Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 591
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • оттам, откъдето започва България
Точно тези не съм ползвала. От всички, които съм пробвала до момента, засега съм най-доволна от ДМ-ските и тях си ползвам, но ги купувам, когато са на промоция.

# 286
  • София
Точно тези не съм ползвала. От всички, които съм пробвала до момента, засега съм най-доволна от ДМ-ските и тях си ползвам, но ги купувам, когато са на промоция.
+1!

# 287
  • Варна
Боряна дойде да попита кой от двата да си купи - Сано или Чико?  В крайна сметка еднозначно й отговорихме,  че не са добър избор. Но тя все пак ги купи и двата. Не разбирам защо изобщо пита. Така или иначе си е решила да ги вземе. Simple Smile

Не съм дошла сега,аз чета тази тема от памтивека Simple Smile
И това,че съм поискала мнение не означава,че ще го спазя Simple Smile
Пера с течни прахове от 10 години и не смятам да минавам на сухи такива Simple Smile
Пуснах питането очаквайки да получа отговор от мами,които ползват горепосочените прахове.Наясно съм,че е възможно да попадна на такива които са върли привърженици на сухите и макар никога да не са ползвали течни ги обявяват за причинители на всички човешки болести включително и войните.И не изпитвам необходимост да ги слушам Simple Smile
Сега отговорих ли кристално ясно на въпросите ви?

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 11:22 от Боряна Георгиева

# 288
  • София
Течните не се изплакват добре и правят алергии,не знам защо има хора,които перат с течен...
Поредната глупост тука. Алергията няма общо с това дали е течен или не, а изплакването зависи от пералнята, както и от правилната дзировка на препарата. Може да се пуска и допълнително изплакване, ако машината не се справя с наличните плакнения в програмата.

# 289
Днес чух по телевизията нещо много интересно, но пусто не го запомних като хората. Беше как някои хора си създават балон, така че информацията, която не им харесва, да не ги касае. Да, наистина има нещо такова.
Та по темата.
Течните се изплакват по-трудно по причини, за които съм писала многократно. Искаш ли да ги повторя отново, за да видим кой пише глупости?
По-трудното изплакване и оставането на определени вещества (ПАВ) в тъканите и контакта им с кожата води до кожни раздразнения и алергии. Не веднага, може и след години. Поглъщането не се знае до какво води.
Между другото, синтетичните ПАВ са изключително трудни за изплакване. Имайте го предвид като миете съдове.

# 290
Какъв е този прах Планет? Следващата седмица ще участва в някаква промоция. Преди седмица (мисля) пак го гледах, само че някакъв бебешки, тогава открих коментари за него, но стари, от 2011г. Дали са актуални коментарите от миналото и днес, и дали са в сила и за двата вида прах?

# 291
Гръцки, от производителите на Essex. Позиционират го като екологичен продукт. Ползвала съм го преди години, имаше го в Карфур, но откакто тази верига затвори, не съм го срещала. Добър беше. Обаче две опаковки по 50 пранета ми идва много.

# 292
Гес, благодаря!

# 293
  • Варна
Тези цветоуловителни кърпички ще оправят ли боядисаните бебешки дрешки? Всичко светло и бяло е станало бледо тюркоазено заради едно зелено боди, което не прецених, че е сравнително ново и може да боядисва Sad И как точно да процедирам с кърпичките? На каква Т да ги изпера пак?

# 294
Не мисля че ще се оправят. А и драма не виждам😊
Аз имам една зелена хавлия, която така пуска и скоро даже и аз оцветих в резеда мъжовите гащи и тениски 😆
Завряла съм я за морето да постиламе и рядко я ползвам.

# 295
Аз имам една зелена хавлия, която така пуска и скоро даже и аз оцветих в резеда мъжовите гащи и тениски 😆

И като ставаш от нея на плажа и ще имаш оттенък на зелено водорасло Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз не вярвах , че ще запера с прах , но покрай тази тема се опитомих. дори си взех последната двукилограмова Тема за бяло онзи ден от един магазин. Оттук разбрах , че мога и цветно да пера с нея. Сега на простора са ми едни пердета , ами на свежо мирише . Доволна съм Blush

# 296
Ааа нямаа...само при пране пуска пущината...

Ако Тема-та е за бяло, значи съдържа избелители....какво цветно ще переш с нея и защо? Може някои опотени тениски Stuck Out Tongue Winking Eye само....ама за постоянно защо не ползваш прах за цветно?

# 297
Е , аз нали имам и капсули Савекс Joy
Не зная какво толкова бяло ще пера с тази разфасовка , ама лакомо дупе- да не остана капО.

# 298
Хавлии, гащи...

# 299
  • Варна

Чак драма нямам, но ми се искаше да ги оправя. Повечето са сравнително нови дрехи. Като станат малки на сина ми ще ги давам на момиче, което ще има близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт