Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 159
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • Ню Йорк
Все по-хубаво става Simple Smile  Бях много резервирана, но надминаха очакванията ми.

# 436
  • 221B Baker Street
ooooh! явно още има зрители, които не са разбрали, че това е тв шоу, по определен формАт и си има изисквани, режисура и редица дубли и монтаж до крайния 60 мин продукт.
Ангелов е просто водещ, който  е длъжен да се държи по определен начин според наложената концепция и изисквания на режисьора. Всичко показано се режисира и монтира! Нищо не е 1:1.
Всяка реплика, решение, номинация за изгонване  са предварително обмислени, съгласувани и изиграни от екипа!
Ох, вече си мисля, че обясненията нямат смисъл... Тук всеки си иска да прекрои шоуто по собствения си вкус. Което явно няма как да стане - нито Ангелов ще спре да крещи, нито ще започнат да показват рецепти за ястията, които готвят. А е толкова по-лесно да се използва дистанционното на телевизора по предназначение...Relieved

# 437
Да се включа и аз...
Тази Мариела я познавам лично от няколко години.
Да ви кажа честно, по-лош човек (ама лош, лош) от нея не съм срещала никога.
Започнах да гледам предаването само заради нея и "о, изненада" - била бивш собственик на ресторант.... странно, защото освен като сервитьорка, никой не я е виждал по друг повод в ресторант.
Също така, не бях изненадаkа, когато във втори епизод каза "отбора не ме приема".
Еми, няма как да те приеме, като си некадърна и всяка втора дума ти е лъжа.

Туй то, исках да измрънкам Grinning
Никога не е била собственик на ресторант. Работила е известно време за една интернет медия, но са я изгонили с шутове. Доста ресторанти е обиколила като сервитьорка и от всякъде е натиряна, защото е неспособна, краде и постоянно върти интриги между колегите. С моя приятелка са били колежки в един ресторант и Мариела постоянно е занимавала всички какви гадове били мъжете й от които има деца, как тя винаги билабила недооценена и постоянно натяквала на всички че тя е висшистка пък те били прости

# 438
Колкото повече гледам, толкова повече Ангелов ми прилича на типичен насилник. Той крещи, хвърля, чупи, рита, обижда ги... и после ги прегръща, хвали, говори им с галени обръщения. Те като жертви реват, отговарят с Да, шеф! и после като им каже нещо човешко пак реват, сигурно от облекчение.
Ехее, чак пък насилник го изкара човека. Все едно като изгледаш "Мълчанието на агнетата", да си направиш извода, че сър Антъни Хопкинс е животно.  Wink
Аз пък имам чувството, че веднага след изключването на камерите, екшъна спира, Ангелов спира да се прави на страшен, майтапи се с тях, разказва им разни истории, а няма да се учудя ако се окаже, че накрая  всички заедно изядат онази "прецакана" храна от епизода.   Whistling  Grinning

# 439
  • София
Естествено, че Ангелов е такъв за пред камерите. Какъв насилник, какви 5 лева. Понякога не е добре да вярвате изцяло на очите си. Особено по телевизията.

# 440
Предаването върви на запис и с режисура. Всеки ден се снима по осем часа. Даже набираха статисти за ресторанта срещу 30 лв, транспорт и може би ядене😉 Така, че няма да е чудно ако до седмица се знае победителя който ще получи сто бона на порции, ще трябва да им плати данъци и да бачка при Ангелов, не задължително като шеф. Ако откаже договора връща парите. Освен това е длъжен да го показват като циганска мечка по мегдани и тв седенки. За другите остава триминутна слава и кой откъде е. Този формат вече пада по гледаемост в Англия и Щатите и започнаха да го “изнасят“. А за нас е известно, че купуваме стока втора ръка😉

# 441
  • София
Предаването върви на запис и с режисура. Всеки ден се снима по осем часа. Даже набираха статисти за ресторанта срещу 30 лв, транспорт и може би ядене😉 Така, че няма да е чудно ако до седмица се знае победителя който ще получи сто бона на порции, ще трябва да им плати данъци и да бачка при Ангелов, не задължително като шеф. Ако откаже договора връща парите. Освен това е длъжен да го показват като циганска мечка по мегдани и тв седенки. За другите остава триминутна слава и кой откъде е. Този формат вече пада по гледаемост в Англия и Щатите и започнаха да го “изнасят“. А за нас е известно, че купуваме стока втора ръка😉
Къде ги набират тези статисти?Аз никога нищо не чувам, а публики и статисти има на всяко предаване.

# 442
  • София
Специално за ХК ги набираха във Фейсбук. За останалите формати не зная.

# 443
  • София
Има си група/и във фейсбук и за абсолютно всички предавания на нова/бтв, набират участици срещу заплащане.

# 444
  • София
Има и възможност човек да се регистрира в някоя от агенциите за актьори. Имат си база данни и работят с телевизии, филмови продукции и т.н. Ако  аз искам да съм статист, ще се регистрирам законно, истинските агенции са малко и се знаят. не заради друго, а за да не попадне човек на ментета и да си създава ядове.

# 445
Има ли още някой, който не  е разбрал, че всичко е по сценарий и е режисирано? И особено когато участиците говорят един за друг. То е ясно, че им е написано какво да кажат и това си личи. Ролята на шеф Ангелов е такава, на "насилник", да крещи, да хвърля, да обижда. Това е положението. На който му харесва това - гледа, за другите има други предавания.

# 446
  • Sofia
Има си група/и във фейсбук и за абсолютно всички предавания на нова/бтв, набират участици срещу заплащане.
коя е групата?

# 447
КЛИЕНТ В “РЕСТОРАНТА“ НА НК
До вчера дъвкал суха баница с извара от Централна гара, а днес оценява магре, кули, фоагра, кралски скариди и миди Свети Жак😂 Мани бегай.
НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА КАТО СТАТИСТИ. ОСВЕН ТОВА ХРАНАТА НЕ ВИ Е ГАРАНТИРАНА😂

# 448
  • София
коя е групата?

"БГ публика"

# 449
  • Испания

Ти се регистрира специално, за да ни светнеш какво представлява форматът ли? Сигурно си от бТВ.

Общи условия

Активация на акаунт