Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?
Все едно са поставили пред вас чаша изстуден компот, в който усещате ароматът на сварената и сладка джанка, с киселата нотка, но и много захар. А после се включват цитруси и много мъх и точно тук се напрягам доста, и не мога да реша, дали ми харесва или не. А уж съм луда по цитрусите и мъховете. Тук обаче лимонът ми идва една идея по остър и леко препаратен, а мъховете пък са ми много натегнати и преекспонирани. Разбира се, този момент не трае цяла вечност, около десетина минути, след което цитрусът не е така щипещ, омеква и неочаквано за мен се заслажда много. Освен това в средните нотки се появява при мен изключителна фрезия, хладна, мартенска и ароматна, препоръчвам проба на всички търсачи на фрезия в парфюм. И точно тази фрезия май ме отказва мен от парфюма, прекалено цветен, нежен, млад и леко закачлив ми идва, не мога да се идентифицирам с него просто. Много ми харесва, но знам, че не съм по цветята, и само ще си стои на рафта. Иначе комбинацията от сливата, фрезията и цитрусите е доста приятна и нестандартна. При мен на шал и ръкав на палтото показа трайност два дни, толкова нежно ароматизираше коридора, че ходих два пъти още да правя опити да го харесам за покупка. Може би тези, които харесват по хладни цветни парфюми, с водещи цитруси ще го харесат. За мен е много интересен и различен аромат от морето аромати, които излизат напоследък. Не съм се отказала от него и ще подновя опитите за сприятеляване в по - топло време. Не се заблуждавайте, че не е траен. Просто е по-нежен и не толкова интензивен, но си се усеща много добре и прави щастлива аура. Не бързайте да го оценявате от връхните нотки, определено има потенциал, ако му позволим да се развие докрай.

Явно влажното време е времето на тази рокля, и макар да има някаква носталгична нотка, цялостното усещане е за пролет, свежест и свобода. Удобна, но и класическа е тази рокля. За някои може да се стори леко ретро, но според мен Guerlain неслучайно я преиздадоха под името Mademoiselle Guerlain - момичешки жизнеутвърждаваща енергия има в нея