Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?
Сподели моля те като го пробваш задължително как стои на теб и дали ти е ретро.
Наистина цената му е перфектна.
Сега къде да я търся тази Златна серия на Дюпон? Надявам се скоро да успея поне в София да я пробвам. Но ще тествам задължително другите ти предложения. Отново отбелязвам, че Софийските парфюмерии имат голям напредък в представянето на нови парфюми. Половината от новостите, за които говорите въобще не мога да тествам при мен, защото не са заредени или не са представени. 
, привиждат ви се бели ризи, развети коси, загорели тела и обувки на бос крак край морския бряг някъде по Средиземноморието. Става ви едно италианско и въобще не ви се връща в реалността
Да видим, докога ще удържа положението ...
Много секси съчетание между зеленина, меко пачули, въздушни и морски ноти и модерен амбър и свеж плодов сок. Мисля, че ще ти допадне. 

Имам и много харесвам Noble Wood, имам отливка от Ради

.