Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 47

• 101 105
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Значи, ако има и нещо  общо, с която и да е Лореалска спирала, не е за мен. Нещо в четките ли е, туша ли, миглите ми ли, незнам, но която и Лореалска спирала да съм пробвала резултата е бил трагичен.

# 616
Не знам има ли общо, просто забелязах четката.

# 617
  • София
Ариа, за коя спирала на Буржоа говориш? Не съм пробвала техни. Аз също харесвам мейбълинските и въобще не харесвам лореалските.

# 618
milenaka, ето тази
Скрит текст:
лятото бях взела и водоустойчивата и от нея остах с много добри впечатления.

# 619
  • София
Благодаря, ще я "преслушам" Simple Smile

# 620
Тази на Буржоа и аз съм я ползвала неколкократно. Доволна бях от нея, просто сменям спирали периодчино. Сега като я споменахте може да се върна към нея, когато свърша сегашната, (Lash Sensational), която изобщо не ме впечатлява, ако нищо друго не ми грабне вниманието.

# 621
  • София
Някой пробвал ли е магнитните мигли на ardell?

# 622
  • София
Лили, за писалката имах предвид под изсъхване на цялата опаковка, не при нанасяне. Laughing Но щом цяла година я ползваш, може би си струва да се пробва.

# 623
Ми ето, с две драсвания е това. И изтрито с мокра кърпичка.

# 624
  • София
Мерси!
Просто имам кофти опит с очни линии с писец и ми засъхваха след един месец и затова реших да питам колко издържа това.
Отивам да си я взема Mr. Green

# 625
Ама това е като маркер, не е с туш. И това е най-светлия цвят. Сивее.

# 626
Ох сега и мен ще ме изкушите да я взема, веждите са ми слабост - не че нямам достатъчно продукти - всякакви моливи, сенки, гелове и помади, само маркер не съм пробвала Grinning

# 627
Някой пробвал ли е магнитните мигли на ardell?
Не са особено сполучливи. Когато се доближат магнитите и почнат да взаимодействат миглите се разместват. Голяма играчка е докато се сложат като хората.

# 628
Дори не мога да си представя как изглеждат тези мигли Smile

# 629
  • София
Аз имам магнитни мигли, но не тези. Бях си ги поръчала от олх. Уж бяха естествен обем, но бяха супер гъсти и драматични. Реших да ги "реконструирам". Горния ред го запазих изцяло, а долния го изрязах. Оставих магнитите, заедно със снопчета върху тях, без останалата част. Така ги слагам много лесно и стоят много добре. Доволна съм, защото не ги усещам.
Не обръщайте внимание на веждите ми Joy

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 22:54 от CruellaDeVil

Общи условия

Активация на акаунт