Тренировки в домашни условия - 92

• 73 771
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • here, there, everywhere
Благодаря дами.

Кутийките в Амазон са 8,69$, Алито са 8,80, но нямам доставка. Някой ползвал ли ги е и струва ли си, че съм пълна с кутийки вкъщи. Аз мислех, че китайците са по-евтини и действително идеята ми е само да меря с тях. Много съм страхлива, че като нямат контрол китайските братя и ползват само най-евтиното и съответно вредно.

Прави сте за ластиците, ще погледна и линка на Звездичка.

АЛО много ми допада, още събирам кураж за 80 дни и съответно тренировки от по 1 час. Времето ми е проблем, не тренировката.

# 586
Ден 47 80 ДО + 5 км бягане. Сега си чакам пред лекарския кабинет да ми каже ще го бъде ли моето бягане или не ... Всъщност, едва ли нещо ще ми кажат днес нещо без да ме пратят на резонанс.

Ню, аз си меря с обикновени мерителни чаши.

Ластиците - аз в началото карах с 12 инчови, после се снабдих с 10 инчови и съм много доволна. На Autumn да 9 инча.

# 587
Включвам се с отчет - Cardio T25 Alpha. От любимите ми тренировки, които те вдигат и зареждат. Аз много  пъти съм писала, че обичам кардиото- минават ми по-бързо тренировките, не ги усещам като усилие, а като вид разпускане,  подобно на танците.
Агент, естествено, че не е добре да третираш:smiles: болящи колена с Шон. Дано и при теб, и при всички останали ранени всичко да минава бързо и да няма последствия. Прегръдки, момичета.

# 588
Дясното ми коляно не е щастливо днес, хем модифицирах, където прецених. Дано да успея да изкарам Sad

# 589
Днес крака, главно задно бедро, прасец, а и корем.
Щото Танчето е много умна и случайно не е фитнес инструктор, после се катери да свързва точка А и точка В, в по-ниската част на Рила по билото. Ми не ми даваше мира този неизвестен за мен маршрут. Свързах ги.  Очаквах повече, то само 3 часа. Но красивичко!
Основно нещо, като се правят крака,  продължително кардио  този ден с главно с крака не се прави, например пътека, или като мен баири. Набивам си го у тиквата.

След прехода се излегнах до едно езеро. Минава един и ми честити празника. Ми той не е мой, ало аз съм безработна. Трудя се само за забавлението си - фитнес, планинички Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 19:23 от Jerry F

# 590
Момичета , откъде сваляте 80 Day Obsession  и подходяща ли е за начинаещи ?
Видях от тук и изтеглих  10 Pound Slimdown , та започнах .... дано и да продължа .

# 591
За днес Ramped Up Upper Body. Този път минах без злополуки и коляното вече не ме боли. Апропо Инсенити правих с наколенки. Помагаше, но сега не бих правила програма, ако ми причинява травми. Неприятното е, че при Фокуса модификациите са твърде далеч като ефект от оригиналните упражнения.
Агент, ЕС забрани геоблокинга, т.е. поне тук би трябвало да сме с еднакви цени, но това не пречи да има разлика в цените между Европа и САЩ.
Спринкълс, стискам палци.

# 592
Iliana, 80 ДО гледам във ВК. Даже не го свалям. Не бих препоръчала тази програма за начинаещ. Ако си начинаеща, започни с 21 Day Fix, после Hammer/Chisel, 21 Day extreme, ALO.

Оказа се, че не тичам правилно ... Десният ми крак се приземява неправилно, после правя корекция, която също води до напрежение, в резултат на което, при дълги разстояния изпитвам болка. Другата седмица тръгвам на терапия да се уча как да тичам Wink

# 593
Iliana, 80 ДО гледам във ВК. Даже не го свалям. Не бих препоръчала тази програма за начинаещ. Ако си начинаеща, започни с 21 Day Fix, после Hammer/Chisel, 21 Day extreme, ALO.
Даже ALO-то преди Hammer & Chisel...

Ха! Това е много интересно и по-малкия дявол, Спринкълс! Като каза доктор се уплаших, че е сериозна травма за да стигнеш до болница/лекар! Физикъл терапевт ли ще работи с теб? След като мен една такава кака ме вдигна на крака след скъсания менискус и ми се размина операция изпитвам безкрайно уважение към тази не толкова добре позната професия! Между другото тя точно много работеше с ластици, от нея са ми първите като подарък!

# 594
Агент, да physical therapist. Аз от години си тичам с тази болка и все се каня да отида на лекар ... Не е голяма, не е и постоянна, но я има когато тичам на по-дълги разстояния. Та най-после се замъкнах. Определено е малкият дявол. Сега само търпение и постоянство трябва да променя лошите навици. А относно докторите и терапевтите, много важно е да попадне човек на добър професионалист. Наистина някои от тях правят чудеса!

# 595
  • 1st floor
Вчера правих Speed 1 - с тези почивки е много по-добре от Cardio. Mr. Green Днес съм на Total body circuit. На Аманда шапка й свалям как може да й е любимо Cardio-то и да я зарежда. Мен лично ме изцежда! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Още се чудя какво да правя с петъчните тренировки - да се мъча да са заедно или да ги разделя в два дена. newsm78
И вчера бях желязна с храната. bowuu

# 596
Днес направих  Speed 1.
Непо, аз съм зле с тренировките с тежести, особено, когато има много повторения. И болки в колената си докарвам точно от тежести- когато правя подскоци с гири по пет килограма, дори и да не са много като брой . Освен това сега възприемам Шон като почивка на фона на Джилиян. Седем минути разлика има в тренировките като времетраене, но ми се струват доста по-кратички. А и настроението е по-позитивно или поне аз така го възприемам.  И хубавото е, че след кардио не огладнявам така зверски.

# 597
Днес коляното продължава да щрака. Ще правя по-лекия вариант на всичко следобед и ако не помогне, ще трябва да се откажа Sad

# 598
Странно Confused за мен фикса и фикс Екстрийма са ми една идея по натоварващи  от АЛО-то,като се абстрахирам от по удълженото времетраене на последната....

# 599
Днес коляното продължава да щрака. Ще правя по-лекия вариант на всичко....
Смени си и маратонките, ако скачаш на твърдо намери малко по пружинираща повърхност... също така екстра разгрявка на коленете преди да почнеш!

https://youtu.be/yLoMA7I7HOQ

https://youtu.be/o5b0gS7wI1k

https://youtu.be/ovzlYNxL6TM

https://youtu.be/kbe_DqMJfzg

https://youtu.be/4UxUfRb619A

https://youtu.be/CssWqOwhIZw

Общи условия

Активация на акаунт