Парфюмни размисли и страсти - 216

• 149 775
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Деетрон, къде тества "златната" серия на Дюпон?
изглежда много интересна Simple Smile
с удоволствие чета и за мъжки парфюми - ако ти се пише, не спестявай впечатленията си Simple Smile

bubanka - в Дъглас/Бюти - Мол България/София/. Нов магазин е.

.♥.Петя.♥ - мерси мерси за думите Simple Smile

Специално тогава ще споделя две думи за този нов мъжки парфюм, който ще очарова предполагам и се надявам и феновете на по-елегантните и свежи аромати. Става въпрос за чисто новия Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir Eau de Parfum  -  https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … Parfum-47950.html

Много силно ново предложение от Нарцисо за мъже, защото с него марката се отваря към повече мъже, без това да е за сметка на качеството. Предишните мъжки парфюми на Нарцисо бяха доста специфични, често трудни и неразбрани за мнозинството мъже, защото имаха доста виолетка и създаваха усещане за мокра трева, за пръст в гора след дъжд или хладен бетон и общо взето настроението беше меланхолично. Докато новия Bleu Noir Eau de Parfum протяга ръка към мъжете, които едновремено искат свежест и елеганто дървесно усещане. Запазено е стилното присъствие и хладината, но към горското усещане е добавена и доза свеж морски въздух, бриз или както искате го наречете и като цяло парфюма е по-трептящ, прозрачен и позитивен, насочен към по-младите мъже.

Иначе перфектния цитрус за мъже от по-новите пердложения може да бъде потърсен например в лицето на Mercedes-Benz Cologne - https://www.fragrantica.com/perfume/Mercedes-Benz/Mercedes-Benz- … ologne-41578.html
Абсолютна фантазия! Лято в бутилка - не вярвам да има мъж на каквато и да е възраст да не хареса този вълшебен свеж микс. Някъде казват, че напомнял оригиналната формула на Dior Homme Sport, но дали е така - не мога да кажа, а и едва ли има смисъл да се търсят такива сравнения.

# 286
  • Бургас
Много пъти съм писала,че при мен основно липа е Champs Elysees Eau de Toilette Guerlain for women.Тези дни активно почвам да го нося.Heartpulse
А тоалетната вода различава ли си много от парфюмната сиреч има ли и при последната  мирис на липа?
Разликите между едп и едт поне при мен не са толкова драстични.Имах преди едп,сега имам едт и двата са вълшебни и се усещат липови да,както и много люляк.Много романтичен и слънчев аромат е Champs Elysees ,трайността няма да коментирам,перфектна.Purple Heart

# 287
И аз се изненадах страшно когато видях в новия Дъглас, тази серия на Дюпон. Пробвах ги, но не са за мен, освен Ванилията с кожа може би. Днес ще ги тествам пак.
Роуз уд имаше лошия късмет, да съм напръскана точно при пробата с Роуз Уд на Килиън. Искам да ги пробвам и разнося хубаво няколко пъти преди да решавам трябва ли ми Ванилията или не. Бутилките им са много красиви, има налични 4 парфюма. Четвъртият е точно Royal Amber.

И аз обожавам да чета впечатленията на Deetron, за всякакви аромати, нищо че вкусовете ни често са различни. Толкова ми е приятно като видя "чаршафи" с описания с темата. Пиши много и често! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 23:46 от densi

# 288
  • София
В другите Douglas в София намира ли се тази серия на Dupont?

# 289
  • Варна
Момичета и момчета, пуснали са няколко Гутали в Парфимо, (8 вида в момента) Wink
Бързайте! Аз нищо не харесах Sad

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 13:49 от karie

# 290
  • Враца
Ей, това Mancera били "голяма работа".  Heart Eyes
Изключително благодаря на Сънчо, че така упорите ме запознава с тях.  Heart Eyes Heart Eyes
След като си припаднах по Gold Aoud Mancera,
сега имам удоволствието да държа в ръцете си Aoud Orchid Mancera.
Много нежен кокос усещам аз, но не като в тоалетно мляко,
а нежен, ненатрапващ се, луксозен.
Примесен с дърво и ванилия... все още се опознаваме,
но май ще се харесаме.
Пробвах и Choco Violet Mancera,
ако шоколадът не прозираше така нахално през бомбастичната виолетка,
която искри в началото,
сигурно щеше да ми е любимец,
но шоколадът е една от съставките , наравно с канелата,
която не харесвам в парфюмите.
Изключение прави единствено шоколадовата La Perla,
но пък на мен ми е много слаб.  Naughty
Обаче виолетката е ...  Heart Eyes пролетна, изкряща, свежа,
различна от Инсоленсовата,
онази е някак прашна и задушлива.
Щастлива съм, извеждам Орхидеената Мансера на разходка.  Crazy

# 291
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета и момчета, пуснали са няколко Гутали в Парфимо, (8 вида в момента) Wink
Може ли линк към тях?

