Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 47

• 101 109
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Аз днес направих един тур по магазините.От Лили взех пудрата на max factor creme puff(изглежда ми много мекичка, но не съм я пробвала още на лице) , на rimmel wake me up коректора, който всеобщ любимец,фнт на rimmel stay matte (харесвам го по принцип и когато е на промоция го купувам) и молив за вежди на rimmel ,взех номер 2,който може и да ми е малко тъмен,но беше по-светлия цвят (в магазина имаше само 2 цвята). от Елитис си взех гланц на essens от серията shine shine shine, много сладурско розово. Ааа пропуснах да спомена, че от Лили взех и от новите им шампоани на Велнея.

# 601
  • София
Моливът за вежди на Римел мек ли е?
А писалката на Катрис за вежди, кяото е като тънкописец, лесно ли засъхва. Колко месеца ви издържа на тези, които я имате?
https://i.ebayimg.com/images/i/221947774532-0-1/s-l1000.jpg

# 602
Не и е нужно да съхне писалката. Рисуваш с нея и си готова. Аз правя веждите последни.
Имам две, но още не съм започнала втората, защото ползвам първата около година, ако не и повече.  

# 603
Аз вчера си взех 04 от металните на Флормар, дето Ивчето го показа. Ивче, ако не беше ти, изобщо нямаше да го погледна, пък то се оказа, че ми отива.
Колебаех се между него и 06, което е страхотен цвят, но някак ме състарява, изпъкват ми повече бръчките  Mr. Green
Не зная дали ви се е случвало....

# 604
  • Бургас
Моливът за вежди на Римел мек ли е?
А писалката на Катрис за вежди, кяото е като тънкописец, лесно ли засъхва. Колко месеца ви издържа на тези, които я имате?
https://i.ebayimg.com/images/i/221947774532-0-1/s-l1000.jpg

В сравнение с други моливи този на римел си е доста мек,но не чак толкова,че да е трудо да се работи прецизно с него.За мен си е много добър.

# 605
Здравейте,в дм предлагат ли се мъжките парфюми на Антонио Бандерас?

# 606
Да, поне аз съм виждала.

# 607
  • София
И аз я имам тази писалка, и както казва Lilly, сигурно вече към две години я имам и още си пише чудесно.Само, че аз я използвам повече като очна линия, рядко драсвам някой косъм за вежда 😄. Обаче винаги ми стои в поставка на долу с писеца.

# 608
Мoята си е в чантичката и като почна да се гримирам, я забучвам отстрани права за десетина минути, и е безотказна.
Скрит текст:

# 609
Благодаря ви.
Аз вчера си взех от Лили тази спирала :
Скрит текст:
Допада ми  Peace

# 610
Придава ли обем? Фен съм на Мейбълинските спирали, но не всички придават обема, който търся. Миглите ми са къси и прави. Май най-добър резултат съм постигала с тази на Боржуа с топченцата, ама пусто любопитство, все да пробвам нещо ново.

# 611
И аз заради обема я взех,но днес от бързане сутринта сложих само 1 пласт и не е кой знае какво,утре ще пробвам с два.

# 612
Четката ѝ е почти като на Парадайс-а...

# 613
А някой ползвал ли е палитрите на Аура да даде отзи, че нали са намалени, а аз им се точа отдавна?

# 614
Днес съм гримирана с палитрата Dark AURA, харесвам си я, но аз не се прехласвам по качествата на сенките. Тази ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт