Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 82 039
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
"Искам да бъда до Вас шеф, искам да сте мой ментор,
не искам 100 000 лв шеф, искам място до Вас"  Crazy
потрепване на брадичката, малко влага У очите, забрАви за крайчетата на престилката
hahaha Не съм гледала епизода, но това ме отказа да го правя. Sick Stop Mr. Green
Ще си причиня нещо по-приятно. От вас разбрах какво се е случило, радвам се за Марко, но оставането на Нина още повече ме кара да смятам, че всичко е сценарий. Не се оплаквам, но е зле написан, тази жена просто не е за такъв формат ТВ предаване, където и самия Ангелов казва, че екипността е важно условие, за да оцелееш. Ще е пародия Нина да се задържи още много, за победа да не говорим.
Не мога да се сетя коя беше Красимира newsm78, но аз още не мога и да ги запомня всички.

# 151
Аз бих се борила със зъби и нокти да имам за ментор най-добрият в бранша. Нина го е осъзнала, за разлика от много от пишещите тук. И наистина местото е много по-важно от парите.
Да се бориш със зъби и нокти означава ли да лижеш нечии задник та бил той и на най добрия в бранша.
Защото Нина точно това направи.Пълно раболепие и пълзене в краката на Ангелов като червей.
Защото бих я разбрал и подкрепила ако наистина се бори със зъби и нокти доказвайки се като готвач, като чивек умеещ да работи в екип и да обединява, като човек учещ се и не повтарящ една и съща грешка, като човек които приема градивна у не толкова градувна критика и най вече като човек имащ доблест да признае когато е сгрешил и да поеме вината си.
Това разбирам аз да се бориш със зъби и нокти- да се докажеш пред най добрия и като готвач и като личност.

# 152
  • Испания

Не мога да се сетя коя беше Красимира newsm78, но аз още не мога и да ги запомня всички.

Сложила съм снимки на първата страница.

# 153
  • Другата България

Аз бих се борила със зъби и нокти да имам за ментор най-добрият в бранша. Нина го е осъзнала, за разлика от много от пишещите тук. И наистина местото е много по-важно от парите.
Да се бориш със зъби и нокти означава ли да лижеш нечии задник та бил той и на най добрия в бранша.
Защото Нина точно това направи.Пълно раболепие и пълзене в краката на Ангелов като червей.
Защото бих я разбрал и подкрепила ако наистина се бори със зъби и нокти доказвайки се като готвач, като чивек умеещ да работи в екип и да обединява, като човек учещ се и не повтарящ една и съща грешка, като човек които приема градивна у не толкова градувна критика и най вече като човек имащ доблест да признае когато е сгрешил и да поеме вината си.
Това разбирам аз да се бориш със зъби и нокти- да се докажеш пред най добрия и като готвач и като личност.

Grinning Явно означава.
Не харесвам такива хора. Не ги допускам до себе си и бягам с двеста. Според мен няма да стигне далеч тази с това поведение.

Сложила съм снимки на първата страница.
Embarassed bouquet Hug

# 154
  • София
Тъй де, ама ако искаш за ментор някой от най-добрите в бранша по нашенско, трябва и ти да си на ниво, което означава да си скъсваш четирибуквието от учене, опитване, гледане, старание. менторите от класа искат и протежета от класа, защото кофти протежета им правят кофти имидж. Да кажа, ме думата протеже я използвам в положителния, нормален смисъл, а не като калпазанин и некадърник, който се е присламчил към благодетеля.

# 155
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тя може да иска много неща, но хич не вярвам Виктор да я вземе в някой от ресторантите си. Няма нужните знания, но за сметка на това е чепата, зла и некооперативна.  Laughing

# 156
  • Бургас
Сещам се за казаното от Радой Ралин-"Откакто свят светува,все мазният отгоре плува"И си е така.Не им се и налага да се борят такива.Все тихи жертви го играят.Пълни с лукавство и някой да ги носи.Не са за екип,не стават  за нищо.От такива бягам с 200-та.И изобщо,кажат ли ми,че някой е много добър,харесван от всички.....назад,назад,моме Калино.Хора с принципи,характер,позиция не са долюбвани и търпят негативи.При Нина всичко е на показ включително агресията и.Неприятна гледка е в такова състояние но няма неприятни изненади в момент на нужда и отговорност.Предсказуема е и с такива хора можеш да се разбереш направо.Докато останалите надигат раменца и въртят очички

# 157
  • Другата България
Хора с принципи,характер,позиция не са долюбвани и търпят негативи.
newsm78 Thinking Тоест, такава е Нина? Едно и също предаване ли гледаме?

# 158
Не съм съгласна. Нина е от онези мазни хора, които действат според ситуацията. Тези хора, които са мили с теб наяве, а зад гърба ти плетат интриги. Никакво достойнство няма тази свинкя - когато я уличат в прегрешение - мълчи и не се признава за виновна, когато се изправи пред Виктор й потичат сълзите. Гнус ме е от такива хора, без значение какви заложби имат. Има огромни чисто човешки дефицити.

# 159
  • Бургас
Момичета,не казвам че Нина е идеална.Мери,едно и също предаване гледаме,да.Ха,ха, на фона на останалите жени ми е по-качествена.Предсказуемия човек не е" страшен".Хъса и да учи ми харесва.Мисля си,че Ангелов би я взел в ресторанта си и без тя да спечели в предаването.Както и съм сигурна,че тя няма да е победител
п.п.Нина съм я забелязала,че мълчи и когато заедно с някой са сгафили.Както в случая с Гинка и яйцата.Ориза за който тя прояви яда си,че ги е послушала и направила по този начин заготовката.Пък после всички мълчат.Не само тя.

Последна редакция: пт, 09 мар 2018, 17:38 от Nina_Z

# 160
  • Испания
Красимира при Гала: https://nova.bg/accents/view/2018/03/09/209321/%D0%BA%D1%80%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/
Коментират и Нина.

# 161
Аз в началото на предаването и без да познавам Нина от Мастър Шеф, всъщност я харесах. Стори ми се симпатична жената, имаща си хабер от готвене за разлика от други. Последните епизоди обаче се държи отвратително, агресивна и груба е.
Вчера беше тъпо, че си тръгна Красимира. За мен не е честно при положение, че недоразумения като Мариела и Гичка продължават.

# 162
Такива хора се държат за гледаемост и рейтинг.

# 163
  • Другата България
Нищо изненадващо. Никой не я харесва, освен малко Мариела, която пък Нина оплюла зад гърба ѝ.
Принципи и характер, к'во да праИш. 33uu

# 164
  • Бургас
Гледах я Красимира при Гала.Много е флегматична,неориентирана и гледа лудо.Пред нея Нина е по-голям професионалист.Мисля,че трябва да се научат да разграничават личните от професионалните тегоби.След като няма как да си помагат,да не си пречат.

Общи условия

Активация на акаунт