Тренировки в домашни условия - 92

• 73 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Агентче, разгрявам винаги особено внимателно коленете, поне 3-4 минути само тях.

Тренирам винаги боса, но на удобна постелка Blush

# 601
Аз мога да предложа на хората с проблемни колена да замените крадио тренировките във Фокуса с тези без плиометрика на Кети. Има поне три самостоятелни, които съответстват като време /26-31 минути - Low Impact HIITs 1 и 2 от Ripped With HIIT и X10 Low Impact от X10 серията/. Отделно могат да се съставят поне още две-три като части от други тренировки. Дори могат да се подредят по трудност за отделните фази. Кети не е Шон, разбира се, но е симпатяга и като калории ще е приблизително същото, а натоварването върху колената е значително по-малко.
Ако някой държи да остане с Beachbody, в Core de Force има три тренировки между 26 и 36 минути, които също са подходящи. В тях има и плиометрика, но е значително по-малко + има една мацка, която показва облекчен вариант, който обаче е достатъчно динамичен.

# 602
  • София
Здравейте,

Ние имахме ужасно наводнение вкъщи, всичко в момента е строителна площадка и не съм тренирала от около седмица Sad Ужасна работа, но очаквам до края на тази седмица се оправи положението, най-малкото, защото ни предстой пътуване ....

Влизам за попитам - дали попаднахте на 2B Mindset програмата на beachbody някъде из "каналите". Чудя се дали да се жертвам да си я взема ( $99) или да изчакам да се появи някъде.

# 603
Звездичка, благодаря, ще ги погледна.

Гая, не знам дали си заслужава парите. Само, като видя някъде нещо подобно "Best of all, I’ll reveal the one daily habit — so simple and powerful — that it will put you in an instant weight-loss mode, whenever you try it." и ми идва да вия. То, ако имаше трик за нещо веднъж дневно, което магически да върши работа, щях да съм си на килата преди раждането от поне година. Ама не съм Mr. Green
Според мен, изчакай да изтече отнякъде newsm78

# 604
Агентче, разгрявам винаги особено внимателно коленете, поне 3-4 минути само тях.

Тренирам винаги боса, но на удобна постелка Blush
Cristi, аз също имах проблеми с коленете и ходилата когато правих кардио без маратонки ,но откакто нося , не съм имала проблем. Колкото и да е удобна постелката, не може да замени добрите маратонки, особено при Plyo тренировка !

# 605
Гая, в моите групи ги няма, но и то май е само за хранене, а те са основно за тренировки.
Успех с чистенето и отстраняването на повредите.

# 606
  • Бургас
Здравейте,
Минавам да се отчета с вчерашната Speed и днес сутринта с Total body circuit от Т25.
След кардиото, че и след Спийд, имам мускулна треска на трицеса Laughing Освен на прасците, което се очакваше.
С нетърпение чаках днешната тренировка с идеята, че ще ми е по-приятна и лека, но издъхнах нещо с тези скокове и клекове .
Но пък Шон е толкова прииятен и надъхващ Stuck Out Tongue
Засега тренирам на мека постелка без маратонки, нямам оплаквания.
Бързо оправяне на всички с контузии!

# 607
Кейт, много време ми отне да се науча да тренирам и да скачам правилно боса. Както Алина, и аз по принцип нямах проблеми досега. Реално, даже наскоро пробвах с маратонки и се чувствах по-зле. Направих тотал боди днес с леки модификации, мисля да съм като нова утре Joy

# 608
Къде без и аз да не се оплача, китката съм си контузила. Почти не се усеща, но при напрежение, например лицеви опори днес, се обади.
Днес, гърди, трицепс и малко корем. Без кардио, много обикалях, нямах сили за него.
Привечер ще се поразходя малко.

Да ни се оправят бързо контузиите!

