Тренировки в домашни условия - 92

• 73 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
И аз не видях Гайа, съжалявам че изтървах.

Ще започна 80Д фикса след маратона на 6.05. Т.е. след като мине регенерацията. Мнго ми е любопитен.

Аманда, и аз правя супермените с 1.5кг. С 3 не става.

СЛед цикъла съм отново 52.6кг. Отчитам го като огромен успех. Килограмите са стабилизирани, мисля, че организмът ми се успокои. Толкова съм от края на ноември, но но съм изчистила талия и корем, краката се оформиха, д-то се смали (беше твърде огромно за мой вкус, сега съм доволна).
Уж рекомпозицията се случвала само на начинащи....Явно съм във фаза начинаещи от дълго време, защото е факт. Мускулите на краката се виждат, горната част е ясна, но краката! Shocked

Господи Боже, къде съм спала толкова години, вместо да хвана щангата!!! Чак яд да го хване човек. Не си измислям- след 6 сесии за крака (2 седмици!) резултатът е очеизваден.
Дали не се случи, защото дотогава бях работила, а като свалих мазнините и мускула лъсна? И сега си мисля, че за 2 седмици е възможно да се постигне това което днес видях в огледалото?

И да похваля книгите The New Rules of Lifting for Women, The NRoL for Abs. Страхотни! Очите ми отвори автора по отношение на тренировки, подход към храната и двигателната култура.
Токова много научих от Януари насам, имам чувството че не съм същия човек.

Не искам да ида на работа, а да си чета и вдигам щанги. Joy

# 106
  • 1st floor

Joy Joy Joy

Отчитам последната тренировка ААА за втора фаза. Ужасно дълга и ужасно изморителна. В предпоследния кръг се наложи да модифицирам две от упражненията в повторенията.  Shocked С храната горе-долу съм добре, обмислям от понеделник да спра пак захарта. Има ли желаещи да се обеззахаряват с мен? Mr. Green

# 107
Боже, Божеее не знам в момента обичам ли я или я мразя Отъм. Сигурно след месец много ще я обичам, но в момента ми е черна (хаха буквално ми причерня). Тренировка на гладно за крака. Признавам корема го пропуснах. Всичко ми трепери, пулсът ми беше в предпоследната зона почти непрекъснато. Сериозен си е този екстрийм фикс, много се надявам да започне да ми става маалко по-лесно, за да оправям техниката. Сега се опитвам да следя кое натоварвам, да внимавам да е дупето, ама толкова ми е тегаво да пазя баланс и да подскачам, че съсредоточавам всички усилия.
Оставам с усещането за една прекрасна тренировка и супер яко начало на деня.
Хубав петък, момичета Simple Smile)

# 108
Непо, аз трябва да се обеззахаря с махане на бананите. Ям по два-три три на ден, защото ми е най- лесно. Отчитам постоянно отвращение на мъжа ми към Джилиан- можела да уплаши човек в тъмното и изглеждала като  да зоба конски хормони.. не знам как ще изкарам Бр с тия вечни коментари

# 109
Духче, 21 Day Fix Extreme си е сериозна програма и никак не е за подценяване. Аз, честно казано, не я харесвам особено или поне не я харесвам толкова, колкото 21 day Fix и 80 Day именно заради натоварването при някои тренировки. Много ми идва. Никак не обичам тренировки, при които пулсът ми скача до небесата. Затова и никога не съм правила тази програма изцяло - от време на време само вмъквам отделни тренировки. Ако съм в настроение Mr. Green

С което не искам да те обезкуражавам, а просто да те уверя, че начинът, по който се чувстваш, е напълно нормален. Дори бих те посъветвала, ако наистина започне да ти идва в повече, да направиш първо 80 Day. При нея надграждането е много по-постепенно и неусетно.

Днес правих total body core от 3 фаза - ужасно много ми хареса тази тренировка! Има движения, които до сега не бях срещала никога и са изключително предизвикателни - направо усещам как ми се извайват плочки на корема Simple Smile До тук това ми е любимата тренировка от 3та фаза!

Вчера я направих. Позволявам си да споделя, че това е тренировката, която никак, ама никак не ми хареса Joy
Което идва да покаже колко сме различни Hug
Никак не харесвам тренировки за корем, а в случая имаше и много нови движения, освен това мразя такива, в които трябва да координирам ляв крак с дясна ръка, дясно коляно с ляво рамо - образно казано.
Вторият кръг мина малко по-добре, но при първия бях готова да зарежа изцяло тренировката, което никога досега не ми се беше случвало, откакто започнах програмата.

# 110
И на мен booty не ми хареса изобщо, беше ми супер протяжна и досадна, а на някои момичета май им е любима. Ама аз съм правила само няколко тренировки от програмата.

# 111
Тони, много благодаря за думите.
За сега съм направила 3 тренировки, като пилатеса много много не го броя, че ластикът, който аз имам не е като техните и след като ми се изплъзна от крака и ме шибна яко по дупето зарязах тренировката - оставаха 8 минути, но ми писна от усещането за посредствното ми изпълнение.

