се пращат на ремонт, един, два, три пъти и евентуално може да се смени с друг.

# 179
Биляна, може би не си ме разбрала правилна,а може бе и аз да не съм обяснила добре.
Мисълта ми е, че, ако уред се повреди в К. може  веднага да си получим сумата за него. Докато в други вериги за Ел. уреди се пращат на ремонт, един, два, три пъти и евентуално може да се смени с друг.
Пролетно цвете, извинявай. разбрах, че за К. става дума, щото им върнах преди време една хлебопекарна. Отидох с много резерви, а те за моя изненада бяха мноого любезни. даже ми направи впечатление, че сложиха някакви печати на кутията на дефектната, не я върнаха при останалите.

Общи условия

Активация на акаунт