Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 221
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На шеф Ангелов ли? На видеото Токев също му предлага да отиде в неговия ресторант, да му покаже това-онова.
Така прочетох, а колко е вярно е друг въпрос.

# 286
Относно Мастър Шеф, пуснах си го тези дни. Изгледах 2-3 серии. Ами не намирам нищо ново от предните три сезона. А, освен, че участниците са станали по-нагли и с по-високо самочивствие, само щото са назубрили три гурме рецепти. И там си има откачалките, някава непрестанно лалаща женичка, имаща се за шеф на шефовете... А как не им омръзна да готвят едно и също - кули от малини, роладини от заешко с коричка от шам фъстък от дълбоките дебри на Амазонка 😂 дрън, дрън, и те готвят едни и същи маджи вече 4ти сезон, ама явно хората масово не остават с такова впечатление Simple Smile
Пък Хелс Китчена е ново предаване, не държи да е върха на интелектуалните забавлния, ама пак казвам - ново е и различно. Другия сезон сигурно и то ще.ми дотъпяло Simple Smile

# 287
От женска гледна точка съм за Мартин!

# 288
от  първото меню не ми стана ясно пощираните яйца с пастата ли вървяха?
Как ги сервираха? До нея ? В/у нея ? или съвсем отделно? newsm78

# 289
  • ВАРНА
Определено е голяма грешка - че не е съобразено спрямо българският стандарт.  

В оригинала от САЩ  няма от какво да възмутят  янки-зрителите - как се хвърля прясна - свежа сьомга или кралски скариди  в коша - НО  в много места дори в централна Европа е възмутително!

# 290
  • София
Изтървала съм втората тема, но гледам редовно.  Simple Smile В анкетата гласувах за Ерикназ.

# 291
  • Испания
Некадърниците злобеят доволно.

Бре, точно Мариела и Ерикназ се разболяха.

# 292
  • Ню Йорк
Тези двечките какво са го закъсали? Да няма грипна епидемия в кухнята  newsm78

# 293
  • Испания
Карфиол, картоф - все тая.

# 294
Колко удобно се разболяха тези двете точно.

Марко много гадно подведе Станимир, по погрешка или умишлено...

# 295
  • София
това с рецептите ми хареса, обаче не и тирадата за немския. Кои са били тези, дето са го чакали да научи немски!

# 296
Много смешно ми стана като Нина каза, че без Ерикназ и Мариела момчетата ще имат предимство. Щото пък като точно тези двете са там има.полза от тях 😂

# 297
  • София
Ама щом отсъстват не трябва ли да отпаднат от състезанието?

# 298
  • Испания
Как ще отпаднат, като отсъстват по здравословни причини?

# 299
Снощи Ангелов начука канчето на Филип, днес ще стресира Дани.

Общи условия

Активация на акаунт