Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма En Passant?
-
Какви са впечатленията от парфюма Repлика Lipstick On на Maison Martin Margiela?
-
Какви са впечатленията от парфюма China White на Nasomatto?
-
Какви са впечатленията от парфюма Organza на Givenchy?
-
Какви са впечатленията ви от парфюмите Chloe Coco Mademoiseille Intense и Nomade Chloe?

и да го смесят с тази миризма на запалена гума?! Жалко, много жалко за уникално красивото начало. От този момент, парфюмът ме загуби, отиде категорично в доста мъжествена посока, появи се доста дървесина в него, която отново усещам модерна и синтетична, неистинска. Мисля, че мъжете ще го оценят този парфюм. Действа разхлаждащо и държи на разстояние, не бих го нарекла мил и приласкаващ парфюм. На мен по някакъв начин ми напомня на Lemon Line Mancera, който обаче има доста повече характер от този цитрон ноар. Показа добра трайност при мен, но вероятно е заради факта, че не можах много да го оценя позитивно.
ЧУДЕН! Невероятен! Ако харесвате Herba Fresca, то е много вероятно и този да ви отнесе сърцето. За разлика от него обаче, този е и доста траен и излъчващ, което е огромен плюс. Започва типично одеколонено и разхлаждащо, с чудесен зелен чай и пресни, сочни и меки цитруси. Много скоро се намесва ментата, която е подобна на тази от любимите ми дъвки
Има доста хубав и сапунен мускус в базовите ноти, който се съчетава чудесно с ментата. В този момент доста напомня на колон на Мюглер, без неролито в него обаче, и това отново е плюс за мен. Чудесен парфюм, траен, разхлаждащ, и ще взема да се възползвам от намалението в Дъглас по случай деня на майката, да си го купя и да мирна най-сетне.