Звездни компромати - 355

• 116 146
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • I want it all and I want it now.
Тези деца се правят на 30 годишни. Не знам като остареят как ще изглеждат 😅

# 571
  • Русе/София
Мноого странно говори Симона https://www.instagram.com/p/BgTsJbvF6qr/?taken-by=simonazagorova1,брекети ли има?
Снощи ми попадна клипче на Мегз,говореше за някакво дете/не и разбрах какво казва/,а на заден план наш Блажко.И него ли облича?

# 572
Как Дубай се превърна в най- кифленското място на света?!

# 573
  • Наблизо
Защото е евтино да идеш,пък звучи лъскаво.

# 574
  • На брега на реката
Тия деца са с по 5 години по-големи от дъщеря ми. Не мога да го асимилирам и да си представя и моята така да се обезобразява :/

# 575
  • До морето
Наистина ли е на 16 щерката на Ванко 1? Че тя на снимките, като я гледам си има и цици, и устни..... или аз не разбирам и всичко е само обработка 🤔

# 576
Ужасни устни на щерката на Ванко.

Ашли Греъм - плюс-моделката - без Фотошоп.

...   с голям   интерес очаквам    крайния резултат   от тази професионална фотосесия.

# 577
  • На ръба..
Ашли в лице ми е ок, но до там...

# 578
Този път поне са уцелили нейни номера бански. Никак не изглежда зле за жена с такива размери. Предполагам, че е доста млада Simple Smile

# 579
  • София
Изгледах клипчето на Кейти Пери. Ами то си личи, че беше на шега. Даже на младежа му хареса, ама явно сега е модерно да си жертва на сексуален тормоз, та и той е яхнал вълната.
Аз също не виждам нищо скандално. Чудо голямо, цункала момчето набързо на майтап. Не я харесвам изобщо Кейти Пери, но и не смятам, че е изтормозила сексуално горкия девственик.

# 580
Голямо лицемерие лъха от всички снимки на Ашли. Хубаво показват, че и плюс сайз жените могат да изглеждат добре, факт. Обаче заглаждат всички несъвършенства, точно както и при минус сайз моделите. Все едно има шанс някоя жена с нейните габарити да изглежда като нея на обработените снимки.

# 581
Някой беше писал, че Дивна е катастрофирала. Пострадалата й приятелка е с два ампутирани крака...
И една 50-годишна от новите 30-годишни

# 582
Един предпетъчен Дж. Момоа:
Скрит текст:

# 583
Някой беше писал, че Дивна е катастрофирала. Пострадалата й приятелка е с два ампутирани крака...

Пишеше счупени, не ампутирани... Това някакво ново инфо ли е? Confused

# 584
Деси Радева събрала погледите на Златната игла 2018. Ами не ми харесва това късо сакенце със 7/8 ръкави за нейното телосложение.

Общи условия

Активация на акаунт