Днес ми беше много зор, но толкова жива и с хубаво усещане не съм била скоро. Чувството, че съм се справила, че съм потна, че краката ми треперят и съм дала 90% от себе си, изпълва сутринта ми и ме мотивира много. Ще опитам да я завърша, оставам с надеждата, че трудът ми ще се заплати и ще видя хубав ефект накрая. Тежките тренировки ми помагат и за храненията. Някак си всичко се намества, не контролирам, по-скоро наблюдавам какво искам и какво ми се яде, колко ми е достатъчно, кога пак огладнявам. Всичко ми е като наигра и е с лекота. Много ми е хубаво.
А 80ДО още не зная от къде да я сваля, сигурно в руската мрежа я има, нали? Щях да питам по-нататък, като й дойде времето

# 112
Ей това е изразът на деня, а и не само на този ден. Laughing Доста често така се чувствам, което не знам как да го тълкувам.

Последна тренировка за вчера от първа фаза (кардио флоу не я броя). Тези 15 повторения доста ме натовариха.
Аз имам чувството, че досега почти всяка тренировка от 80ДО, дори и да се е усещала протяжна, е имала ефект на следващия ден и съм си усещала мускулите, които са работили. А и много често точно фактът, че е нещо по-забавено (като Booty след Total body core например), ме мотивира да тренирам, защото не мога да си представя да са всеки ден натоварващи тренировки. С това иде да рече, че програмата като цяло е балансирана, но вероятно като се извади една тренировка, се усеща лесна.

Непо, аз не съм гледала програмата на Джилиан, само й прочетох ревЮто в Амазон. Ще я търся като й дойде времето.

# 113
Вчера направих Dirty 30 Extreme + the fix challenge, за днес йога и ще гледам да повървя повечко.
Различни сме да, аз обичам тренировки с висок пулс, сигурно за това Румяна и Шон ми допаднаха толкова много, а от 21 фикс екстрийм любимата ми тренировка е кардиото, абе обичам си подскоци и това е Simple Smile
Духче дай и шанс на програмата, щом те кара да се усещаш по този начин и те мотивира, това е супер.
От тренировки на гладно сутрин съм се отказала, само се измъчвах, нито бяха пълноценни тренировки, нито пък отслабнах.

# 114
Арсен, то не беше нарочно. Пътувах извън града и станах в 5 да тренирам. А по това време никак не ми се ядеше хехех
О, да ще дам шанс. Ще си купя и ластик.
Дези, Дана и аз така ама +книжка и Скай Фай филм хахах

# 115
Арсен, аз съм като теб- точно това са ми любимите тренировки, такава музика обичам също - да те кара да подскачаш и дивееш.
Дана, права си за структурирането на програмите - хубавото е, че след БР 5 следва БР 6, иначе не бих издържала.

# 116
  • Sofia
Изрих темата и не намирам линк да дръпна 80 day obsession, може ли малко помощ Innocent

Правя 21 day fix-а, но вече ми е малко, запалих се да правя 80 дневния, днес даже ще ходя да си взема ластици и по- тежки гири, че имам само от 2 килограма и с двата дето слагам тежестите на китките, но не е удобно така.

Много ме мъчи тъпия целулит начи. Просто като се видя и умирГам. Изглеждам супер с дрехи, но без се ужаснявам, тия дупки...Взех си едно дето се прави вакуумен масаж, вендуза. С него се масажирам по време на душ, пия и вода. Сладкото съм намалила. Да видим и като въведа повече салати и месо, изобщо дали ще мога де.

Иначе скачам още и на въже, но и това ми се опъва- скучно ми е, уморявам се. Трябва да съм упорита обаче.

# 117
Има ли желаещи да се обеззахаряват с мен? Mr. Green

Аз! По принцип, не си падам особено по захар, шоколади, десерти и т.н., но се усещам, как напоследък понякога просто "чопвам" от някой шоколад, или нещо, което е със захар. Като захаросания джинджифил вчера, фурмите и сушените плодове онзи ден. А ми се иска всичко това да бъде сведено до абсолютна отрицателна константа.  Laughing
Плодовете ще ги броим ли? Или ще сложим кръст само на някои от тях?

# 118
  • Sofia
Да, забравих, и аз искам да се обеззахарявам определено Simple Smile И като имам тук компания, може да ми се получи пък Grin

# 119
Може ли линк  21 day Fix? Следя от известно време, но не мога да се ориентирам все още напълно.
Хванах се и аз преди 3 месеца да тренирам редовно вкъщи. Чак не мога да се начудя на себе си, че успях. Преди доста години можех да тренирам вкъщи редовно, но през последните хич не ми се получаваше. Започнах с едно приложение за телефона, после второ и нещата някак си се получиха. Според мен беше заради елемента на изненадата "Я да видим с какво ще се тормозим днес" Последно завърших едно 30 day fitness challenge, което уж започна лежерно, та го въртях по два пъти, и след десетата тренировка започна да става трудоемко, а към края брутално. Обаче има осезаем ефект от цялата работа Simple Smile.
Та сега си търся с какво да разнообразявам.

Общи условия

Активация на акаунт