Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 81 697
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
Ха, ха! Срам за жените е това чудо на генетиката!

Искам да спечели формата. Искам я до Виктор. Дааааааааа!

# 91
Ужассс оставили са тая Нина!!!

# 92
Е, Нина с нищо не заслужи да я оставят, освен с подмазване. Shocked Shocked Shocked
Ми малко ли е.Такова мазнене, ужас .Чак на мен ми стана неудобно.Толкова грозно, низко и пошло.
Падение и за Нина и за Ангелов за съжаление.

# 93
  • Испания
Нина се дъни всяка вечер и... остана.

# 94
Следващият път ще има ново меню и нови мъки - пак ще са като патета в кълчища Mr. Green

# 95
Пълен отврат! Няма такова раболепие, бляяяяяк!  Sick

# 96
Следващият път май Гичка ще е номинираната.

# 97
Тази Нина никога няма да е успял готвач. Никога! За тази работа се иска солидна доза екипност. Само със злоба не става. Кой би работил с нея, как би си сформирала екип?

# 98
  • Испания
Резултати от повторното ни гласуване:

Все още нямам отговор на въпроса ми: защо изчезна първоначалното гласуване в анкетата.

# 99
  • 221B Baker Street
Защоооооо???? Защооооо??? Защоооо???
Защо Нина????

# 100
  • София
Според мен Нина не се подвазваше в пряк смисъл на думата. Мисля, че тя наистина си вярва.
Това с машинкаата за паста го имаше и при Рамзито.

# 101
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но защо Ангелов и Нина се правеха на непознати в 1 еп. Тя нали беше участник в 1 сезон на Мастър шеф, тогава заедно на кастинг се яви със сина си , но престилка спечели само тя. Тогава беше просто готвач студена кухня, тогава я харесвах, отпадна 2 , но имаше потенциал.

# 102
  • София
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но защо Ангелов и Нина се правеха на непознати в 1 еп. Тя нали беше участник в 1 сезон на Мастър шеф, тогава заедно на кастинг се яви със сина си , но престилка спечели само тя. Тогава беше просто готвач студена кухня, тогава я харесвах, отпадна 2 , но имаше потенциал.

Казва ли ти някой?Сигурно разчитат на късата памет на зрителите, но тя се оказа не толкова къса. Joy Joy Joy

# 103
Абе нека Нина остане като им трябва сеир, ама няма как да спечели. А и да спечели, никоха няма да я вземат наистина в ресторанта на шеф-а. Да не е луд, шоуто си е шоу, ама до там. Предтавяте ли си я тази злобна лелка да се вихри наред с професионалистите, с които.работи Ангелов.в живота... пълна пародия ще е..
Обаче съм изумена какви са тия 18, 25.. години стаж в кухня и да са такава трагедия?!?!?!? Явно само са рязали салати и са пекли замразени кебабчета...
А това с новото меню ми хареса, тъкмо се понаучиха на лещата и скаридите и ново 20'😀

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 22:28 от LoveToTravel

# 104
  • София
и аз това се чудя - хора с толкова години стаж. Но от друга страна не е за чудене, защото едва ли през тези осемнайсет години на учили кой знае колко много нови неща. По-вероятно е да са въртяли едно и също, като в Кошмарите да бутат замразени зеленчуци или замразени меса на скарата или в тигана, мусака в тавата и така ден след ден. Рутината убива, а ако е повече от десет години, става неспасяемо.

Общи условия

Активация на акаунт