Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 2

• 80 994
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
"Chef de parti" си е точно отговорник на станция или отговорник на определен отдел, прим. риба и месо или като цяло топла кухня.Аналога на български е на бригадния принцип, едно време им казваха "бригадир".Това е позиция точно под т.нар. Зам. главен готвач /Sous chef/.
Филип е много добър готвач и не е никак случаен.Наистина се преекспонират грешките му, но то и като цяло някои неща са твърде преекспонирани, тъй като все пак и форматът на предаването е такъв.

За жените - аз не бих казала, че са неугледни.Все пак едва ли някой си мисли, че жените работещи в кухната са Мис Свят.Достатъчно е само да са с чисти и прибрани коси, изкъпани.Грим в кухня не е много добре, за топлата кухня имам предвид.В тази жега над храната всичко се разтича буквално.Косите се омазняват, даже и да стоят покрити.ММ е готвач и хем ходи само с шапка и като знам как излиза чист и как се прибира и тича в банята.

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 12:25 от Море!

# 736
  • София
Мариела ми е адски неприятна. Да речем, да беше като Нина, която поне готви, да й търпят гадния характер, а Мариела е една проста интригантка, която не се справя с преките си задължения.

# 737
https://www.facebook.com/hellskitchenbulgaria/videos/1919317221732192/ Тук все едно Шеф Ангелов подвиква на кученце .

# 738
Мъжете са по добре, но вчерашният задник на Божидар беше отврътителен.

Предложената гледка не е единичен случай.

http://bg-mam.ma/p/1009735/36364712
Stuck Out Tongue Winking Eye
Псевдо-психо хайку:

Прекрасен задник
Като слънце
Грее
Два стека реар

Наивитет с опит за поезия:

Туй дупе е прекрасно
А вий завиждате ужасно
Как върти то колелото
Въй какво ли е в леглото
😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 13:32 от Христина Йорданова

# 739
  • София
Някой попита за стойката на Иван - готви леко приведен напред. Не знам защо това е за похвала, само шеф Ангелов знае.
Мисля, че Виктор го каза по повод на това, че Божо стоеше с ръце зад гърба.  Peace
И аз харесвам Иван. И колкото повече го нападат, толкова повече симпатията ми нараства. Дано само наистина не си е приписал чужди успехи /като Гичка в началото/, както го обвиниха в някой от предните епизоди за една полента. Но и така да е било в този случай, сигурна съм, че Ангелов дори да не вижда какво се случва в кухнята на 100%, има достатъчно наблюдения кой как се справя и щом го хвали, има защо.

# 740
За цепката на Божидар сте се изказали - противна гледка. А можеше и да ни я спестят, ама не - ШОУ. Нищо не пречеше да ни показват само кадри снимащи го отпред.
Радвам се, че Ерикназ си тръгна. Гичето както съм казвала и преди ми е любимка. Не за победител, просто така. Считам, че победител ще е или Светла или Иван. Натам ми сочи боба, който хвърлих ... да се вари Grinning.
Докато в началото симпатизирах повече на мъжете, сега почти не остана такъв, който да аплодирам. Всичките най-вече ми паднаха в очите с отношението си към Иван и Филип. Дори и Станимир - той не се обажда много, но и от малкото му приказки си личи пренебрежителното и подигравателното му отношение. Най- му се чудя на Божидар на самочувствието, ама.... и той ще си тръгне скоро.

Отделно от нашите герои исках да напиша и за Стоянка Мутафова. Стегна ме сърцето като я видях. Защо, защо се е окепазила така? Защо ни я дадоха, чак полягваща /според мен от немощ/ по диваните? Толкова да я харесвам тази жена като актриса, че сега като я видях по този начин, нещо ми заседна в стомаха. И надутата ѝ дъщеря - изпитвам непоносимост към нея...

# 741
  • На брега на морето
Да и на мен ми направи впечатление г-га Мутафова как си полегна. Тя почти нищо и не каза. Очаквах поне някое изречение от нея. Колкото до дъщеря й винаги ми е била много странна тази жена.

