Тренировки в домашни условия - 92

• 73 775
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
И мен ме болят колената .Предположих , че е от скачането с Шон , но явно е ден за болки в колена на всички.
Днес оправям храната.Сладоледа и бисквитите остават в Април.

# 571
  • 1st floor
Аз пък съм с МТ почти навсякъде от Шон. Моите очаквания, че след едночасовите тренировки от 80ДО, Т25 ще е песен, се разбиха на пух и прах! Mr. Green Шон ми взима въздуха и буквално час след тренировките ходя с мега червено лице. Crazy
Чудех се и аз как да правя програмата, ясно е, че в летните жегите е абсурд. Лятото тренирам на вентилатор, нямаме климатик. Винаги, когато съм правила Т25, най-голям отслабващ ефект съм виждала от Алфа, тя ми е  и най-гадна  Mr. Green, така че ще й дам шанс поне четири седмици. Бета и Гама може и да посъкратя, зависи от времето...
Вчера бях мега примерна с храната  bowuu и веднага кантарът отчете -300 грама. Laughing

# 572
Вчера -  Sweat intervals, днес - Tabata. Видеото с Кирил Танев много ми хареса и ме окуражи, че съм на прав път.
А това видео хич не ми хареса  https://www.youtube.com/watch?v=B6Ncc6Kdpwk  Измамата домашни тренировки | Можеш ли да изградиш мускулна маса с тренировки вкъщи?...че и Шон изтипосала там за пример...
Извинявам се, линка първо излезе активен, след като направих редакция излезе неактивен, не знам защо така.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 07:30 от арсен

# 573
Коя е Анелия Терзиева? Stuck Out Tongue

Непо, и аз бях с червеното лице след Шон Joy

# 574
За  колело си говорите...
от както съм на новата работа ми е много трудно да си осигурявам адекватно движение през деня. В зависимост това колко съм се наспала или не съм, преди работа правя по една тренировка от АЛО, която много ми харесва, но след това - ходя на работа с кола, работя в офис и се прибирам с кола. Не мога да не ходя с кола, защото супервизирам определени неща и ми трябва автомобила да стигам до точка А и Б. Освен това от нас до там градски транспорт няма, мислех си за колело (евентуално, ако има дни без визити по обекти), но тогава трябва да пресека две от пътните артерии на София, по които за мен е нередно да се кара колело (като шофьор и колоездач го казвам).

Аз ли съм в грешка или АЛО акцентира на дупер и крака? Много ми харесва (ей не спрях да го повтарям), но се чудя дали да се мятам на 80 ДО или още малко да продължа с него + по нещо кратко за корем? Съвети, идеи и мнения всякакви приемам.
Аз не отслабвам. Факт. Ама пък си се харесвам. Според мен се стягам и свивам и дупето се повдига. Майка ми ако я питам, мръщи вежди и промяна не виждала. Една приятелка, която също тренира й се оплаках, че не отслабвам, тя вика "ама се стягаш" викам "къде бе, я гледай тук какви желенца имам" и тя "да бе, страшни крака имаш и преди съм ти казвала, освен това си много по-стегната от миналото лято". Така ли е.. не е ли... не знам. Аз прогрес виждам, но се надявах и други да видят.

С хранителния режим тия дни не сме първи приятели. От 15-ти се храня интервално и мисля, че в корема определено разлика има. Аз си го усещам. Въпреки това сериозно трябва да поработя върху чистенето на храни и да се подготвям малко по-добре с яйца, извара, пилешко и риба. Искам да си поставя на себе си някакво подобно предизвикателство - 30 дни интервално хранене с чисти храни и тренировки.
И както всичко беше супер 14 дни, така вчера се бях настроила за луната и... освирепях от глад. 15 дни никакъв проблем да ям в 15-16-17 и тн. вчера бях ужасно гладна, изядох 2 банана и в 16 ч., вече ядях супа и китайски ориз. Не си го слагам на сърцето/душата. Факт е, че от както се храня интервално съм изключила половината, че и повече храни (въглехидратни основно), които консумирах преди - просто нямам къде да ги набутам в прозореца за хранене съм гладна и ми се яде истинска храна - салата, супа, риба, пилешко нещо такова, а започнах и с малко да се наяждам и съвсем не остава място за други глупости Wink

Аз отивам на планина! Хубав ден на всички!