# 292
  • Варна
Може ли линк към тях?
Заповядай:
http://www.parfimo.bg/annick-goutal
1001 ouds  и Ambre Sauvage са 63,40, а иначе по 161,90 лв тестера в Енцо, ако някой ги харесва де.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 15:34 от karie

# 293
Предупреждавам, че двата парфюма са изключително трудни, мъжки, груби, силни, яки и т.н. Насляпо абсурд, не се изкушавайте. Peace

# 294
  • Враца
Познавам само един Гутал и ми беше изключително немощен..

Мерси, на densi за предупреждението, че някои сме много бързи в решенията си.  Hug

# 295
А тези не са от немощните. Това е друга линия.
 Много са хубави, ей сега си извадих пробите, но са много силни и зимни, пушени, към мъжката страна са. Амбърът е по-хубав за мен. Не му е времето сега, тежи, но е хубав определено много.

# 296
  • Варна
Предупреждавам, че двата парфюма са изключително трудни, мъжки, груби, силни, яки и т.н. Насляпо абсурд, не се изкушавайте. Peace
И аз така мисля, особено Амбрето, мисля дори , че ще е неприятен в началото, особено като прочетох изгорели дърва ...  душила съм подобни, това е отврат за мен. Денси, при теб има ли такова нещо?

Тези дни мислих да се похваля с това, че сбъднах две от парюмните си желания и съм повече от доволна
Скрит текст:
При мен са сочни фурми на кожена подложка. Класно творение на Atelier. Сравнително траен за бранда. Ето така го усещамммм

и
Скрит текст:
Много различен от останалите от серията, не мога да го сравня с нещо познато, но интересно защо и тук усещам сушени плодове.
Притежавах Goldskin Ramon Molvizar
 и Musk Oriental Goldskin Ramon Molvizar и мога да те уверя, че главната причина да се разделя с тях са именно златните следи, които оставаха навсякъде по мен. Буквално като посипана със златен брокат бях Joy
Ех, кой бяга от злато, Ковачева? Wink Mr. Green
vmarinska , една  Hug и от мен за Лунен сън
Пробвах и аз много нови неща, най-силно засега ме впечатли
https://www.fragrantica.com/perfume/Atelier-Cologne/Caf-Tuberosa-45964.html
Невероятно начало, кафе и цитруси, грейпфрут усещам, но така деликатно и изтънчено поднесени. Браво Atelier Cologne!

# 297
Много пъти съм писала,че при мен основно липа е Champs Elysees Eau de Toilette Guerlain for women.Тези дни активно почвам да го нося.Heartpulse
А тоалетната вода различава ли си много от парфюмната сиреч има ли и при последната  мирис на липа?
Разликите между едп и едт поне при мен не са толкова драстични.Имах преди едп,сега имам едт и двата са вълшебни и се усещат липови да,както и много люляк.Много романтичен и слънчев аромат е Champs Elysees ,трайността няма да коментирам,перфектна.Purple Heart
Аз ги намирам за доста различни. Парфюмната вода я усещам доста тежка, задушлива и ретро, докато тоалетната вода е по-изчистена, по-цветна, по-нежна, предпочитам я. И двете са много трайни.

# 298
  • Бургас
Аз се чудя,че някой хора го определят за ретро,на мен не ми е ретро никак този парфюм,но хора всякакви.Всички имаме различна представа за ароматите и сега веднага ми изплува Classique  на Готие,ето той е пример за ретро за мен.Иначе и аз предпочитам Champs Elysees Eau de Toilette за пролетта,но и едп е красив,малко по-плътен е,но както писах нямат фрапантна разлика при мен.Така че си трябва проба,обожавам и двата.Blue Heart

# 299
  • Велико Търново
Докато си водите дискусия за този пролетен парфюм, аз си го поръчах в парфимо Wink имат много добри намаления - 50 мл./58 лв. и ст. някакви.
Bright Crystal, имам/и харесвам почти същите като теб парфюми Flutter затова не се поколебах да поръчам парфюма без да го познавам/а и с повечето Герленски творения имаме особена химия.

Общи условия

Активация на акаунт