Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №56

• 69 507
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Една хубава новина. Новият сериал с Кенан "Мехмед Завоевателя" ще бъде във вторник. Няма да ни вземат понеделника.
http://www.ranini.tv/haber/30169/1/mehmed-bir-cihan-fatihi-dizis … tarihi-belli-oldu

Дали е добре? Нали заради Supervivor в понеделник..рейтингът падна с един милион..... Sad

# 106
Може да го довършат спокойно без край на сезон. Това искаме

# 107
Скрит текст:
Една хубава новина. Новият сериал с Кенан "Мехмед Завоевателя" ще бъде във вторник. Няма да ни вземат понеделника.
http://www.ranini.tv/haber/30169/1/mehmed-bir-cihan-fatihi-dizis … tarihi-belli-oldu

Дали е добре? Нали заради Supervivor в понеделник..рейтингът падна с един милион..... Sad

За мен е добре да не ни сменят дена дори в този ден да трябва да мерим сили със Сървайвър. Сменят ли деня на един сериал, нещо се случва и обикновено го финализират скоростно.

Канал Д смениха деня на успешния си Песента на живота, който си поддържаше приличен рейтинг около 4 и се наложи после отново да го върнат в стария му ден и да си продължат със стабилния умерен рейтинг. За мен по-добре стабилния умерен рейтинг от 5 отколкото експеримент с нов ден.

# 108
А ясно, мерси момичета. За пръв път следя рейтинг на сериал и се притеснявам дали ще го довършат, разбрах политиката със сериалите при турците... малко е кофти.

Няма ли да има 2ри фрагман..

А това със смяната на режисьорите нормално ли е? честно срещана практика ли е? добро или лошо е... при тях, не мога да разбера.

Видях тази снимка в групичката във фейсбук за Ибо и Бирдже... това от Merhamet li e?
Колко секси е да пиеш вино без да ти замаскират чашата...

# 109
SET

https://vk.com/feed?q=%23SiyahBeyazAsk&section=search&z= … _-111301309_19748
https://www.instagram.com/p/BgHOZy8hJN_/?tagged=siyahbeyaza%C5%9Fk

Явно това са прощални снимки с Алтан. Thinking
Скрит текст:
21 серия, последняя серия, Алтан Донмеза. Дальше мы продолжим путь с его помощником Оркуном Чатаем. Все будет продолжаться по правилам и под дисциплиной Алтана

morella allan poe,
да, от Милост са снимките за които питаш.
За мен ни смяната на някой/и от екипа, ни смяната на дните са добре за един сериал.

# 110
Данииии Hug, помагай, какво пише тук? Praynig Разбрах, операторът ни напуска, идва ред на помощника му да действа ...

Скрит текст:

Наде Hug, що ли не се учудвам хич, че пак сме писали едновременно Joy Joy Joy

Вярно казвате, че където и да е Аслъ, Ферхат май ще я последва newsm78

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 22:07 от lia-martin

# 111
нали имаше някаква промяна по-рано.сега пак ли? причина някой знае ли?

# 112
Скрит текст:
Данииии Hug, помагай, какво пише тук? Praynig Разбрах, операторът ни напуска, идва ред на помощника му да действа ...

Скрит текст:

Наде Hug, що ли не се учудвам хич, че пас сме писали едновременно Joy Joy Joy

Скрит текст:
Вярно казвате, че където и да е Аслъ, Ферхат май ще я последва newsm78

newsm62

В последно време наблюдавам голямо текучество на този дошъл онзи си заминал в сериалите им(режисьори, сценаристи).

# 113
Лия, гледам Невестата и докато се притека, Надето сложила превода на туита. Видя го в спойлера, нали?  Hug

Хм, много интересно защо сменят режисьора. Не мога да кажа, че Алтан донесе някаква радикална и впечатляваща промяна. Дори мога да кажа, че забелязах слабости и липса на прецизност, но сега не мога да се напъна да се сетя и да дам пример. Също и музикалното оформление при Алтан не ми допадна толкова. Аз Емир Калилзадех (май така се пише) си го харесвах много, режисьора преди Алтан.

# 114
Добър вечер,момичета Simple Smile След рейта на последната серия малко се отчаях Confused и пак се отчаях сега като разбрах, че на 19-ти започват 2 нови сериала - 8. Gun и някакъв римейк на 50 нюанса :/
Просто искам да издържим достатъчно за един логически изпипан ( не набързо скалъпен ) завършек .. май много се отчаях щом и за край си помислих Joy

# 115
Дани Hug, гледай си спокойно Невестата Heart Eyes
Като хич не си давам зор да помня имената, сега Алтан режисьор ли е или оператор?
В справката пише:
Altan Dönmez
Кинооператор

http://bestofthelist.com/the-most-handsome-turkish-actors-2018/? … rce=socialnetwork

Who is the Most Handsome Turkish Actor 2018?

# 116
Римейк на 50 нюанса? Това някаква шега ли е?    hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Или ще бъде интернет версия като Fi, който за мен е много добър сериал! Наистина е добър... препоръчвам го на всички, води се психологически еротичен трилър.  bouquet

Няма фрагманче и това е... оставиха ни да се чудим Аслъ на семинар ли отива.... тръгва ли си от него.. какво прави.
Мен най ме вълнува как ще реагира тя като е сигурна за бебето. Не искам да припада и да я води на лекар, искам сама да разбере и да му каже.

Сега гледам Гордиев Възел.... и много ме е яд, че са го приключили така набързо втори сезон заради нисък рейтинг само с 5 епизода. Искам нормален сееезон и финал... не искам да се подиграят с емоциите на толквоа хора Smile
А финала искам да е ей такъв.  - https://www.instagram.com/p/BgEjK2HAagX/?taken-by=thesiyahbeyazask Basketball

# 117
Морела Hug, какъв "ей такъв" финал искаш? Laughing newsm78

Пеперудке Hug, никакво отчаяние Simple Smile Щяха да ни свалят от екран още в началото, пък не стана...а римейкът на 50-те нюанса под зоркото око на турския СЕМ ще е много интересен Joy Joy Joy Joy Joy

Нови снимки зад кадър:

АсФер ги няма....

# 118

Мен най ме вълнува как ще реагира тя като е сигурна за бебето. Не искам да припада и да я води на лекар, искам сама да разбере и да му каже.

Сори тогава  Joy

# 119
Lia, ти ли не можеше да отваряш инста, извинявай?

Баскетболен мач искам Simple Smile)

Тери, това от сета ли.. Ферхат ще я води на доктор и тя е в инвалидна количка чак? Как мразя така.. надявам се поне да е мислила да му каже, а не да избяга някъде с неговото бебе.   Naughty

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 22:54 от morella allan poe

Общи условия

Активация на акаунт