Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 119
  • 760
  •   1
Отговори
# 555

/п.п. не можах да си изтрия гласа от анкетата, за да се редактирам - няма такава опция/

Прибавих я. Може да редактираш.
Благодаря! Редактирах.

За снощния епизод исках да кажа, че жените извън кухнята ми харесаха. Най-много ми харесаха Габриела и .... Гичето. Много добре изглеждаха и двете.

# 556
  • София
Гичето ще остане със сигурност. Днес мисля, че най-накрая ще номинират Мариела. Не може повече да се измъква. На мен си ми харесва предаването и не мога да разбера защо на всяка страница някой ни обяснява колко е тъпо и не го гледа. Еми не пишете в темата тогава.

# 557
Гичето ще остане със сигурност. Днес мисля, че най-накрая ще номинират Мариела. Не може повече да се измъква. На мен си ми харесва предаването и не мога да разбера защо на всяка страница някой ни обяснява колко е тъпо и не го гледа. Еми не пишете в темата тогава.
Е, как за да видим колко са възвишени, а ние по- тъпите го гледаме.

По спомен така беше и при първите сезони на Бигбрадър. Ако помните...

# 558
  • София
То във всеки сезон на Вип Брадър го има това.

# 559
  • София
Аз не успявам нищо да видя и почти не коментирам.

# 560
Цитат
По - скоро, животът на повечето хора е толкова скучен, че поредната реалити тъпня ги забавлява. Очаквайте следващия сезон и по следващия, и ....  Grinning

# 561
  • София
Гласувах за Мариела и Ерикназ. Надявам се тази седмица да изгонят двама, за компенсация на миналата.

# 562
  • На брега на морето
Аз гласувах за Мариела и Божидар, като се надявам поне нея да изгонят. Толкова е бавна, че не мога да я гледам повече.

# 563
  • Другата България
Цитат
По - скоро, животът на повечето хора е толкова скучен, че поредната реалити тъпня ги забавлява. Очаквайте следващия сезон и по следващия, и ....  Grinning
newsm78 А тези с "интересния" и динамичен живот какво търсят в тема за реалити тъпня?
Някакво себедоказване колко са над нещата?

# 564
  • Испания
Цитат
Тази вечер участниците от всеки отбор ще трябва да се групират по двойки, а всяка двойка – да опита различна surf and turf чиния и да определи двата протеина в нея. 🍗🍤 По-бързият отбор ще се отдаде на истинско забавление, а загубилите ще трябва да изгладят всички покривки в салона на ресторанта, както и да го изчистят до блясък за предстоящата вечеря. ⌛🏃‍♂️🏃‍♀️

# 565
Цитат
Тази вечер участниците от всеки отбор ще трябва да се групират по двойки, а всяка двойка – да опита различна surf and turf чиния и да определи двата протеина в нея. 🍗🍤 По-бързият отбор ще се отдаде на истинско забавление, а загубилите ще трябва да изгладят всички покривки в салона на ресторанта, както и да го изчистят до блясък за предстоящата вечеря. ⌛🏃♂🏃♀
От промото май е ясно кой печели...

# 566
# 567
Скрит текст:
Синият отбор, а червените остават да чистят.

# 568
Аз да попитам, въпреки статията, която прочетох, наистина ли "обърканата" храна се изхвърля? Мислех че се дарява някъде..
И Ангелов всяка вечер крещи кое колко струва и колко са зле да го объркат и да трябва да се хвърли, но мислех, че все пак по-голямата част се дава на някой..
Ако наистина се изхвърля е супер жалко..
Не съм гледала чуждестранните формати и не знам там как процедират.

# 569
  • София
Цитат
По - скоро, животът на повечето хора е толкова скучен, че поредната реалити тъпня ги забавлява. Очаквайте следващия сезон и по следващия, и ....  Grinning

ами, да, така си е. Знаеш ли колко е изпиващо психиката цял ден да си сериозен на работа, да спазваш граници, да се съобразяваш! Една такава тъпня действа отпускащо, както някои хора пият ракия със салата и си пускат чалга. При мен е горе-долу същото. И аз имам нужда от доза простотия, иначе ще се сбръчкам.

Общи условия

Активация на акаунт