# 575
Привет Simple Smile
Агент, аз мислех, че ти си сигурна, че ще правиш Шон, но при това положение май ще почна с другите момичета. Довечера сигурно ще направя първата тренировка, защото след малко изчезваме с децата на пикник.
Вчера направих една 40 минутна тренировка от Фитнес Блендер, но понеже ми се видя малко  изпотяването и добавих 20 минутно кардио от GymRa.
За трениране по време на бременност не мога да давам съвети - през първата имах прокървявания, леко отлепване на плацентата и абсолютно ми беше забранено движението, през втората нямах драми, но не съм си и помисляла да тренирам. Ходех си на работа до 8 месец, а моята работа не е на едно място и достатъчно се движех. Това не ми попречи да кача пак толкова много килограми като първия път, но мисля, че при мен основно качването беше от спирането на цигарите през тези периоди.
Духче, аз съм сигурна, че се променяш, но истината е, че по-голямата ,много видима за теб и за околните промяна, настъпва едва след поне едногодишно сериозно трениране.
Звездичка, при теб хубавото е, че подхождаш доста професионално при избора на тренировки, аз си избирам малко на лотария.

# 576
Аз пък съм с МТ почти навсякъде от Шон. Моите очаквания, че след едночасовите тренировки от 80ДО, Т25 ще е песен, се разбиха на пух и прах! Mr. Green Шон ми взима въздуха и буквално час след тренировките ходя с мега червено лице. Crazy
Чудех се и аз как да правя програмата, ясно е, че в летните жегите е абсурд. Лятото тренирам на вентилатор, нямаме климатик. Винаги, когато съм правила Т25, най-голям отслабващ ефект съм виждала от Алфа, тя ми е  и най-гадна  Mr. Green, така че ще й дам шанс поне четири седмици. Бета и Гама може и да посъкратя, зависи от времето...
Вчера бях мега примерна с храната  bowuu и веднага кантарът отчете -300 грама. Laughing

Супер важно ми е това, благодаря, че сподели. Мислех дори да пропусна АЛфата, но след твоя пост ще си я направя чинно. Започвам на 7ми, ако съм жива. Joy

Какво става, хора? И аз вчера си тряснах таза с пудовката 12кг при ренегатското. С какво да го правя това ренегатско,м**ка му и прасе!

Днес ще тичам 8км, и лека силова със собствено тегло довечера.

# 577
  • here, there, everywhere
Девойки,

Нахлувам в темата да ви почерпя и бягам. https://vimeo.com/265479940/be7ace719f?mc_cid=467618767c&mc_eid=3d10d8be8d
Чудя се дали неговите ластици няма да са по-удобни за обсешъна? Не ми изглеждат да се навиват, 20 долара са сега.
А, сетих се и друго да питам: дали някой е виждал в Али-то контейнерчетата за храна? Обикновено китайците бързо реагират, но аз не можах да намеря.

# 578
А, включвам се към въпроса на Нюк, за контейнерите.
Пусна ми да полагам усилия и да няма ефект. Явно не полагам правилните, явно не си давам сметка за количества или качество. И вече съпротивите ми към месо и протеини са далеч по слаби, от желанието да се оформя и сваля килограми (мазнини). Готова съм и на хранителня режим на 80 ДО,  абе така като си усещам волята и желанието май на всичко съм готова. Имам много силна върешна решимост.

# 579
Момичета 80ДО, 75 тренировки ли има или 80, че аз намирам само до 80-та?!

Благодаря за мненията ви за карането на колело.Не знам дали ще карам всеки ден, но ще карам, а то времето и тялото ще си покажат. Ще се посъветвам за всеки случай и с АГ-то си тези дни като отида.
Днес за първи път бях с него и имаше тук там неровности, където няма велоалея, та слизах и бутах. Simple Smile

