Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 242
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Хах, голям майтап. Мизъри няма да се даде лесно. Ще има още битки на живот и смърт. Не че й симпатизирам. Но отборът й не струва. С една дума - кучки. Никаква екипност, само просташко злобеене. Ами хай им е. Разбира се, че щеше да го отнесе някоя от овците там. Още една куха плънка отпадна - с нищо забележима. Честно, тия клявки повече ми приличат на затворнички, отколкото на готвачки.

# 211
Честно, тия клявки повече ми приличат на затворнички, отколкото на готвачки.
Толкова точно казано! От няколко дни ми минава същата мисъл през главата. Все едно са събрани някъде, където няма нито баня, нито огледало. То едни сплъстени коси, есно чудо. Гнусна работа. Как пък една не вкара малко гребен в главата си преди да ги снимат...

# 212
# 213
"селсккичън" трябва да се по очукат  малко имам чувството , че 2/3 от тях не знаят какво е черпак Wink Wink
Готварски биг брадър ми е на мен!
Очаквах и повече от гордън Ангелов
Слабо, определено слабо шоу!

# 214
Наистина е слабо шоуто

# 215
  • Viena
Къде го гледате от чужбина?

# 216
  • Испания
Къде го гледате от чужбина?

Аз си плащам в един сайт и гледам много български канали + записи до 30 дни назад. Ако те интересува, пиши ми ЛС.

# 217
  • ВАРНА
Е Нова тв. не може да нямат канал като конкуренцията  -
 БТВ Интернешънъл с достъп дори в САЩ?!

# 218
Нетера...пазят повече от 30 дни записите

# 219
  • ВАРНА
Иначе шоуто на професионалиста от 25 години Ангелов си е много по-добре от шоуто на пеещия пицар и татуирания наркодилър по БТВ! 

За съжаление Нова тв. губят много от брутално мазната картина!

# 220
  • Испания
и татуирания наркодилър по БТВ! 

Имаш ли доказателства за второто?

# 221
  • На брега на морето
Е това пък за татуирания наркодилър звучи ужасно.

# 222
Иначе шоуто на професионалиста от 25 години Ангелов си е много по-добре от шоуто на пеещия пицар и татуирания наркодилър по БТВ! 
Уважавам мнението на всеки, но тези думи са от грозни, по-грозни.

# 223
Уважавам мнението на всеки, но тези думи са от грозни, по-грозни.
Съгласна съм.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт