Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?

Но дали си струва?
Колкото мога, когато мога - винаги съм на линия с прилични идеи 
Колекцията ми от Ферари Есенс е голяма вече, но преди седмици ми взе акъла - Силвър Есенс - очаквах да е хубав, но той се оказа твърде хубав
Представете си нещо като братовчед на Ледър Есенс, който е ходил на командировка в Оман да види как е хавата в Амуаж
Страхотия в хубавия смисъл - хем прилича на Ледър Есенс, хем е дървесен и опушен, но по един западен и по-лесен начин - за мен е приказка! Очаквах съвсем друго, защото пишеха - имало там едно кокосче в него, ала бала - пълни глупости! Парфюма си е мощен ориенталец, топъл, опушен, секси и смилаем обаче за Западния вкус. Голяма находка!

Много горещо ти препоръчвам точно на теб Artisan Pure John Varvatos, смятам, че ще го оцениш. За мен е прекрасен цитрус, от най-добрите изпълнения, идеално съчетание между цитруси, зеленина и нероли, зарежда с чудно лятно настроение. Модерен, усмихнат, лъчезарен. Аз лично се оглеждам за добри оферти, при всички положения той ще бъде едно от нещата, които ще нося в летните жеги.
, изтегната доволно пред камината, в очакване да я погалят по гърба, за да замърка доволно. Този парфюм няма възраст, подходящ е за всеки, който харесва тъмни, вкусни и много гурме ориенталци. Определено не е труден ниш, по-скоро се приближава доста до дизайнерските аромати, абсолютно носим е, създаващ настроение, и поне една 50-чка мисля да приютя, защото този парфюм просто ме усмихва и прави щастлива.