Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №56

• 69 501
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
От трите фрага ми хареса и динамиката на заснемане сякаш, не само сюжета. Някак хубаво ми стояха всички сцени, в които той се притеснява, тича към колата, тича до носилката, моментите с бащата, на Аслъ душевните състояния. Да видим как ще се справи новият ни режисьор. От фраговете съм обнадеждена.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 19:30 от Дданни

# 631
Дданни,съгласна съм за сцените,дори Аслъ бе по-автентично ранена,предната катастрофа беше пародия🙊🙉🙈

# 632
https://www.youtube.com/watch?v=sTVzvNXxbFg песента от фрага и превод на текста от Рени от Любими сериали с превод:

Ще те скрия, както мидената черупка крие безценната перла
Ще те защитя, както клоните напролет пазят нежните пъпки
Много дълбоко, дълбоко, дълбоко...
Ръцете ти са дълбоко в мен...
Златните ти ресници на зимното слънце,
са като дар от Бога за мен...
Много те обикнах аз
Много те обикнах аз
Може би е трудно от мълчанието ми да се разбере
Много те обикнах аз...
Много те обикнах аз...
Прочети тези думи във очите ми...

# 633
[quote author=Дданни li
Ще те скрия, както мидената черупка крие безценната перла
Ще те защитя, както клоните напролет пазят нежните пъпки
Много дълбоко, дълбоко, дълбоко...
Ръцете ти са дълбоко в мен...
Златните ти ресници на зимното слънце,
са като дар от Бога за мен...
Много те обикнах аз
Много те обикнах аз
Може би е трудно от мълчанието ми да се разбере
Много те обикнах аз...
Много те обикнах аз...
Прочети тези думи във очите ми...
[/quote]

Много ще се плаче...😥😥😥

# 634
Ох, момичета! Дданни ай напиши нещо успокояващо де!

# 635
Много благодаря за превода на песента!  Hug Това е вече трета песен на Cem Adrian, която използват в саунтрака на сериалчето. Много ми харесват песните му.  Blush
Ако се роди момченце и го кръстят Джем ще приема, че е кръстено на този изпълнител, а не на баш комисар.  Party

# 636
Ох, момичета! Дданни ай напиши нещо успокояващо де!
Аз лично съм много доволна от всичко, което видях във фрага.
Къде може да избяга човек от такава любов? Никъде. Ще бягат, ще бягат - веднъж тя, веднъж той, но накрая ще изберат да са заедно. И да, в името на детето всеки ще направи много повече жертви, отколкото ако нямаше дете. Детето е тяхната надежда, то е най-добрата метафора за възраждане, нов живот, изкупление. Аз очаквам силни и вълнуващи моменти в търсене на пътя към промяната. Няма да е лесно, но ще е вълнуващо за нас зрителите.  Grinning

Бебенцето като метафора за плода на любовта на АсФер - в червено (идея от Туитър). Вероятно няма реално детенце, пред което Ферхат спира колата, а наистина метафоричен образ в тяхното съзнание, което символизира любовта им.

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 19:31 от Дданни

# 637
Момиче ще е и сигурно Масал ще се казва  Mr. Green

Ако Аслъ отиде да убие бебето ще е по-зле от всички убийства на Фери досега  Stop

# 638
ОЗЕТ К 22-ой СЕРИИ 💥🖤

🔷Когда Аслы совершает большую аварию, ее Ангел Хранитель находится рядом с ней.
🔸Аслы и Ферхат, принявшие решение о разводе, узнают что за этой аварией стоят 3 человека.
🔸Пара, которая думала, что все закончилась, узнает о беременности Аслы. Услышав эту новость, смогут ли они начать все сначала?
🔸Джюнейт, который шпионил для Азада, чтобы войти в дом используют Гюльсум. Гюльсум остается наедине со своей совестью.
🔸Выйдет ли наружу секрет Гюльсум, которая была вынуждена предать любимых?
🔸Гость, который постучится в дверь Эмирханов, шокирует всех. Больше всего это будет большим сюрпризом для Аслы.

Добър вечер! Сега почвам да ви чета Stop

# 639
ЧЕРНО БЯЛА ЛЮБОВ/озет към 22 еп.
Новината за развода ще хвърли всички в шок, ще обърка мислите на всички. Аслъ катастрофира, но нейният ангел-хранител е до нея. Аслъ и Ферхат, които решават да се разведат, след катастрофата разбират, че вече са трима. В момента когато всичко е на път да приключи, ще може ли двойката да започне всичко отначало, след като разбират за бременността на Аслъ? Джунейт, който е заложник на Азад, засега използва Гюлсум, за да проникне в къщата. Гюлсюм в това време се бори със съвестта си. Ще изплува ли предателството на Гюлсум? Гостът, който ще почука на вратата на дома на Намък, ще предизвика шок, най-вече за Аслъ./melekteam
От фейсбука

# 640
И още един озет...на английски Joy Joy Joy, има незначителна разлика newsm78
Скрит текст:

# 641
Значи и двамата, ще разберат за бременността й.
Шокиращия гост, ще е шизито. Confused

# 642
Пердахът от бръснаря май ще е оправдан. Мисля, че всеки мъж е в почуда от бременността, но да отхвърлиш детето си според мен е най-голям грях. Много е странна тази разлика в преводите на озета- Джунейт според руския превод става шпионин на Азад като отново Гюлсюм ще го допусне в къщата. След като възвеличихме Абидин що не вземе да тегли един куршум на жена си- напълно си го заслужава? Пълна бъркотия. Но все пак ще изгледам серията и тогава ще разнищваме. Хубава вечер!

# 643

Ако Аслъ отиде да убие бебето ще е по-зле от всички убийства на Фери досега  Stop

не мисля че премахването на нещо което даже не е човек все още може да се уеднакви с убийстовото на един човек дори!!!!

# 644
Ами този епизод определено ще е много динамичен и вълнуващ! Пак ще ни прекарат през сумати емоции, ще плачем, ще ни се свива сърцето, дано и малко радост да изпитаме! Забравих да добавя и яд - все пак Джунейд явно си е здрав и прав и ще продължи да тормози всички, като хлебарките, дето ги пръскаш, тровиш, мачкаш и те само стават, изтръскват се и тръгват. Писна ми от него, сериозно.

За Гюлсюм не ми е жал, нека съвестта и се задейства най-накрая, защото иначе ще се вкарва във все по-големи и големи беди сама!

Аслъ дано да се върне към живота благодарение на мисълта за бебето си! Дано пак вземе да се усмихва и да почувства, че не е сама (изключвам  Фери, предвид факта, че е в немилост в момента).

На Ферхат не знам как ще отрази тази новина, вече не смея да предвиждам, тъй като явно не налучквам по оношение на него.

И от мен лека, тръпна в очакване на понеделник наистина!

Общи условия

Активация на акаунт