# 742

Туй дупе е прекрасно
А вий завиждате ужасно
Как върти то колелото
Въй какво ли е в леглото
😂😂😂😂

JoyJoyJoyJoy

# 743
Считам, че победител ще е или Светла или Иван. Натам ми сочи боба, който хвърлих ... да се вари Grinning.
Докато в началото симпатизирах повече на мъжете, сега почти не остана такъв, който да аплодирам.
Аз мисля, че победител ще е Иван, Станимир или Марко, така ми се иска, да е един от тях и се надявам да позная. Довечера и аз ще сложа един боб. Laughing Продължавам да съм фен на мъжете. В крайна сметка важно е кой как готви нали, а не дали се държи добре със съотборниците си или не. Пък и винаги съм настроена малко скептично към "жертвите" в тези формати. Не ни показват реалните ситуации и отношение, монтират си както на тях им е угодно. За да са настроени толкова хора срещу него може би има защо, може наистина да си приписва чужди заслуги, може да прави и други неща които съотборниците му да не одобряват,а може и да е такъв какъвто го виждаме на екран, но ние няма как да го знаем това.

# 744
  • София
Чудят се кого да канят за специални клиенти. На мен малко ми е жал за Муки. Мутафова я харесвам като актриса, но ми се вижда доста егостична, защото е превърнала дъщеря си в компаньонка, дори не й знаем цялото име, а като Муки. Това може да е галено между майка и дъщеря, но публично е снизходително. И в интервюта като са участвали двете, някой беше направил предаване с отделни интервюта, и ми остана горчив вкус.

# 745
Пак много се задържа Ерикназ. Отдавна трябваше да си тръгне. Само се щураше като муха без глава.  Peace Нина след тези излагации по форматите не знам дали ще си намери някога читава работа. Аз не бих наела такава злобна женичка, ако ще да е женския вариант на самия Гордън Рамзи( в готвенето, не във викането  Simple Smile).Марко много ме дразни. Все дърдори нещо, все нещо недоволства. За сега най-много ми харесва Иван.   chef

# 746
Чудят се кого да канят за специални клиенти. На мен малко ми е жал за Муки. Мутафова я харесвам като актриса, но ми се вижда доста егостична, защото е превърнала дъщеря си в компаньонка, дори не й знаем цялото име, а като Муки. Това може да е галено между майка и дъщеря, но публично е снизходително. И в интервюта като са участвали двете, някой беше направил предаване с отделни интервюта, и ми остана горчив вкус.
Андариел, Муки е отвратителна пияница, с още по-отвратително отношение към майка си. Горката Велика Стояна. Наистина велика и наистина горката

# 747
Не знам дали е пияница Муки, но е пиявица, която все още живее на гърба на почти 100-годишната си майка.  Tired

# 748
На мен малко ми е жал за Муки. Мутафова я харесвам като актриса, но ми се вижда доста егостична, защото е превърнала дъщеря си в компаньонка, дори не й знаем цялото име, а като Муки.

Според мен е обратното – Муки паразитира на гърба на майка си. Доколкото знам, никога нищо не е работила и не я виждам какво ще прави, ако майка ѝ се спомине.

# 749
Пак много се задържа Ерикназ. Отдавна трябваше да си тръгне. Само се щураше като муха без глава.  Peace Нина след тези излагации по форматите не знам дали ще си намери някога читава работа. Аз не бих наела такава злобна женичка, ако ще да е женския вариант на самия Гордън Рамзи( в готвенето, не във викането  Simple Smile).Марко много ме дразни. Все дърдори нещо, все нещо недоволства. За сега най-много ми харесва Иван.   chef

Мила, Нина е доста добър готвач. Работеше в “Качамак“. Отбих се веднъж там и лично видях как ходеше между клиентите да ги пита дали са доволни. Явно е свръхамбициозна, но определено може да готви.

Общи условия

Активация на акаунт