Звездни компромати - 355

• 116 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
и не само. какви нагли бразилки имааа Laughing

# 601
Lily,
Впечатлена съм, защото Дж. Лопес се раздава за тези 7мин, поддържайки високо темпо и предавайки успешно енергията си на публиката. Аз нали съм глиган с анцунг и ми се вижда непосилно за жена на нейните години ScreamSatisfied
Е, все пак тя е на 40+, не на 100. С уважение към столетниците, защото наивно вярвам, че има и лесно подвижни такива. Всичко е въпрос на практика и тренировки, нещата не се случват от днес за утре. И ти ще успееш, ако си наложиш да тренираш 1-2-3 месеца Simple Smile
Да, но тук 40+ вече носят кръста към... онова място. Grin
Ето това е за впечатляване
https://youtu.be/hjHnWz3EyHs

# 602
Деси Радева събрала погледите на Златната игла 2018. Ами не ми харесва това късо сакенце със 7/8 ръкави за нейното телосложение.
Ох, само границите на кръвното може да ми събере.

# 603
~Lily~ благодаря, че сподели това видео. Не знам защо, но ми подейства много емоционално. Много се възхищавам на хора, които са имали своите спадове, но въпреки това осъзнават, че животът им продължава, запазват духа си и се наслаждават до край  Heart Eyes

И за да не е съвсем спам, да ви споделя моята петъчна мотивация (за тези като мен, които не го познаха -  Джон Красински, или Джим от сериала Офисът The Office)

# 604
Пострадалото момиче при катастрофата с Дивна е била Кристин -бившето гадже на Кристо http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … 5-news735248.html

# 605
  • До морето
Раева имала РД днес. При Гала
Скрит текст:
Какво, по дя*олите, е облякла Илиана..... WTF

Костюм от реквизита на Стар Трек!

# 606
  • София
Пострадалото момиче при катастрофата с Дивна е била Кристин -бившето гадже на Кристо http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … 5-news735248.html
Много се разстроих от проченото. Дано момичето се възстанови и не остане инвалид, доколкото разбрах травмите са изключително тежки. Ясни ли са обстоятелствата около катастрофата? Кой е виновен?
Аха, сега видях. Дивна била изгубила контрол върху колата. Без коментар.

# 607
Недейте така, Пик не е съвсем надежден източник.

# 608
Не знам какво пише в линка на Пик, трафик на Дебелия не желая да правя, слагам в скрит текст инфо от Днес.бг за състоянието на Кристин. Блиц естествено са пуснали най-шокиращото, което им е хрумнало. Лаф да става, рейтинга да върви, пък ко ще да е вярно. Туй да не е информационен сайт пък, хамаха.
Скрит текст:
Един от най-успешните ни български модели е пострадалото момиче при катастрофата, причинена от поп изпълнителката Дивна на 12 март, съобщи нейният агент Радостина Иванова от Inter Model's. Това е 20-годишната Кристин Илиева.

"Това, което се пише, е доста далече от реалността. Състоянието й е доста по сериозно от "два счупени крака". С позвлоението на родителите й ви изпращам официална информация за нейното състояние", написа до Dnes.bg Иванова.
Още по темата
Дивна се отърва в катастрофа, нейна приятелка – ранена

Кристин е с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния. Първата животоспасяваща операция е извършена още на 12 март, няколко часа след катастрофата, от доц. Тодоров в болницата в Плевен.

След това е преместена във ВМА, където екип от специалисти се грижи за нея.

"Общото й състояние към момента е добро, но поради тежките фрактури и разкъсванията на единия крак е поставена в барокамера. Прогнозите не са особено приятни и се очаква пълното й физическо възстановяване да продължи поне година.

Кристин е един от най-успешните ни модели. В момента е лице на пролетно-лятната колекция на TWINSET и на новия аромат на испанския бранд TOUS. През зимата пък бе лице на германския гигант New Yorker. Изключителен професионалист с огромен потенциал и възможности за развитие в модния бранш. Работи с едни от най големите агенции по света. Всички са шокирани от случилото се и се молим бързото и възстановяне", поясняват от Inter Model's.

Кристин дълго време беше приятелка на рапъра Кристо, с когото имаха заедно модни проекти. Тя участваше и във всичките му клипове докато бяха заедно.

Подробности кой е виновен не съм срещала, може би е "звездата", затова.

# 609
  • София
Недейте така, Пик не е съвсем надежден източник.
Аз не видях разлика в написаното от Пик и от Днес.бг.

# 610
За вината само пишат, че при изпреварване Дивна е загубила контрол над колата - на равен участък, без наличие на алкохол в пробата.

# 611
  • София
Е, така де, вината пада на шофьора, без значение пил или не.

# 612
  • София
при всички положения е много тъжно и за двете момичета...

# 613
  • София
А какво ще рече барокамера?

# 614
Съоръжение ,в което се прилага лечение с кислород под налягане.

Общи условия

Активация на акаунт