Звездни компромати - 355

• 116 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
аз искам срано кафе, пък!
и богатите плачем, ама 'що да е заради едното срано кафе:(((

За копи лувак ли става дума? Laughing

# 196
  • София
виж изисканите как се разбираме  Joy

# 197
То това в чинията прилича на нещо срано.

# 198
Аз хубаво се посмях на страницата с други снимки на манджи...

нещо

Що е то?

Отговор:
Скрит текст:
Пълнени пънчета от тиквички в два варианта: с месце и с ориз и ядки. Заливката е от маслен лимонов сос

Нещо 2

Скрит текст:
индийската ни яхния от леща, зеленчуци, кориандър и току що пукната люта чушка. Оризът е басмати. Филийките - изпечени днес царевични....

Тъй като съм сигурна, че чете тук - Ирина, оправи си снимките на храна. Има си специални номера при снимането на храна, неумелият фотограф може да направи и хубавото ястие да изглежда зле. Играта с филтрите, цветовете, фонът, естетиката са от значение. Не паркирай Веспата до кошовете. Simple Smile

# 199
Не знам откъде е добила чиниите, но бяха символ на ресторанти и столове при социализма.

# 200
  • Пловдив
Ако отворя гостилница обещавате ли да идвате да ядете. Готвя по-добре от показанато. Обикновени селски манджи, съвсем не гурме, не хипстърски, не изискани. Обаче лимонов маслен сос правя както спя, сервирам го с печеното пиле.

# 201
  • София
какви ги говориш, Трещи Naughty
това са чиниите на баба ѝ, от стара софийска фамилия!

яхния от френско шкембе, с току-що пукната люта чушчица, и ароматно чесънче с балсамик винегар е днешното уникално предложение  Wink

честно, не бих била толкова саркастична, ако не беше излишната претенция с лошо изпълнение  Peace
Успех и желая на жената!

# 202
  • Варна
Поне изглеждат по-добре от това:

https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28782927_1937590 … b&oe=5B37205F

Сега погледнах и ми се отяде... А принципно съм добро прасе. Вариация на тема филе Уелингтън било.
Връщам си думите назад, защото когато видях първите снимки от баничарницата, писах, че бих опитала храната.
Това на снимката е... Убиващо апетит, антиреклама, направо обида за клиента.
А онова като изакано от коте с разтройство, завършва с увиснал член Blush

# 203
  • Пловдив
Да вадя ли снимки на тавите с пълнени чушки? Simple Smile

# 204
Давай ги!
Сраното кафе било страхотно, сподели мъжът ми, който е опитвал преди време.

# 205
Друго си е яхнийката да е с френско шкембе . Някак изискано звучи.  Flutter  
Лещичката с кориандърче прилича на веднъж (по)връщана вече.  Crazy  

# 206
  • Пловдив
Това са биологично отглеждани чушки, пълнени с бисерен ориз, подправени с моята любофффф!
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/942560_10201327121 … c&oe=5B466742

# 207
Много са яки тия въшки Joy Joy Joy Joy Joy. Я кажи рецептата за лимоновия маслен сос, имам пиле за печене.

# 208
Друго си е яхнийката да е с френско шкембе . Някак изискано звучи.  Flutter  

"яхния от френско шкембе, с току-що пукната люта чушчица, и ароматно чесънче с балсамик винегар" = шкембе с чесън, люта чушка и оцет... Така е, по-изискано е да е френско с винегар наистина. Thinking

Янтра Flutter  cheers

# 209
  • София
 Янтре, въшчиците ти,
несъмнено са приготвени с органик зехтин, студенопресован, придобит от маслинки, нежно отглеждани по южните склонове на слънчева Испания  chef

Общи условия

Активация на акаунт