Тренировки в домашни условия - 92

• 73 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Непо, обеззахарявай се с мен! Не съм яла захар тази година още, не съм се и сетила. Бананите броят ли се? А стафидите?

# 121
Днес правих total body core от 3 фаза - ужасно много ми хареса тази тренировка! ...
Позволявам си да споделя, че това е тренировката, която никак, ама никак не ми хареса Joy
Което идва да покаже колко сме различни Hug
Никак не харесвам тренировки за корем... Вторият кръг мина малко по-добре, но при първия бях готова да зарежа изцяло тренировката, което никога досега не ми се беше случвало, откакто започнах програмата.
Хахаха, и аз съм с Тони - откровено ми беше неприятна тази тренировка, подразни ме, че всичкото коремно все беше и за косите странични и на 2-ро кръг вече заменях упражнения най-безсрамно и безпардонно! А Тотал Боди Кор от 2-ра фаза си беше съвсем ОК! Даже се изкушавам да си пусна T25 Dynamic Core Beta - любима! За моя корем признавам Шон и по-голям катинар на хладилника.
Тренировка на гладно за крака. Признавам корема го пропуснах. Всичко ми трепери, пулсът ми беше в предпоследната зона почти непрекъснато. Сериозен си е този екстрийм фикс, много се надявам да започне да ми става маалко по-лесно, за да оправям техниката. Сега се опитвам да следя кое натоварвам, да внимавам да е дупето, ама толкова ми е тегаво да пазя баланс и да подскачам, че съсредоточавам всички усилия.
А защо на гладно!?!? Абе хора, къде ви е чуството за самосъхранение!?! След всичко, което се изприказва покрай 80 ДО и как Отъмн настоява да се яде преди тренировка, дори да тренираш в 4 сутринта?!?!? И Духче, ако чакаш да стане по-лесно за да "оправиш техниката" единственото, което ще стане е да се контузиш! Техниката е първото и единственото, което е задължително за една тренировка!!! 3 упр с по 3 повторения да успееш да направиш, но трябва да са с правилна техника! Много висок пулс за начинаещи също не се препоръчва, после пак Юли ще ни изтипосва като нарицателно по разни статии! Нали пусках линк!?!? Хайде, накарах ти се!

Кардио (късо 10-15 мин) преди силова се прави за загряване. След силова (при изтощени или силно намалени гликогенови депа) - за чистене на мазнини. Високоинтензивно кардио не се прави в ден за крака.

Извинявам се за суперемоционалната пунктуация...

Апропо - ако няко й се интересува от книгите, които Дези спомена ги имам в ел формати и не е проблем да ги споделя, ако на някой му се чете (не помня на какъв език са, но моите колекции са основно на английски + руски, дори и БГ се среща май)

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 15:02 от Agent Provocateur

# 122
Непо, обеззахарявай се с мен! Не съм яла захар тази година още, не съм се и сетила. Бананите броят ли се? А стафидите?
За съжаление да Simple Smile Но тази захар е фруктоза, ако не бъркам, което различно от обикновената кристална захар. И все пак не е хубаво да се прекалява с бананите, защото са от високо калоричните плодове, не че и аз не го правя Simple Smile))

# 123
Е, то и без бяла кристална захар с чист мед и плодове/сушени плодове пак можеш да вкараш толкова захар в системата, че да ти се доплаче и захарта да ти е основна хранителна група. Като заложа макротата на 80ДО и изям 2! ябълки! /ден майфитнеспал реве на умряло, че съм прекалила със захарта. Пояснявам - 2 ябълки при диетичен режим и 40:30:30 (1500 кал)
Apple
Nutrition Facts
Apple                    Amount Per 2 medium (3" dia) (364 g)
Calories 190
Sugar 38 g

За сравнение 2 средни банана имат 210 кал (сравнимо ) и 28 гр. захари и се ползват за зареждане. Винаги се чудя като кажат "изяж половин банан след тренировка да заредиш" - а другата половина кой го яде!?

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 16:53 от Agent Provocateur

# 124
Бананите не се броят, защото без тях не мога на закуска Wink.
п.п. половината банани може да ми бъдат изпращани с препоръчана поща.

# 125
  • 1st floor
 hahaha hahaha hahaha
Ох, как се смях с вашите коментари!

Значи при мен! без захар означава без рафинирана захар.  Laughing Плодовете не са ми били никога пречка по простата причина не съм им голям фен. Освен на черешите, ягодите  и динята, ама колко време в годината ядем такива?! От понеделник спирам така любимият ми сладолед  Heart Eyes, както и шоколада, всичко опковано в "шумолящи" обвивки и пр. И чакам да ми предложите нещо с което да ги заместя. Същото нещо трябва да ме засити за три часа  Mr. Green и да не е повече от 200-250ккал. Joy Преди замествах с банани, но се усещам, че ги ям по задължение, не защото са ми вкусни.

