Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 433
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Имате ли отзиви за капсули Omo Ultimate Active Clean?

# 526
При нас новият прах на Денкмит пак си е на 5.99
Или освен ако ги мързи да сменят етикета. Ако ги изловя че е грешен ДМ нали имаха политика да получиш продукта безплатно.!?

# 527
  • Велико Търново
Знаете ли дали може да стане някакъв проблем ако ползвам капсули в комбинирана пералня и сушилня? Засега пера само с прах или течен, но имам доста капсули за доизползване и се чудя да не взема да повредят нещо новия уред

# 528
  • София
Някой пробвал ли е Ариел 3в1 Поц? Имам си течен Ариел, но днес в кварталния магазин ги видях на много добра цена, та пуста лакомия.... чудя се дали перът добре. Досега капсули не съм използвала Rolling Eyes

# 529
  • Велико Търново
И аз купих капсулите 3 в 1 на Ариел, но още не съм пускала пералня...Бяха на промоция и реших да ги пробвам, макар да съм леко предубедена..Досега ползвах Сано Максима сензитив, не се справя с по-замърсени дрехи обаче.

# 530
Някой пробвал ли е Ариел 3в1 Поц? Имам си течен Ариел, но днес в кварталния магазин ги видях на много добра цена, та пуста лакомия.... чудя се дали перът добре. Досега капсули не съм използвала Rolling Eyes

Преди време използвах няколко кутии от тях и не забелязах да се отличават с нещо от обикновения течен на Ариел.... то ние и нямаме проблем с петната, перем, най-вече, за да се освежат дрехите....

И аз да ви питам, да ми посъветвате някакъв омекотител, който да е с много лек аромат или поне да не е сладникав? Сега мъча един на Ленор с минерали, но противно на очакванията ми да е "свеж", доста си е сладък, да не говорим, че някои дрехи, след използването му ми миришат направо отвратително...., което да кажем при чаршафите липсва като "ефект"...

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 19:21 от Shanti_

# 531
  • оттам, откъдето започва България
И преди съм писала, че лично на мен ми харесва този омекотител на Ленор:

и този:

Но с уточнение, че не ползвам максимални количества, по-скоро минималните и най-вече според кг пране.
Всъщност аз ползвам омекотител само при бяло пране, тъй като цветното го пера с течни и има много деликатен аромат.

# 532
Май само моите дрехи не задържат аромат, хем в сушилня ги суша, а може и това да е проблема. Спрях да центрофужа или на най-ниските обороти суша. Грам аромат нямам...Само парите си давам май и планувам да спра да купувам омекотители. И без друго ги плакна два пъти, едва ли остава някакъв прах не отмит.

# 533
didka pitka, благодаря ти Simple Smile То и аз уж не прекалявам и се съобразявам с количеството дрехи, но.....явно просто не съм случила с конкретния Simple Smile Аз използвам течни препарати, на които обожавам свежите аромати, но не мога да се лиша и от действието на омекотителя Simple Smile

vici75, аз ги използвам най-вече заради по-лесното гладене, а аромата разглеждам като приятен бонус Simple Smile

# 534
Shanti_ аз живея в Щатите и като цяло дрехи никой не глади тук, освен за специални случай, но пак не знам кой случай може да ги накара да се пригладят. Така почнахме и ние, дърпаме от сушилнята и намъкваме. А ако ще гладя, имам един спрей за гладене и ми стават като колосани. Все за малко ароматец се моля от ароматизаторите, но нищо не остава. А гледам колегите направо покрай някой ще се издуша. Не знам какво количество слагат, но аз не смятам да слагам повече от колкото е указано. То и нямам и къде де. Чекмеджето на пералнята ми побира точно дозата указана на тубата и да искам повече не знам къде да излея, освен в барабана.

# 535
Shanti_ аз живея в Щатите и като цяло дрехи никой не глади тук, освен за специални случай, но пак не знам кой случай може да ги накара да се пригладят. Така почнахме и ние, дърпаме от сушилнята и намъкваме. А ако ще гладя, имам един спрей за гладене и ми стават като колосани. Все за малко ароматец се моля от ароматизаторите, но нищо не остава. А гледам колегите направо покрай някой ще се издуша. Не знам какво количество слагат, но аз не смятам да слагам повече от колкото е указано. То и нямам и къде де. Чекмеджето на пералнята ми побира точно дозата указана на тубата и да искам повече не знам къде да излея, освен в барабана.

Имам невероятния "късмет" да си избираме все парцалки, които трудно биха минали без ютия Simple Smile Това със спрея ми звучи доста добре, но нещо ме съмнява, че по наши ширини бих открила лесно подобно чудо или поне не съм обръщала внимание дали се предлагат Simple Smile

# 536
Имам невероятния "късмет" да си избираме все парцалки, които трудно биха минали без ютия Simple Smile Това със спрея ми звучи доста добре, но нещо ме съмнява, че по наши ширини бих открила лесно подобно чудо или поне не съм обръщала внимание дали се предлагат Simple Smile

И тук има, в повечето магазини паралелен внос, в Пикадили, в Елитис. Аз ползвам един на Апта, леко колосва/ втвърдява.
За ризи  е много удачен.

# 537

И тук има, в повечето магазини паралелен внос, в Пикадили, в Елитис. Аз ползвам един на Апта, леко колосва/ втвърдява.
За ризи  е много удачен.

Благодаря ти, ще потърся тези дни Simple Smile

# 538
Ето го моя, но се продава тук и струва 1-2$. Със Сигурност имате нещо подобно в БГ, само внимавай да не оставя бели петна по тъмни дрехи. Просто обърни внимание. Много ще ти хареса, щом имаш мачкаеми материи.

Скрит текст:

# 539
Моля за съвет, чудя се с какво да изпера едни стари, жълти петна под мишниците на една тениска от лен, затова и не се облича, но пък ми е много удобна. Те са или от пот, или от парфюми, или и от двете заедно. На други блузи не ми се е случвало. Явно има значение материята. Вие какво ползвате за такива упорити петна,

Общи условия

Активация на акаунт