Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?

).
Нямам идея на какво се дължи. При макар и беглия тест го оприличих повече на много олекотена версия на Инсоленс с лек намек от Метеорити-те. Но съм ужасен фен на цялата Метеорити линия. Със сигурност ще го пробвам поне още 2-3 пъти обстойно и почти 100 % съм сигурна,че ще го взема. Ако не да го ползвам често,то поне да прави компания в колекцията ми на Теракота-та. А и бутилката е страшно красива
Най-общо, парфюмът мирише на пудра. Толкова. Прилича на пудрената версия, която много обичам, от която са отнели слънчевите цветя, махнали са топлите слънчеви зайчета, намалили са интензивността на ириса и пудрената част, редуцирали са сладостта, орязали са сексуалното и закачливо женствено усещане, и са направили един безличен нюд аромат, който да не дразни никой, защото така е модерно. Пръсках на блотер, пръсках на кожа, на дреха, на кожено яке, на коса, на ароматна лента. Ами не, няма никаква трайност при мен, или просто аз не го усещам този аромат след петата минута. Напръсках се поне шест-седем пъти, коса, тениска, деколте, същата работа. Само в моментите, когато ме лухнеше по-силен вятър, се носеше много приятно пудрено ухание около мен. Ама едно такова...никакво, немощно, сякаш ще си лягам, такова едно чистичко и порядъчно. Та, ако се търси ароматът на истинските топчета метеорити, пробвайте този вариант. Аз лично ще мина без тази версия.