Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 47

• 101 111
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Заредени ли са шампоаните и балсами те на Велнея в Лили?

Пише "през април в Лили", но дали още от началото на месеца или да не бързам?

# 586
Има ги в новата брошура, да. И са намалени на 1,99 лв.

# 587
Къде има нова брошура

# 588
Още не е качена в интернет, но някой я пусна снимана няколко страници назад в темата.

# 589
Момичета, може ли мнение за CC крема на Биотен SKIN MOISTURE ? Използвам обикновения крем с дюля и съм доволна. Дали този може да го замести т.е. за хидратира така добре, а пък в същото време да прикрива малки несъвършенства. Харесва ми, че има и факто, имайки в предвид наближаващото лято.

# 590
Люти на очите, само това помня за него и го изхвърлих.

# 591
Люти на очите, само това помня за него и го изхвърлих.
А замества ли крема? До сега не съм ползвала такъв тип продукти (комбинирани), по принцип крем и ФДТ (когато си слагам - мн. рядко напоследък). Приемам и препоръки за друг продукт. Възраст 25, кожа нормална и леко мазна в Т-зоната, ако това има значение.

# 592
Връщам си думите за DD крема на Микса....грешката е в мен. Нанасях го като фон дьо тен , а ако го нанасяш като крем си е ОК. Тествах го тази сутрин - прелива се добре с кожата,прикрива порите и е добра основа за фон дьо тен според мен.

# 593
Момичета, може ли мнение за CC крема на Биотен SKIN MOISTURE ? Използвам обикновения крем с дюля и съм доволна. Дали този може да го замести т.е. за хидратира така добре, а пък в същото време да прикрива малки несъвършенства. Харесва ми, че има и факто, имайки в предвид наближаващото лято.
Аз го купих миналото лято заради фактора. Според мен не може да замести крема от към хидратация. На мен също ми люти на очите, но аз съм с много чувствителни очи и до сега всичко,което съм ползвала с фактор ми люти. Също ароматът му е на евтин крем ( какъвто си е). Иначе мога да кажа,че седи много добре на лицето ми и ми изравнява тена.

# 594
  • Бургас

Ползвала съм даже 2 опаковки, сравнително е добър, не е тежък и е подходящ за летните жеги.На мен също ми люти на очите, но с времето свикнах да го нанасям по-внимателно и да избягвам стриктно зоната около очите, ако все пак ми залюти през деня попивам със суха кърпа и ми минава.За хидратиращ крем не съм сигурна как се спрявя з, но изравнява много добре тена и стои доста естествено,понякога ми мазнее малко в повече. За смесена или мазна кожа е задължително да сложите пудра в Т-зоната,а пък и ако няма пудра в края на деня започва да изчезва. Има някои минуси,но предвид цената спрямо грамажа от 50мл, на мен ми стига за 3 месеца ежедневно ползване-не е лоша инвестиция, лятото си го ползвам заради фактора и не го усещам тежко като фондьотен нито пък белее като крем със фактор.

Някой беше питал за телесен молив във водната линия. ползвам на essens extreme lasting eye pencil,той е от тези които се подострят, но е дълготраен и много икономичен, слагам си 5-6 пъти преди следващото подостряне,а при други моливи ми се е налагало всеки път да остря. Нюанса е 06silky nude.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 16:08 от elichka4

# 595

Ползвала съм даже 2 опаковки, сравнително е добър, не е тежък и е подходящ за летните жеги.На мен също ми люти на очите, но с времето свикнах да го нанасям по-внимателно и да избягвам стриктно зоната около очите, ако все пак ми залюти през деня попивам със суха кърпа и ми минава.За хидратиращ крем не съм сигурна как се спрявя з, но изравнява много добре тена и стои доста естествено,понякога ми мазнее малко в повече. За смесена или мазна кожа е задължително да сложите пудра в Т-зоната,а пък и ако няма пудра в края на деня започва да изчезва. Има някои минуси,но предвид цената спрямо грамажа от 50мл, на мен ми стига за 3 месеца ежедневно ползване-не е лоша инвестиция, лятото си го ползвам заради фактора и не го усещам тежко като фондьотен нито пък белее като крем със фактор.

Някой беше питал за телесен молив във водната линия. ползвам на essens extreme lasting eye pencil,той е от тези които се подострят, но е дълготраен и много икономичен, слагам си 5-6 пъти преди следващото подостряне,а при други моливи ми се е налагало всеки път да остря. Нюанса е 06silky nude.

Аз питах за молива взех си днес същия и ми харесва много

# 596
  • Стара Загора
Новите течни матови червила на Aura Ultimatte и моливите към тях са заредени в Лили. Пробвах 3 цвята на ръката, но са супер лъскави и течни. Може би изсъхват, но формулата им е нетипична за матов финиш.

# 597
Аз пък вчера пробвах металните матови на Флормар. Леле, ужас! Joy За моята цветова гама са кошмар! Пробвах първото, второто и това на Ивчето. У-жас! Пълен! ooooh! Laughing

# 598
  • Стара Загора
Аз пък тази вечер стоях 15 минути пред тях и се чудих дали да взема тази марсала или едно много интересно кафяво. Тоуп е със златисти частички - 09 Fascinating. Но мамка му, няма тестер и не посмях.
Лили, сигурно ще ти отиват, но като не си свикнала с подобни цветове и не си смела. Smiley

Страшно се чудих и на очната линия vinyl, но са по 8 лв и уж са водоустойчиви, а с мокра кърпичка се изтриха.
Понеже на 2-3 от цветовете от чъбитата тестерите бяха чисто нови, си сложих от Raspberry на устните и е много комфортно. Меко и приятно за носене, но няма матов финиш и бързо ще се изтрие с ядене според мен.

# 599
Нене, просто ми стоеше умопомрачително! Crazy Като на умряла Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт