Перилни препарати и омекотители – 52

• 81 483
  • 726
  •   1
Отговори
# 510

Афродита, дадох информация при каква температура и време умират микробите. Да съм казала, че това може да стане в пералня?!?!? Нищо подобно. Идеята е, да не се заблуждават хората ,че в пералня могат да убият абсолютно всички микроби. Четете добре и не си правете грешни изводи.
И мисля, че се оспами темата здраво вече. Тя не е за перални, а за перилни препарати !

# 511
Никога не съм ползвала Rex, някой може ли да сподели мнение? Защото в Кауфланд тази седмица ми се струва доста изгодно 60 пр. за 9.99лв.

# 512
  • софия
Вчера във входа минаха момичета и ми дадоха доза Савекс капсули и Семана. Ще пробвам капсулата, въпреки че вече минах на прах за цялото пране.

# 513
Никога не съм ползвала Rex, някой може ли да сподели мнение? Защото в Кауфланд тази седмица ми се струва доста изгодно 60 пр. за 9.99лв.

Отрицателно ми е мнението. Ползвала съм навремето.
Огледай другите промоции...в Била има прах на промоция в момента.

# 514
От утре в Била прах Персил 40 пранета на 12.89 лв....

От 12 до тази сряда е промоцията.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 09:44 от teta75

# 515
Видях го това, за Персил-а, само че аз не че нямам прах, просто офертата ми се видя добра. Ако е нещо като Савекс, мога да се прежаля. Grinning

# 516
Нисък клас са...и савекс, и рекс. Перат колкото да не е без хич...

# 517
Така е, само Персил и Ариел Sunglasses

# 518
Този Персил от Била ли е добър или да търся от магазин с немски внос препарати?
Досега ползвах Сано на прах, течен Персил и Сано сензитив, но не мога да кажа, че перат кой знае колко добре, а и прането не мирише на чисто.

# 519
  • София
Персил и другите марки вносни перилни препарати официален внос са с добро качество и не отстъпват на чуждестранните им побратими. Няма смисъл да се купува от магазин за паралелен внос, защото има риск да е стар прахът и с незнайно качество.

# 520
Афродита, всяка пералня върти дрехите с препарат. Ако това наричаш втриване, така да бъде.
На мен ми харесва функцията, за мен е от плюс да е предварително разпенен праха, не казвам, че няма разлика или че не е хубаво. Казвам само, че не отменя нуждата от висока температура и дълга програма, и изрично уточних, че другите иновации моята пералня ги няма.

# 521
  • Варна
Здравейте,аз лично също съм на мнение,че Рекс е второ качество прах,но все пак е по добър от Савекс например
Моето дете е с АД и до скоро съм го прала само с рекс бейби течен и му понасяше чудесно.За разлика от всички други марки прахове Simple Smile С персил и бинго например положението беше плачевно...
Сменихме го просто защото в един момент не можах да го намеря в магазинната мрежа

# 522
  • На изток от Ада
Харесвам РекС не са ни много зацапани дрехите де. Вчера пуснах бяло с течен , имах едни чорапи с незнайно черни петна изпрахА се на 40 гр.

# 523
  • София
Прането на бяло пране с нискокачествен прах води до постепенното му посивяване. Това не се забелязва веднага, а когато вече се забележи, процесът е необратим.
Течен Рекс за бяло е възможно най-лошия вариант за бяло пране.

# 524
  • На изток от Ада
Аз рядко оера с него. Пера с денк мит стара версия прах.

Общи условия

Активация на акаунт