Звездни компромати - 355

• 116 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
http://prikachi.com/images/911/9284911e.jpg
Анджелина с близначката ли е това?

# 436
Ох, съжалявам, но каква легенда е Дими?

Една Алиша ВИкандер.

И една сочна клюка от английско - Хари всъщност вече бил женен за Меган, били свършили тази работа на почивката си в Ботсвана. Поставил кралското семейство пред свършен факт по този начин, затова и клекнали да я приемат и сега организират втора, официална сватба. Хич не я харесват англичаните, все правела гафове, присъствала където не трябвало и правела забранени в етикета неща - вървяла пред кралицата, прекъсвала я, прозирала ѝ роклята на годежните снимки. Mr. Green

# 437
  • София
Не знам кое дете от цялата й челяд е, а също така и не ги разпознавам кое момче, и кое - момиче от биологичните й.
Всички деца са грозно и безформено облечени, изглеждат мърляво, докато нашата звезда е винаги наконтена. Влачи децата навсякъде като торби с картофи. Жал ме е за Брад. Един път не го видях с децата, не знам какво е положението при тях. Няма право да ги вижда ли?

# 438
Съжалявам, не искам да прозвуча като хейтър, но се връщам на Дара. За мен дете, което е с известни в обществото родители и което ни е предложено да го гледаме в няколко различни телевизионни формата, си е  лансирано. На Графа му трябваха доста години, за да се докаже, а тогава нямаше много изпълнители. Сега, когато всеки втори пее предпочитам да гледам нови, различни лица по тези формати, а не да ми е безинтересно и скучно със стари кадри, които не показват израстване. Ако Дара направи хубава песен- естествено, че ще кажа "Браво!", но не мисля, че израстването й трябва да става във всички възможни формати.

# 439
Чак пък легенда да е Дими...Колко от вас могат да се сетят за повече от 1-2 негови песни? Легенди са Фреди и Майкъл Джексън, че дори и Лепа Брена, колкото и да не харесвам този жанр.

# 440
Офф, хващате се за думата. Разбира се, че нито е Фреди, нито Елвис Пресли, нито пък както казва един познат Пласидо Додоминго. Силно казано е легенда, но има някакъв ореол около личността му, най-малкото защото вече не е сред живите. Тука в БГ нещата обикновено са малко "умри да ми домилееш". Ако беше жив, може би нямаше да има такова прехласване, но той е трагично загинал - съответно феновете му го въздигат до небесата. А близките му са недостойни, лансиращи се на негов гръб итн.

Графът сам си пише песните - хитро момче се оказа, освен талантливо. Ама ето, че и той ходел на вокален педадог. И не го е срам да си каже.

# 441

Името ѝ  е Алисия Викандер.  Peace

Пенелопе и Хавиер
Скрит текст:

# 442
# 443
Пенелопето и Хавиер са ми любимото звездно семейство!

# 444
  • Rock & Roll feeling ...

Да. От всичките й деца след Мадокс, това ми е най-грозновато.

# 445
На мен симпатично от децата й ми е само момченцето от близнаците. 

# 446
  • Rock & Roll feeling ...
Само Шайло намирам за красиво.

Явно наистина четат тук, коментарите със спора от поста на Ива са изтрити вече.

# 447
  • Sofia
Бардем що така се барнал с черни  дълги чорапи и бели кецове  newsm78.Можеше нещо шаренко да обуе,барем.  Thinking Пенелопе-то ми е много красива и сексапилна.
Бранджелинските деца харесвам и трите(биологичните),ако не са толкова унисекс облечени/размъкнати.  Peace

# 448
Конкретно Ива Екмова явно чете, защото изявлението ѝ беше дума по дума по коментарите от тази тема. Но, Ирини от Иритуали, както някой спомена, не мисля,че чете, даже съм сигурна, че не.

# 449
Конкретно Ива Екмова явно чете, защото изявлението ѝ беше дума по дума по коментарите от тази тема. Но, Ирини от Иритуали, както някой спомена, не мисля,че чете, даже съм сигурна, че не.

Кога да чете, то няма време от толкова напъни да готви измишльотини.

Общи условия

Активация на акаунт