Дези, според мен в стафидите има прибавена захар.  newsm78
ТиЛи, аз не броя плодовете за захар, която трябва да спра.  Laughing
Аманда, повече няма да проговря на твоя мъж щом така плюва Джил-ката! hahaha

# 126
аз съм потънала до ушите в работа, но се включвам между две задачи, за да кажа, че съм за акцията по намаляване на захарите, но без плодове не мога и не искам/защото ми трябва витамин ц/. сушените обаче бих махнала, тъй като: 1/много са захарни/плодова захар в силно концентрирана форма и то от плодове, които по принцип съдържат доста захар/; ако някой не може съвсем без тях, препоръчвам кайсии, най-безобидни са; 2/често ги оцветяват, така че освен захари се консумират и оцветители и 3/понякога се сушат и съхраняват при съмнителни условия/имам предвид помещения, до които имат достъп гризачи, насекоми и пр./.
непо, в no excuses групата я има.
спринкълс, пробвах скира, но не го харесах. жертва съм на собствените си нереалистични очаквания. представях си някаква мазна, почти сладоледена феерия без грам калории и с много протеини, а то се оказа като брата близнак на едни местни изделия/petit suisse, което е малко по-мазно, и fromage frais, което е съвсем същото на вкус/.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 17:10 от zvezdi4ka14

# 127
И аз съм без рафинирана захар, но банани ям по един на ден.
Агент благодаря за съвета с техниката. Колкото до глада, аз обясних че не ми е навик и цел да тренирам на гладно. Такава беше ситуацията. Днес пътувах и държах да направя тренировка сутринта, понеже след 300 км шофиране и задръстване няма да искам. Станах в 5 и тренирах в 6. Нямаше да имам време да ям и да ми слегне храната.  При това положение предпочитам да ям после вместо да ми се връща храната в гърлото

# 128
Аз съм яла два пъти скир, прилича ми на цедено кисело мляко.
Непо, той май повече ми се дразни, че го разбуждам с тренировки, а не на самите треньори , ама върху тях рефлектира. За Руми разправяше, че пъшка сякаш всеки момент ще роди. Само Шон и мацката от Фитнес блендер не е разкритикувал.не мога да пиша от телефона, а на работа имам проблем с влизането в сайта. Щях да си философствам иначе за плодовете

# 129
  • София
hahaha hahaha hahaha
 Преди замествах с банани, но се усещам, че ги ям по задължение, не защото са ми вкусни.:

До преди два месеца мразех банани - и като вкус, и като консистенция. Обаче откакто открих комбинацията с бадемов тахан ( една лъжица намазана на разполовен банан)....е нямам спирка...ужасно е вкусно и наистина не ми се ядел шоколад ( а е имало времена едно бурканче Нутелла да не ми се опъне до обяд). Един банан + една лъжица бадемов тахан е точно 200 калории според myfitnesspal

# 130
Бананите не се броят, защото без тях не мога на закуска Wink.
п.п. половината банани може да ми бъдат изпращани с препоръчана поща.

Joy Joy Joy

Точно от вашите коментари имах нужда, за да разкарам окончателно стафидите. Аз ги слагам в събота в овеса, но повече няма да правя така. Laughing

Изкарах месец без плодове заради Ферис и извадих горни плочки, искам още, още, още!
Днес имам 2 банана, киборга ми позволяваше 2 на ден- щедър инструктор е, миналата седмица ми донесе торта, да съм се спряла, кльощава съм била. ooooh! Shocked
Но той е много сляп, милия, и дундеста му се струвах великолепна. Той с перфектния си вид ме повреди доживотно. Нещо в мен прещрака тогава, когато беше застанал срещу мен преди първия спаринг, а снимките му вече ме довършиха окончателно. Край на спама. Помрънках си.

Та, дами, днес започвам Мисията на Марс,  hahaha hahaha hahaha
пиша го Ден 1. На 27.04. е Ден Д. 6 седмици с програма на The New Rules of Lifting for Women. Понеделник, сряда и петък са ми силовите тренировки.
Без захар, демек и стафиди, банани и плодове....

Няма да махна тахана и фъстъченото масло, дано да съм разумна с тях.

Преди да си легна ще си призная калорийния прием. Много обичам експерименти и да се самонаблюдавам. Crazy И с тези химии и суплементи наистина се чуватвам като космонавт. Басси абсурда, ще тичам маратон на 6.05. Баба ми и бокс!  Crazy Хахаа, моите внуци това няма да могат да го казват. Laughing

# 131
Към момента би било силно преувеличено да кажа, че обичам плодове. Т.е. не че не ги обичам, но като цяло, ям рядко. Напоследък по- често и то само защото тренирам редовно и ги включвам към протеиновия шейк след тренировка. Също така, понякога ако привечер случайно ми се дояде "нещо сладко", посягам към плод, или си правя кисело мляко, доза протеин и плод, зависи колко съм гладна и колко време ми остава до вечеря.  Simple Smile
Непо, пробвай протеин с КМ, ако харесваш комбинацията; може да добавиш и натрошени ядки, или овесени такива. Мен доста ме засища и е някъде около посочения калориен оптимум /да, зависи от количествата, но мен така добре ме засища, че просто няма как да прекаля/. Ако протеинът ти е "чист"- без вкус и аромат, с чиста съвест може да добавиш и мед /в случай, че и него не го бориш/. Peace

# 132
Някой има ли отзиви от ластиците в Джъмбо или Декатлон? Бях до Джъмбо има 3 за 10 лв. Един кръгъл, един продълговат и един нормален. Имах един от го скъсах, нз много ли го напънах. Все си мисля, че в дектлон ще са по-качествени. Мнения имате ли?

# 133
Виж в сайта на Румяна. Имаше някакви тройни май.

# 134
А да ви питам, протеинът защо е толкова сладък, при положение, че съдържа мнооого малко въглехидрат (респективно захар)? Аз от много време пия все Optimum Nutrition 100% Whey Vanilla Ice Cream (май Агентката скоро каза, че и тя го пие точно този), почти не помня вече другите протеини, които съм опитвала как бяха, но май все са така сладки. Как го постигат? Някакви изкуствени подсладители ли... щото нали уж всичко е много чисто?

Общи условия

Активация на акаунт