Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 211
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Според мен 100% е на елиминация Дани, но ще има и трети и той ще си тръгне.

Твърде режисирано ми се вижда двамата най-добри готвачи в шоуто да се издънят едновременно, особено Дани с този дроб. То е ясно, че всеки греши, ама той една свястна порция изкара ли? Нереално ми се вижда предвид уменията, които показва до момента.

# 316
Да не гледаме елиминация Филип- Дани Спартак
Сакън.
Освен да ревнат и двамата пред шефа, да заявят че се отказват от парите, да му ударят една две четки и...може и да се спасят.

# 317
  • 221B Baker Street
Офффф, тоя Божидар как ме дразни!!!

# 318
А стига сълзи, пък тоя Божидар как се превъзнесе от една похвала

# 319
  • София
сега виждам какво означава "да брадясаш\4.

# 320
  • Испания
Голям прогрес: Божидар оценява останалите.

# 321
Марко си мина по реда “ Ти си работил при Марко Уайт, не мога да повярвам, много си зле”. Дани и Филип, учили в кулинарни училища във Франция, Работили във френски ресторанти, ще видите вие кон боб яде ли. Божидар и той, като взема едно дърво.

# 322
  • ВАРНА
 Филип доколкото знам е френски възпитаник.

# 323
Уа, Ангелов с  нравоучение за егото, като че ли неговото  е малко

# 324
  • Испания
Хайде, вдигнахме гледаемостта на формата.

# 325
Божидар за Филип: "Кифла, която нищо не може да прави." Боже мой, този за какъв се взе, че им стана съдник. Доколкото си спомням, той като се издъни и се разбесня, после всички отидоха да го успокояват.

# 326
Simple Smile И утре ги оставят двамата защото се справят

# 327
  • Испания
Филип доколкото знам е френски възпитаник.

Завършил е Institut Vatel Paris. Собственик е на ресторант за френска кухня във Варна, а работи в областта на кулинарията от 2003 г.

Работил е като Chef de partie в Париж и в ресторанти с 2 и 3 звезди Мишлен - Ritz Paris като Demi chef de partie и Hotel de Luxe-Palace 2*Michelin

# 328
Simple Smile И утре ги оставят двамата защото се справят
Дано, защото и двамата са ми фаворити. Много други трябва да си тръгнат преди тях.

# 329
Божидар и Мартин много ме дразнят. Първия е да се сети как рева като истерична кифла в първата серия и малко да се опомни, а втория е вечно сърдит, вечно надут, все злобее срещу другите. Направо имам чувството, че мъжете взеха да стават по-големи интриганти и от кокошките.

Общи условия

Активация на акаунт