# 609
Без да искам да се бъркам или да поучавам никого, споделям, че  за мен лично високоимпактно кардио без ПОДХОДЯЩИ маратонки е смъртоносно. От маратонка до маратонка има огромни разлики, то и от маратонка за бягане до маратонка за бягане има, та какво да говорим за останалите. И въпросът изобщо не опира до марка или цена, а до спецификата на дадените крака и нуждите им от протекция при висок импакт. Дори тук в групата Гугъл76 е споделяла, че префърцунени и скъпи маратонки са и докарвали болки и травми, докато не си е намерила някакви уж непретенциозни  Декатлонски, с които тя лично няма никакви проблеми (Гугъл тича маратони и супермаратони все пак!). Има различни веруя и подходи по въпроса с какво и как се тича/скача и всеки си решава за себе си какво да следва и на  какво да вярва Simple Smile

Тази нощ (беше 2 ам при мен) поста с линковете го пуснах, защото ме болеше, не спях и ровех из нета за още акъл... установила съм, че като правя програми се контузвам (или стигам до болка) много често през последната седмица, което е още една индикация, че ми е писнало, бързам да приключа и претупвам и загряванията и не внимавам с формата. С Макс 30 се контузих на последната тренировка, ако не се лъжа; с Хамър и Чизъл пак ревах накрая, с Кети  пак. Не правете като мен!

Нещо, което не знаех преди години и също ме подтикна към правене на програми - до болки в коленете води и неравномерното развитие на различните мускулни групи (едната по-развита спрямо другата), та рязко намалих личните си импровизации, защото всеки си има любими групи, които е склонен да тренира и такива, които е склонен да пренебрегва, а аз съм царица да пропускам това, което не обичам да тренирам.

Макс 30 го правих с маратонки и върху 3! постелки Wink
И да си отчета месеца...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 17:13 от Agent Provocateur

# 610
Може би просто съм отвикнала да тренирам с обувки, знам ли. Ще видя утре как ще се чувствам и може да пробвам пак. Благодаря за линковете, погледнах ги всички Simple Smile

# 611
Day 48, Legs от 80 DO. Днес трябва да бягам и 10 км, но при нас вали и не съм сигурна, че искам да бягам 10 км на пътека ... Ще го мисля по-късно.

2B Mindset, за мен лично не си заслужава. Аз свинках с хранителния режим на 80ДО и поне в следващите няколко месеца смятам да се придържам към него. Ето инфото, което аз имам за програмта:
Скрит текст:
Your kit includes 21 short videos on what foods to eat, when to eat them, (and not cutting out any food groups) plus what to do when real life happens.
5 Mindset videos on emotional eating, hormones, and binge eating
15 recipe videos
Getting Started Guide
Recipe Booklet
90 Day tracker
30oz water bottle
AND access to the app when it comes out

Това видео има доста подробна информация за програмата - ако ви се гледа час - Video - https://www.facebook.com/beachbody/videos/10156236361818426/?hc_location=ufi - Дано се показва линка

# 612
Благодаря за информацията за контейнерите. Ще ги поръчам.
Денят започна с "хайде да се разходим" и ... Качихме два върха в Тетевенския балкан - Острич и Връх Петрахиля. Много катерене и голяма красота. До тук гривната показва 2225 калории. И мен ме заболяха коленете от слизането.

# 613
Аз съм писала и преди, как само след няколко тренировки на босо с кака Джил проблемите, които имах със стъпалата, се обостриха до степен сутрин да се раздвижвам със сълзи на очи. И ме спаси единствено фактът, че попаднах при ортопеда на немските олимпийци. Но всеки си е сам за себе си и си преценява. Аз лично много се учудих колко много хора тренират боси, дори Румяна последните година- две сякаш въвежда тази "мода".  Thinking

Моето коляно също продължава да ме тормози- имам рана, която доста ми пречи при тренировките- и при Дупеманията, и при йогата. Дано сравнително бързо изчезне, защото не държа да съм по бански и с разкървавени колене- всичкото ми кифленско Аз се изпарява в миг само като си го представя.  Laughing

# 614
  • София
И аз съм в чуденка как да правя тренировките на Шон в Петък.Аз след 25 мин едва дишам , представям си след 50 мин.
Как се отразява Шон на дупето , не искам да си загубя формата ?
Колко калориии се горят за тези 25 мин , поне на 170 да разчитам ли?

Общи условия

Активация на акаунт