# 580
Отчитам Спийд1 от Алфа.

# 581
https://www.amazon.com/Prefer-Green-Containers-Label-Coded-Multi … tainers&psc=1
https://ru.aliexpress.com/item/7-Pieces-set-Multi-Color-Portion- … priceBeautifyAB=0
80 тренировки са - Day 1, day 2, etc. day 80.
Агент, аз мислех, че ти си сигурна, че ще правиш Шон, но при това положение май ще почна с другите момичета.
Да, Аманда, аз бях сигурна до вчера, когато така ме заболяха коленете (тренировката беше 3х10 за крака с високи тежести -  20-30 кг), че директно си изпих Аулина и почнах да мисля и за алтернативи! Извинявай, просто не мисля, че е добра идея при болка да ги третирам със Шон... а да модифицирам 25 мин тренировка изцяло не виждам много сми. Продължавам да мисля де Simple Smile
Лея, определено се посъветвай и с повече от един лекар (приятелката ми в БГ е АГ, ако се чуем ще я питам и нея!), но определено мисля, че тялото има повече полза от бързо, активно и енергично ходене, отколкото от бавно въртене на педали. Лично мнение!
Ню, да си ни жива и здрава!

Ластикът на Брет според това, кото виждам и мога да преценя е няколо нива нагоре от това, което ползват в 80 ДО и няма да можеш да изпълняваш някои упражнения с него. Може и да греша, разбира се, но при "блъскачите" съм виждала абсолютно брутални ластици, например:

https://www.bodybuilding.com/store/gofit/super-band.html?skuId=G … WPoRoC9ggQAvD_BwE

https://www.bodybuilding.com/store/sling-shot/reactive-sling-sho … MIEhoCwQEQAvD_BwE

PS Моля ви, ако някой отвори първите два линка бихте ли ми казали какво цени ви излизат, защото ми е много любопитно дали и как прекалкулират цена на стока отворена от различна локация и Амазон и Алиекпрес! Мерси!

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 16:22 от Agent Provocateur

# 582
Арсен, дамата малко ме раздразни и мен. Дори примерите, които дава, не са адекватни. Със Синди всъщност можеш да оформиш някакви мускули, макар и не с 1-кг. гири. Там по-скоро проблемът са част от упражненията в един от комплексите, които не са особено препоръчителни за тазобедрената става. А и не знам как хем е правила Синди, хем не е била в състояние да направи нито една лицева опора в продължение на три месеца, като в първата тренировка има 3 серии по 10. В крайна сметка, като зачетеш коментарите и обясненията, излиза, че има предвид абсолютно нетренирани хора с наднормено тегло и без грам познания, които се хвърлят на чисто кардио.
Нюклиър, това са моите ластици - https://uk.starwoodsports.com/products/resistance-bands?variant=43654302100 . Взех ги от амазон/където май бяха по-евтини/. Зеленият и синият се усукват, но с другите няма проблеми. В али можеш да пуснеш за търсене "portion control containers". Излизат доста. Но не те ли е страх, че няма контрол върху суровината? Въпреки че, ако само ще слагаш храната в тях за няколко секунди, може би няма значение.
п.п. Агент, 8,69 Usd и 570,76 рубли.

# 583
Мерси, Звезди Hug

АЛО-то акцентира на дупе И корем, не толкова на крака (да се чете "не се фокусира на квадрицепсите ви, като много други програми, които ви скъсват задника от напади и клекове с аргумента, че от това ще ви отслабнат краката!" иначе си работи задната верига много добре) и е кратка "промо" версия на 80 ДО, т.е. ако АЛО-то не ви посреща нуждите и очакванията, то и 80 ДО няма да го направи!

Според мен това са "болните места" на болшинството от жените и категорично бих препоръчала и едната и другата програма първо и основно на жени, както и на мъже, които не търсят драматични обеми. Не че мъж няма да има полза, напротив, но традиционно мъжете обичат да блъскат за рамо/гръб и крака и мислят, че това ги прави мъжествени. А е ясно, че по-секси нещо от хубав мъжки задник няма Grinning Лично мнение Grinning
Единственото, което мен лично силно ме дразни е акцентът върху косите коремни при упр. за корем, но както неведнъж сме коментирали не на всяка от нас и се разширява талията от тях. Та си е лична специфика...
https://www.instagram.com/p/BiLJ7P8Fr2L/?taken-by=donaldstamper

PS Моето тяло винаги реагира с МТ при смяна на типа тренировка. Винаги!

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 16:20 от Agent Provocateur

# 584
Днес дупемания, корем, йога.

PS Моето тяло винаги реагира с МТ при смяна на типа тренировка. Винаги!

И моето.  Peace

Агент- Price:    $8.69 от Амазон; € 7,40 / Комплект  -20%  Али.ру  Wink

Общи условия

Активация на акаунт