Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 016
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Между Божидар и Гичето избирам Гичето

# 601
  • Испания
Божо срещу Гичка. Битката ще е епична.

# 602
От погледа на шеф оставам с впечатление, че Гичка си отива - леко усмихнато снизходителен и малко надолу. Божидар е по-висок и би погледнал по-високо.

# 603
  • София
Не вярвах, че ще го кажа, но и аз утре ще стискам палци на Гичка. Божидар с този перманентен поглед на току-що паднал от Марс ме дразни неимоверно.

# 604
Гичето утре ще му разкаже играта на този самохвалко, сигурен съм.

# 605
И аз съм за Гичето утре, но ми се струва, че друг ще изхвърчи. Дано да е Мариела или Ерикназ.

# 606
  • София
Странно, но искам Гичка да го бие. Може и да го мисля от съжаление към нея, а и защото той ми стана неприятен.

# 607
От промото за утре ми се стори, че Филип и една от жените ( слаба с черна коса и твърде незабележима за да я запомня по име) също ще са номинирани.
А Гичка май ще спечели играта срещу Божидар, защото я дадоха да избира кой да прати в другия отбор.

# 608
Гичка, гичка Hands Raised Hands

Само не разбрах, защо всички нападнаха Иван.

# 609
И аз мисля, че утре трети ще изхвърчи. Предполагам жена. Защото са повече.

# 610
  • София
Умишлено не гледам промото, че после не ми е интересно. Ако наистина Силвия е номинирана, значи най-накрая ще видим, че е там.  Rolling Eyes

# 611
  • Ню Йорк
Гласувам с 2 ръце за Гичето Simple Smile

# 612
Умишлено не гледам промото, че после не ми е интересно. Ако наистина Силвия е номинирана, значи най-накрая ще видим, че е там.  Rolling Eyes
Да, Силвия се казваше жената. Нищо чудно тя да изхвърчи утре.

# 613
  • София
В началото харесвах мъжкия отбор , специално Филип и Дани, но вече стискам палци за жените. Мъжете може и да са имали повече късмет в живота да се обучават в скъпи академии, но разочароват като хора.

В Светла и Светлана виждам много човещина, допадат ми двете, на Светлана ѝ куцат знанията, де, но не е единствената. Гичето също ми е много симпатична, дано се справи утре.

Мариела и Ерикназ е крайно време да си ходят.

За победител искам Светла.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт